lördag 10 februari 2018

Snacke Jerzy har vaknat – Läget är allvarligt!

I senaste numret av Forskning och Framsteg säger:Jerzy Sarnecki "Läget är jävligt allvarligt.” När till och med Sarnecki blir orolig så är läget mycket allvarligt.
Då syftar han på det ökande dödliga våldet och skjutandet i Sverige. Jerzy Sarnecki, professor i allmän kriminologi vid Stockholms universitet, är inte känd för att vara alarmistisk när det gäller brottslighet – tvärtom. Men nu är han bekymrad.
Han fortsätter:
”Detta har tagit oss och polisen med total överraskning. Det tar tid att lära sig att bekämpa detta. Det kräver gigantiska resurser. Och det ser faktiskt väldigt illa ut just nu.”
 
Sarnecki bekymrar sig även för att skjutandet har börjat sprida sig utanför de typiska utanförskapsområdena och han jämför med Chicago på 1920-talet.
Sarnecki: ”Inom kriminologin finns det omfattade kunskaper om den tidens gäng i USA. Våra problem är än så länge inte lika allvarliga, men mekanismerna bakom dem är i stor utsträckning desamma.”

Sarnecki har varit en propagandamegafon åt landets journalister och politiker. Att han ständigt har lyfts fram i media förklaras av att han säger precis det som journalisterna vill höra. Att han nu är sist på bollen att begripa vad som händer i samhället klargör vad hans funktion egentligen har varit hela tiden. Han gör aldrig något särskilt imponerande intryck under intervjuerna utan man kan mer eller mindre förutspå exakt vad han kommer svara på varenda fråga. Analyserna har också låtit exakt likadana år in och år ut. Sarnecki har gjort en karriär kring att säga rätt saker och om det inte vore Sarnecki hade det varit någon annan expert. Tycka vad man vill om det men det är knappast Sarneckis fel att journalister inte sköter sitt jobb (är kritiska) utan lägger sig platt när de hör vad de vill höra.
 
Bägaren har tippat över för flera år sedan och ironin är stor, att det just är Sarnecki som säger detta. Han har varit en av de som sjöng starkast och högst i änglakören, är nu den som kommer att gå främst i ledet och leda jakten på en syndabock för hur det kunde bli så här illa.
Tidningarna kommer skriva spaltmeter efter spaltmeter om varför man inte kunde förutse och motarbeta den här utvecklingen, väl medvetna om att de själva spelat en stor roll i den förnekelseprocess som satt resulterat i eländet.

Alla människor som på riktigt är förvånade över den utveckling vi nu ser förtjänar inget mindre än en rejäl örfil. Det är pinsamt att man inte dragit sig att spela bort sin egen, sina barns och sina barnbarns framtid i jakten, att dämpa den egna ångesten och känslan av otillräcklighet.

Sverige är nu ett land det där det mördas, kidnappas, våldtas och skjuts var och varannan dag. Vänj er, och hoppas att ni tycker det var värt det ni lågintelligenta kreatur som vägrat vägrat vägrat ta till er fakta och kallat oss rasister vi som försökt påtala att denna problematik bör vi, utan underliggande värderingar, ta till oss och försöka tackla. Bär kommer ursäkten till alla de som tidigare larmat om läget med integration och invandring?
Många vill säkert god lust att ge Jerzy Sarnecki, Henrik Schyffert och Magnus Betner en varsin smäll på käften. De två senare är två sinnesslöa idioter. Sarnecki är professionell lögnare.
Det skulle inte förvåna om vi snart får se hyllningar av all media och 7-klövern för deras ärlighet kring integrationens problem och deras kamp mot den grova brottsligheten och otryggheten i Sverige.
Någon som läst 1984 av Orwel? Sanningsministeriet.....?
Sverige är landet med en levande cancer och huvudtumören ligger i riksdagen och de farligaste metastaserna är media och en del kulturpersonligheter.
 
Kan ni tänk er att det är bara 1-2 år sedan som alla kriminologer, kulturkrönikörer, komiker, politiker och tyckokrater konstaterade att Sverige aldrig har varit tryggare.

"Mitt Europa bygger inga murar" sa en viss statsminister sommarn 2015. Tidigt 2018 kommer uttalanden från samme person att vi kanske måste skicka in militären i gettona.
Guldläge att göra en hemsida där kontrasterande uttalanden sätts upp sida vid sida för medborgaren att jämföra. Därefter kan dumstrutar utdelas ”an masse” till demagogerna.
 
Även om man nu återupptar forskningen kring invandring/brottslighet så kommer den sanna bilden aldrig presenters. Det är politiska skäl att det gått så långt. Det är politiska skäl man ljugit, mörklagt spridit propaganda och stigmatiserat de som varit kritiska. PK-giftet finns överallt i hela myndighets Sverige. Så sent som i förra veckan satte MSB det tredje största riksdagspartiet SD tillsammans med NMR och kletade fake news på dem. 
 
Under andra världskriget internerade Sverige flyktingarna tills deras identitet var fastställd och man var säker på att de inte var krigare, krigsförbrytare eller grova brottslingar. Det skulle vi kunna göra även idag.
Och även idag kan man dra in uppehållstillståndet om det visar sig att "flyktingen" ljugit. Lagen tillåter det. Den helt övervägande delen som kommit hit har ljugit. Ändå tror Foliehatten ingen blivit av med PUT av den anledningen. Inte ens när de reser på semester till det land, där de påstod sig sväva i livsfara.
Skyll inte på invandrarna. De utnyttjar bara den dumme svensken.

2 kommentarer:

 1. När man sen läser att polisen fått in närmare 800 "illegala" vapen varav ETT (1) betraktats som äkta illegalt (inte kvarvarande från bortgångna persone etc).
  ETT vapen!
  Finns ju de som misstänker att denna sk "amnesti" bara är ett sätt att minska antalet kringflytande vapen som kanske, eventuellt, skulle kunna användas av fria svenska organisationer i ett inbördeskrig mot den invaderande och väl beväpnade gruppen..

  SvaraRadera
 2. Del II.
  Skulle jag, hypotetiskt, ha ett sk "illegalt" vapen, inte skulle jag frivilligt lämna bort det.

  SvaraRadera