söndag 18 februari 2018

George Soros lakej ställer krav på Sverige!

Sverige utpekas i en rapport av EU:s kommissionär Nils Muižnieks, att vi skall ta ett ännu större ansvar för flyktingarna.

Innan vi går vidare är det kanske på sin plats att syna denna Nils lite närmare, för att se vad vilken filur han är och då klarnar bilden. Han är halv-lett, men även amerikansk medborgare och han är en Soros lakej. Innan vi sågar Lettland, så kanske vi ska ha klart för oss att han inte representerar det lettiska folket, utan andra intressen(Soros). Nils är en hycklare av rang då Baltikum kanske totalt tagit emot ett par hundra invandrare. Polen går som tåget ekonomiskt och har tagit emot nära noll, liksom nästan hela övriga Östeuropa. Spanien och Storbritannien har inte tagit emot många och har stängda gränser, men denna Nils tycker inte detta är ett problem, utan det är Sverige som tagit emot inte bara mest per capita, utan allra mest som ska ta emot ännu fler!

Men han är av samma
skrot och korn som tidigare FN ordförande Ban Ki-Moon. Han sa att Europa var så rasistiska, för att man inte tog emot ännu fler och man skulle öppna gränsen helt. Han är från Sydkorea som är väldigt rikt och landet tog emot 22 från Syrien totalt och 22 st som såg mest koreanska ut.

Nils Muižnieks skriver i en rapport:
”Sverige bör återgå till en mer generös asylpolitik och ta emot fler invandrare." Det menar Europarådets kommissionär för mänskliga rättigheter i en ny rapport. Bland annat anser rådet att psykologer ska få bestämma hur gamla "ensamkommande flyktingbarn" är.
Europarådet är också kritiskt till reglerna om familjeåterföreningar och att Sverige gör skillnad på människor med så kallad flyktingstatus och de som är alternativt skyddsbehövande. För de senare är det bara i undantagsfall som anhöriga får komma till Sverige.
Europarådet vill alltså att psykologer ska bestämma hur gamla så kallade ensamkommande är? Hur kan man va så korkad att man tycker psykologer ska få bestämma ålder? Antingen har man ett IQ på under 70 eller så propagerar man aktivt och medvetet för folkutbyte. Sedan jobbar den här Europarådets talesman för George Soros. Herregud! Maken till fräckhet, undrar vad han skriver om Danmark, Polen, Ungern och Tjeckien. Röntgen är objektiva och mycket bra oavsett vad man säger. Psykologer är subjektiva. Dessutom kan man fundera om det finns för evidens för denna psykologiska metod, hur det nu är, har Foliehatten aldrig hört talas om att psykologer kan åldersbestämma flyktingar och hur bra är metodens säkerhet jämfört med röntgenutrustningens?

Bara för våra politiker att fortsätta den inslagna banan med tuffare kontroller, varför ska de ens lyssna på denna gök.
Ifjol kom han med ett liknande uttalande om vad Sverige måste göra. Nils vet att Löfvén & Co är lätta att övertala. Lite svårare att komma med dessa förslag till Polen. Sverige, du gamla, du ofria Sverige, var de första som tog emot kvotflyktinar som flögs till Norrland. Flera läner sa nej! Det slutade med fiasko. Sverige skall som vanligt vissa att de är bäst i klassen! Sossarnas prat om noll invandring är just prat!

Det denne Nils styrs av är onda motiv, inte humanism som han själv hävdar. Man kan fråga sig varför han inte öppnar sin egna dörr för flyktingar? Och varför han måste kritisera det landet som öppnat dörren/plånboken mest för asylsökare. Det är så uppenbart att han inte är ute efter rättigheter för flyktingar, utan i själva verket är ute efter att krossa svenskarna och Sverige. En jävla hycklare som inte gör något annat än att skriva böcker om rasism, men gör ingenting själv för att hjälpa flyktingar i nöd?

Vad menar han med "Ni kan återgå till er traditionella politik"? Same politik som förstört så många svenska liv bokstavligen talat, en politik som svenska folket inte fått folkomrösta om vilket man borde gjort för mer än 10 år sedan. Vem är denne person
som kan säga vad Sverige och svenskar borde göra i sitt egna land? Nils sköt dina egna affärer.

Vad kan Sverige göra mer än vad som redan har gjorts? Ställa oss vid ättestupan kanske? Det vore väl det sista i så fall efter gratis sjuk- och tandvård, gått före alla andra i t.ex. bostadsköerna, gratis boende, gratis mat, gratis uppehälle, jobbtillfällen till främlingar som t.o.m. saknar medborgarskap, utan motprestation. Så frågar kvarstår: vad kan man göra mer för dessa "aristokrater"? Tänk så underbart det vore om vi alla kunde kliva före andra i köer och få vår vilja igenom så fort det tar emot lite. Listan över allt vansinne är för lång att ens nämnas.

1 kommentar: