fredag 24 maj 2019

Åkesson utsätts för politisk terrorism!

Två dagar på raken har Jimmie Åkessom utsatts för attentat. Igår i Mariestad(efter bilen) och idag vid 14.00 tiden i Tranås ( bredvid folkmassan). I bägge attentaten användes banger som är små bomber! Ordet smällare istället för banger, används för att förringa allvaret i det hela. Hade banger/bomben kommit in i bilen, så kunde det blivit rejält allvarligt. En Banger som landar i en kapuschong (luva) dödar troligen offret.
 
Stefan Löfvén efter gårdagens attentat i ett mail till TT: ”Varje attack mot våra folkvalda politiker är en attack på vår gemensamma demokrati. Händelsen gör mig oerhört bestört och jag vill uttrycka min empati för Jimmie Åkesson och hans familj i denna stund.”
 
Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst efter attentatet i Mariestad:
”I samband med att Jimmie Åkesson ska lämna Mariestad så kastade någon en banger mot hans bil eller bakom bilen. Anmälan har upprättats – en för försök till misshandel och en för våld mot tjänsteman. Det finns ingen gripen eller misstänkt men det pågår en utredning.”

Foliehatten undrar vad Anna Göransson menar med misshandel. Hur kan kastandet av en ”banger” mot en person bara vara "försök" till misshandel. Även om ingen kom till skada fysiskt, så är den psykologiska effekten stor. 

Stefan Löfven måste anses vara direkt/indirekt skyldig till detta hat.  Attentaten eller vad man nu skall kalla dem för, är ett resultatet av Löfvéns ständiga prat om brunskjortor och andra lögner. Löfvéns uppträdande har kanske uppmuntrat våldsbejakande vänstersympatisörer till dessa handlingar.
Den som kan sin historia glömmer inte när ett SD-möte överfölls av vänstern och dåvarande statsministern Reinfeldt kommenterade saken med:
"Är man med i ett sådant parti får man skylla sig själv!" Nuvarande moderatledare satt i regeringen och sade inte emot.


Var är krigsrubrikerna i MSM och SVT efter dessa bägge attentat? Krigsrubrikerna är obligatoriska, så fort en 7-partist får ett taskigt mejl eller ett twitter.
Annie Lööf har gråtit ut, hur elaka svenskar kan vara mot henne, utan att hon förstår anledningen. Numera kan man säga 6-partier.
Ebba Busch Thor har begått den stora dödssynden enligt MSM och SVT, när hon gläntade på dörren, till det mest förbjudna, att samtala med SD. Foliehatten kan konstatera, att även KD, numera är lika pestsmittade som SD.
Vilket märkligt sammanträffande att MSM lagrat på sig två "skandaler" (Lundgren/Adaktusson) lagom att släppas veckan för EP-valet denna gång.
SVT har två dagar på raken haft Lundgrens tafsande på bröstet i fyllan som första nyhet i Rapport.
Det finns inget mer förutsägbart än svensk media och Nordkorea. Enda skillnaden skulle väl vara att Nordkorea tycks börja lätta något på (för)trycket på senare tid.

Det är Bonniers Expressen, DN, SDS och SVT som skapar en hatisk atmosfär. Deras drev är enorm, så fort någon sverigedemokrat är inblandad, där SD alltid bedöms efter andra måttstockar än andra partier. Ungefär samtidigt med Lundgren affären avslöjades det att en ledande MP-politiker som är lärare, krossade näsan på en elev. Inte ett ord i MSM eller SVT!
Hela landet tapetseras med löpsedlar som beskriver SD som djävulens hantlangare. Inte minst den senaste propaganda kampanjen från Bonniers media som bygger på innehållet i en stulen och hackad mobil som tillhör en folkvald f.d. SD EU-parlamentariker. Men det är denna version som Winberg och Expressen förmedlar. Fast dom har inte insett, att om man accepterar deras version, så innebär det att mobilen är stulen. De flesta mobilanvändare har lösenord på sin mobil. Det betyder att mobilen måste hackas för att komma åt innehållet. Det är olagligt att göra dataintrång. Även om lösenordet är svagt. Det gäller även Expressen. Men det är inte första gången Expressen har förmedlat hackat dataintrång.

Vänsterns fjäskande för vänsterextrema våldsorganisationen AFA, som t.o.m får vara med på deras valaffischer. Alla dessa är medskyldiga till detta, för naturligtvis finns det "dårar" som tror att den hatpropaganda som makten öser över SD. Men gör det inte OK, att ta till våld.
 
Det är lustigt hur oberoende SVT rapporter händelser.  Det var en större nyhet, att V förlorar väljare, än att ett attentat utfördes mot en partiledare ute på valturné.
De nämnde inte ens attentatet i nyhetssammanfattningen, bara en liten notis med texten "Smällare kastad mot Åkesson!"
Hade en banger kastats mot Kunke hade det hela blåsts upp till "Mordförsök med granat mot MPs toppkandidat!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar