torsdag 22 februari 2018

Hallå svenskar, ni är socialt inkompetenta!

Dessa hårda ord fälls i en debattartikel i Aftonbladet av Gabriel Kuhn.
Innan vi närmare går in på vad denna Gabriel Hugn anser om oss svenskar, är det kanske på sin plats, att syna denna Kuhn. Söker man snabbt på nätet ser vi att den gode Kuhn är lite av en handelsresande i kommunistisk agitation och det ser som om han tidigare försökt praktisera detta i Turkiet, England, USA och i flera länder i Mellanöstern.
Det som kanske är allra intressantast, är att Kuhn klassats som ett allvarligt säkerhetshot och placerats på "no fly list" av de amerikanska myndigheter. Att hamna på denna lista förbehålles vanligtvis bara terrorister och de som har samröre med dessa. Att Kuhn hamnat på denna mindre smickrade lista, förklarar en hel del varför Aftonbladet publicerat denna artikel. Egentligen är hela artikeln ett tendentiöst dravel och det kommer inte fram något nytt, för de flesta känner redan till vad kommunismen står för, i vart fall borde. Aftonbladet borde verkligen skämmas. Dessutom borde denna kommunistiska agitator illa kvickt bli föremål för deportation tillbaka till Österrike(hemland). Där kan Kuhn klaga på Sebastian Kurz och den halva nazistiska regeringen.

Kuhn hävdar att svenskarna är socialt inkompetenta och det är därför mångkulturen inte fungerar. I sann kommunistisk anda försöker han skuldbelägga svenskarna, för att de inte söker kontakt med somalier, afghaner eller zigenare. När zigenaren skakar på muggen "hej hej", så svarar vi inte. Vi höjer inte ens blicken. Många invandrare beskriver svenskar som vandrande skyltdockor. Vi är vackra och intelligenta, men vi har knappt någon social krogkultur och vi låter inte vilket id-löst patrask som helst, våldta sig in i våra sociala liv.
Kuhn har missat något väsentligt, när han skriver att vi är osociala, för det är inte sant, utan det hänger nog lika mycket på invandrarna, att ta kontakt, om dom vill assimilera sig i Sverige. Vill dom det? Foliehatten tycker svenskar överlag är betydligt mer sociala än migranter eller…? Gör inte Kuhn en riktig tankevurpa? Ponera att svenskarna är asociala som han säger, detta kan då vara en orsak till att Sverige inte kan/bör ta emot migranter. Det är aldrig svenskarnas ansvar, att anpassa oss, så att andra människor kan leva i vårat land. Kuhn har totalt missat, att svenskarna inte är intresserade av kallprat och vi är bara intresserade av att umgås med folk som vi känner mycket väl och har mycket gemensamt med.
Det borde de styrande ha tänkt på tidigare. Vi är det land som tagit emot flest invandrare när vi ironiskt nog, är det land som är svårast att integreras i.
Det handlar inte om social inkompetens utan är bara ytterligare ett bevis för, att det inte finns något verkligt stöd hos folket för den invandringspolitik som förts i landet av makteliten. De som röstat för politiken har bara gjort det av rädsla för att inte tillhöra ”de goda” och de som inte röstat för den förda politiken är inte och har inte varit intresserade av att socialisera sig med de invandrade. Spelar ingen roll vad de hycklande riksdagsmännen, MSM och SVT än säger!
 
Den avgörande orsaken, är först och främst massinvandringen 2015. Då blev svenskarna ”helt chockade och helt tagna på sängen", av att få se en regeringen som bara hux flux drog på invandrarkranen till max, så det forsade in invandrare. Relativt många tidigare år, då vi hade en "stabil" och kontrollerad invandring, var svenskarna intresserade av att knyta kontakter. När politikerna gjort detta gigantiska förödande beslut från normal flyktingpolitik till statsreligion, började svenskarna sakta att reagera. De senaste åren har svenskarna bevittnat en historisk ökning av brott, bidragsfusk, våldtäkter och en sjukvård som på bara några år totalt skötts i sank.

Våra riksdagsmän har missat något väsentligt, när klubbade igenom mångkulturen som statsreligion. Mångkultur fungerar inte, eftersom mångkultur strider mot människans grundläggande inställning. Det finns inget land som försökt med mångkultur som har fått det att fungera, utan mångkulturen har tvingas ihop, av en synnerligen repressiv diktatur ovanför sig. När Tito dog i Jugoslavien, fick fick också se hur mångkulturen slogs sönder. De flesta människor, oavsett hudfärg och kultur, vill leva och arbeta med sådana som är och ser ut som de själva. Låter man människor fritt få bestämma, så skapas inga mångetniska "paradis" utan etniska enklaver och segregation. Det är bara att acceptera att det är så och kasta idén om mångkulturen på historiens sophög, där den tillsammans med marxismen och feminismen hör hemma.
"Svensken måste integreras i det nya Sverige" och "lära sig att bli social". Vi lär se mer sånt från Aftonbladet framöver.. nu har ”dåren” Anders Lindberg befordrats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar