onsdag 1 maj 2019

Stor Sverige inför en förändring?

Idag den 1: maj och är det arbetarrörelsen stora dag, men vi kan konstatera, att rörelsen inte längre är en maktfaktor. De hade förgreningar i stora delar av dåtidens samhälle och de hade stort inflytande på samhällsutvecklingen, utanför partipolitiken.

Den tappade manteln, har nu övertagits av
en ny folkrörelse. Det vi får bevittna, är framväxten av alternativa kommunikationskanaler på nätet. Det är lite av en revolution. Vem som helst kan starta en webbsida eller lägga ut direktsändningar och föra ut sitt budskap. Vem behöver gatukamp i dag? Sverige förändras sakta på ett för Sverige gynnsamt sätt, men det kan mycket riktigt ta lång, lång tid, innan vi skördar frukten av det som växer nu.
Problemet är media som fortfarande är en stor maktfaktor och det är önskvärt, att det kommer nya kvastar som sopar bort det bråte som media står för. Hoppet står till att folket vakar upp och sopar bort bråten. Det kommer att ta tid, för media har djupt inplanterat sina skadliga strukturer i samhällskroppen.
Inte heller är det förvånande, att det även nått borgerliga partier och förlett Lööf och Björklund, att välja ödesdiger väg för Sveriges framtid. Dessa båda olyckor för Sverige är helt övertygande bortkollrade av MSM som skall ha ett rike statt i söndring, för att därmed kunna behärskas, om så till undergång, men då på deras vis.
Alla förstår säkert, att det är den samlade media i Sverige som är smittokällan. Media har oändlig makt i Sverige. Igår sjöng man lovsången om invandringen och alla fördelar med den. Idag är det klimatet som inte är en lovsång, utan att Sverige och världen står inför domedagen, om vi inte får stopp på koldioxidutsläppen och att folket, måste ändra sina konsumtionsvanor.
De värsta landsförrädarna är den folkbetalda Public Service. Privata media kan bara anklagas genom politikerna som låter sig ledas av dem.

Valet om drygt tre år kommer att bli avgörande för Sverige. Det som kan rädda Sverige är en ny konservativ regering som talar med SD och gör paradigmskifte med komplett nya ledande personer på viktigaste myndigheter och på public service, på universiteten och med etableringar genom skattemedel av tanketankar och ö.h.t. genom nätverk i politik, ekonomi och debatt. Nu hinner kulturmarxismen hjälpta av den dummaste varianten av liberalismen ställa till så mycket mer skada på Sverige fram till valet 2022.

Problemet är att, etablissemanget inom MSM, politiken, universitet och kulturen vill behålla den fortsatta riktningen. De har byggt sin framgång genom den. Så sker i alla samhällstyper. Däremot ser vi en stor förändring i och med framväxten av den nya folkrörelsen, att fritt kunna kommunicera på nätet. Det är den som tillsammans med lokala ledare som får Sverige att sakta förändras.

Det bidrags Sverige vi ser, blir värre t.o.m. med nya skattefinansierade familjeveckan samtidigt som krav på bevisade jobbansökningar och annan aktivitet för rätt till försörjningsstöd, visat sig vara en papperstiger enligt aktuell undersökning.

Om kulturmarxismen med stödhjälp av varianten av liberalismen får sitta kvar vid makten, kommer de att skapa inom 15 -20 år, Europas Venezuela i Sverige och bidrags Sverige är då,
reducerat till soppkök, den saken är klar och den som lever får uppleva detta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar