torsdag 9 maj 2019

Flygskam är den nya klimatbluffen.

Kör över vårt folk, Löfvén – klimatet måste räddas ...
Släpp taget om väljarstödet, Löfvén. Våga vara obekväm och kör över oss och våra klimatkatastrofala vanor med en statlig hockeytackling.
Vi står bakom dig, skriver 87 influencers!

Psykolog: Flygskam kan få oss att flyga i smyg.
Forskarna är tvärsäkra, vårt flygande måste minska, om vi ska nå klimatmålen. Opinionsbildare i MSM och SVT försöker nu, få oss dit, genom socialt tryck, att få folk att känna, ett slags flygskam. Men risken är, att det kanske i stället leder till "smygflygande."
"Flygskam" är ett begrepp som endast förekommer i Sverige. Det visar med all tydlighet att toklandet Sverige, inte bara är feminismens högborg, utan även klimathysterins dito.  

Det tragikomiska är att begrepp som "flygskam" går hem så bra i ateistiska Sverige, trots att det har många likheter med religionen. Personer ska få dåligt samvete för sitt välstånd. PK-folket är inte beredda att slopa Thailandssemestern och weekenden i NY eller Barcelona, men de har inte dåligt samvete, för sina skriverier för flygskam. MP kan trösta sig med att klimathysterins grundare Al Gore, åker runt i världen i privatjet. Påminner lite om katolska präster övergrepp på tonårspojkar, de har säkert också dåligt samvete. Hyckleri kallas det visst!
 
Den rödgröna regeringen införde flygskatt och M/KD budget som röstades igenom, togs flygskatten bort. JÖK-regeringen införde den igen och nu vill MP, höja den kraftigt!

Det klimatenvälde som JÖKEN står för i symbios med MSM och SVT, medförde att en ny svensk politisk folkrörelse föddes ”flygskam”, ivrigt uppbackade av klimatenväldet! Det började som en uppmaning till att känna personlig skam, för att man flyger eftersom det påstås vara dåligt för miljön, vilket förhoppningsvis då skulle leda till ändrade resevanor.
 
Enligt MSM och SVT har flygandet minskat och de menar, att svenska folket nu tagit klimathoten på allvar. Foliehatten häpnar, att de har noll koll på verkligheten. Enligt branschorganet "Resor och fritid" har flygresandet gått upp 15%, hittills i år, så den här kampanjen om minskat flygande, verkar inte direkt vara någon succé, utan en ren och skär lögn, precis som de dagligen försöker hjärntvätta oss om klimathot och ångest.

Aningslösainfluencers” är ett anonymt Instagram-konto som på kort tid har nått 62,700 följare. Det är ett lustigt konto som avslöjar hyckleriet hos de "miljömedvetna", men de hyllar ohämmat familjen Ernman, är det kopplat till dem på något sätt?
De ”skambelägger” och gör uthängningar av influencers som begår kardinalsynden, att göra onödiga långresor. Gruppen är givetvis omskriven i MSM och om du har ett Instagram-konto märker du säkert, att du har någon/några vänner som följer dem, beroende så klart på, hur högt godhetsindex, din vänskapskrets har.

Det vore enormt roligt, om de skulle driva med influencerna bakom klimatuppropet eller andra som fostrar en miljömedveten image specifikt, men det är inte deras mål, det är att alla ska sitta hemma och konsumera så lite som möjligt, så att koldioxidutsläppen inte stiger. De är fundamentalister av samma rang som klimatuppropsinfluencerna, dessutom är det fullt möjligt, att de är lika goda kålsupare som dem, eftersom de gör sina uthängningar anonymt.
 
Enligt en artikel i DN: ” Ni minns säkert de där obligatoriska semesterbilderna som florerade i sociala medier för några år sedan. Först en close up på en flygplansvinge som närmar sig ett spännande resmål och därefter den enerverande klassikern ”fötter mot finkornig strand och turkosblått hav”. Oftast parat med den oombedda informationen om hur ägaren till fötterna njöt av att ligga där på sin solstol i Långtbortistan. Att lägga upp motsvarande bilder i dag skulle förmodligen vara värre än att skylta med ett porrmissbruk.”
I DN:s värld är det tydligen redan ett karriärsmässigt självmord, att posta bilder från utlandsresor på sociala medier.

PK media och SVT har i flera inslag och artiklar fått oss att tro, att svenskarna i gemen nu vill semestra med tåg, för det är såååå miljövänligt. Bara för att man inte ser avgaser från tåg, betyder det inte att elen är utsläppsfri.
Alla klimathysteriker med Greta i spetsen inser inte, att en resa med tåg, är betydligt värre ur klimathänsyn, än att flyga eller köra fossildriven bil, tåg är värsta sortens miljöbov. 
Tänk bara på Hallandsåsen förstörelse med miljögiftet rocagil. All hormoslyr och kreosot man sprutade med och som nu finns lagrat i mängder längs våra järnvägsbanor. Mängder av skogsbränder som orsakas av gnistor från tåg, när de bromsar. Lägg dessutom till att tåg, kör ihjäl 10 tusentals djur - rävar, älgar, renar, grävlingar och fåglar varje år. Massor med Natura 2000 områden som förstörs. Men värst av allt, är att ett område lika stort som Mälaren, har man huggit ner skog och skräpat ned med skrot från räls och ledningar och cementsylar. Hade flyget fått lika mycket i stöd som järnvägen, så hade inrikesflyget varit gratis.

En tredjedel av Tysklands elförbrukning kommer från brunkol och brunkolet, står för en tredjedel av Tysklands energiförsörjning. Enligt Ekonomifakta domineras elproduktionen globalt av kol och koks.
EU:s beroende av importerad energi, särskilt olja och på senare tid rysk gas, utgör basen för EU:s politik, för en tryggad energiförsörjning. Faktum är att över hälften (53,6 %) av EU-28:s inhemska bruttoenergiförbrukning under 2016 kom från importerade källor som inte är fossilfria.
 
Eftersom flyget inte påverkar klimatet det minsta, så är det bara löjligt att känna skam. Det finns ”noll” vetenskapliga bevis, för att flyget påverkar klimatet.
Naturvårdsverket ljuger dessutom flagrant när de påstår att flyget släpper ut 11 miljoner ton koldioxidekvivalenter, när det i själva verket är 2,3 miljoner ton.

Här några andra lustigkurrar och deras uttalande:
”Medan flygnäringen med sina extremt giftiga utsläpp och extremt höga subventioner i form av skattestöd till flyget går fria och är ”the good guys.” ”(Özz Nûjen)
”Jag säger till min dotter att korallerna visst var fina en gång, jag såg dem själv när jag var pojke. Det såg ut som i ”Hitta Nemo”, färgerna var så starka att det stack i ögonen, det var en sagovärld. Men den är borta nu.” (Jens Liljestrand).
”Varje flygresa du gör skadar en kvinna från ett utvecklingsland.” (Andreas Gustavsson)

Det lyfter fler flyg
plan från Kina varje dag, än på ett helt år från Sverige och USA har säkert, en liknande situation. Att vänstern/MP hetsar upp sig över flyget, är väldigt löjligt och har med stor sannolikhet mer att göra med, att det finns intressen(Maria Wetterstrand, aktier) som vill få igång konsumtionen av "bioflygbränsle", vilket också är rent lurendrejeri eftersom det släpper ut mycket mer avgaser, än rent jetbränsle. Dessutom är råvaran skog en bristvara och palmoljaframställningen skövlar enorma arealer i tropikerna! Inte precis miljövänligt!

Flygskam är en del av domedagssekten klimatreligiösa budskap. De klimatreligiösa tillåter inga motståndare, att få komma fram. Istället spelar man på känslor och släpper fram barn som Greta. Media och SVT hoppas, att vuxna skall känna ångest och flygskam.
Sveriges mest meriterade klimatforskare skrev i Expressen ( betalvägg förstås) rubriken var" ingen anledning att känna oro för klimatet."
Professor Nils Axel Mörner, internationell
klimatforskare säger samma sak. Flygandet och havsnivåhöjningen påverkas inte av CO2, det är bara politisk religiös propaganda, skapade av MSM och SVT.
1 kommentar:

  1. Mycket bra skrivet! Det är en religiös kult vi råkat ut för, men folket börjar se igenom lögnerna. Sanningen kommer alltid fram till slut.

    SvaraRadera