torsdag 2 maj 2019

Stefan Löfvén har fel – nazismen är inte problemet utan klimatenväldet!

Stefan Löfvén har fått 30-talet på hjärnan och han är inte ensam, för hela vänstern och även liberalismen, är detta år tioende ett rejält hjärnspöke. Man är så fastlåsta i vad som hände på 30-talet och hela tiden försöker man dra paralleller och likheter med nazismen. Med denna fastlåsning, kommer man att missa totalitära ideologier och idag, står de precis framför ögonen på dem. De organisationer som försöker sprida nazism i Sverige, kallar sig aldrig nazister, utan försöker dölja det. Vänstern/liberalismen kommer aldrig att inse, att dagens skeende, har inget att göra med 30-talet. Nazismen och fascismen var de härskande ideologierna på den tiden och att de skall komma igen, på exakt samma sätt idag, är mikroskopiskt. Däremot är kommunismen en ideologi som fortfarande lever och det är inte så länge sedan Pol Pott i Kambodja slaktade hela eliten i detta land. Kuba och Venezuela är praktexempel på, att denna ideologi fortfarande lever!

Vilka signaler är det man skall titta efter på totalitära ideologier? Löfven & Co vill förbjuda nazistiska organisationer, men frågan är, om de verkligen kan jämföras med 30-talets nazism?

MP:s Torbjörn Tennsjö och Per Holmgren(EU-kandidat) pratar helt öppet om ett klimatenvälde. Dessa vill, att miljöpolitiker, ska avgöra i klimatfrågor, utan att folket och övriga politiska partier, ska komma med synpunkter. Det finns gått om exempel(Greta), där miljörörelsen påstått, att demokratin står i vägen för Jordens överlevnad och att man därför bör få lägga veto i miljöfrågor. Klimatenvälde som idag styr Sverige, är om något, ett tecken på en mycket totalitär ideologi?
En likadan totalitär ideologi är den feministiska rörelsen som vill kvotera bort män, införa straffskatt för män som utmålar alla män som våldtäktsmän, våldsverkare o.s.v.

Efterbörden av vänsterns 1:a maj tåg, är verkligen dyster. Skådespelaren Jonas Sjöstedt försöker ännu en gång bortförklara, varför kommunister fick gå med i Vänsterns demonstrationståg, utan att lyckas. Det om något visar att Vänsterpartiet är och förblir ett kommunistiskt parti!

Med Stefan Löfvéns tal och även andra ledande sossars, visar att socialdemokraterna i Sverige borde därför anses vara, det mest maktskadade partiet i modern västerländsk historia.
Det vi fick uppleva igår, är helt fantastiskt eller snarare kanske tragikomiskt, att samtidigt som sossar i Umeå varnar för en ny judeförintelse, går sossar i Malmö och skanderar krossa sionismen.

Lina Farhat från S-kvinnor
som talade innan Löfvén, varnade för att en "ny judeförintelse väntar med KD och högern!"
Farhat: ”"Påminner inte detta om judars situation under Hitler-tiden? Kom ihåg kära medmänniskor, förintelsen började inte med gaskamrarna. Högern har aldrig varit så bra organiserade i Europa, men dom mobiliserar i detta nu för att ta makten. Samtidigt håller det på att bildas ett nytt högerblock i Sverige. Ingen har väl missat att KD, med Ebba Busch Thor i spetsen, kommer att samtala med SD."
 
Är man en högerextremist om man är för reglerad invandring? Enligt S är alla som har synpunkter på invandringspolitiken (den extrema och vansinniga invandringspolitiken) högerextremister. Vad är en högerextremist? Om man som sossarna i Malmö vill krossa sionismen, är man en högerextrem nazist. Nationalsocialister om några ville krossa sionismen.
Att anklaga det mest judevänliga partiet i riksdagen för att vara nazister blir bara komiskt, för den tänkande människan. Ju längre ut på vänsterkanten man är politiskt, desto mer hatisk blir man till Israel och judar i allmänhet. Vänsterkanten är också de mest radikala som förespråkar en mer totalitär och central hållning från den styrande makten. De av MSM högt sedda AFA är en extrem våldsorganisation som inte drar sig från något.
 
Sossarna framstår mer som en hjärntvättad sekt än, ett demokratiskt politiskt parti. M har nu fantastiska möjligheter, att vända den politiska vinden och ta Sverige in i en hållbar framtid med att samarbeta med KD. SD:s uppgift är att hålla käft och göra som M/ KD säger åt dem.
 
Allt fler sossar börjar inse, att det är pinsamt att ha en så klen begåvad statsminister. När Löfvén inte klarar av att bemöta kritik, så "kräker" han ur sig påhopp som en ilsken femåring. Han har bevisat sin oduglighet så många gånger, att man inte ens tänker på det längre, det absurda har blivit en normalitet

1 kommentar:

  1. Väldigt bra skrivet. Varför publicerar du inte på FB också?

    SvaraRadera