torsdag 23 maj 2019

Sverige har blivit ett dårhus där klimatmasspsykosen breder ut sig.

Foliehatten funderar över, om vi har demokrati, klimathotsfascism eller ett halvtotalitärt samhälle? När han funderat färdigt, skulle han nog säga, att vi har alla tre. Svenska folket har blivit utsatta av Public Service och politiker, för en av svensk historias kraftigaste propaganda om klimatet. Det är därför inte konstigt att folket blivit totalt hjärntvättade.
 
Någon debatt om klimatet får inte förekomma i Public Service, det är rena rama klimathotsfascism. Skulle de släppa fram klimatskeptiker, skulle de fullständigt klä av motdebatören.  Den debatt som förs finns på nätet. Till de socialt konstruerade svepskälen hör påståenden om, att 97% av alla forskare är överens, vilket är en flagrant lögn, att IPCC i sin klimatvetenskapliga rapport WG1, säger att en katastrof kommer inom 12 år, vilket är falskt, att det inte finns några publicerade peer-reviewade artiklar som strider mot domedagsscenariot, vilket är en uppenbar lögn.
 
Svenska folket har röstat fram inte mindre än sju partier som svär sin tro till klimatreligionen. Det åttonde partiet i riksdagen är utestängd från allt inflytande, för att de tänker ”fel!” Svensk demokrati i all sin prydnad, eller vad vi skall kalla det, anno 2019.

Foliehatten är väl bevandrad med europeisk historia och allt som sker i Sverige, påminner honom om, ett tyskt folk som 1933, också föll för propagandaapparaten. Tyskarna röstade också på ett demokratiskt sätt, på ungefär samma antidemokratiska rörelse. Skillnaden är, att det är klimatet som blivit hotet.
 
I grunden handlar det inte om klimatet, utan om att projicera sin fanatism och hysteri på något. Klimatfrågan var den som råkade finnas till hands.
Den västerländska civilisationen håller på att falla i bitar och skräcken många känner måste kanaliseras. Då utbryter fanatism, och de som inte rycks med upplevs som ett starkt hot eftersom sekter alltid är sköra och har en svag grund.

Australien genomförde ett val förra veckan och inför valet, fördes  intressanta debatter om klimatet, om vi jämför med den EU debatt som förs i Public Service, förfäras man över den mycket låga nivå den förs på, om klimatet. SVT har bestämt (väldigt objektivt), att det är koldioxiden som är problemet och de politiker som utfrågas, kommer med den ena galenskapen efter den andra om klimatet! Det är direkt skrämmande att se, hur okunniga de är! När skall något parti släppa bomben och tala ur skägget och säga som det är, allt är en stor bluff/illusion/fiktion?
I Australien däremot var programledarna objektiva och i en miljödebatt, blev det komiskt/patetiskt/pinsamt, när politiska företrädare för miljörörelsen, inte kunde svara på en fråga som i allra högsta grad är berättigad, för att förstå vad man propagerar för. För oss klimatförnekare är det ganska roande, att se hur grönröda politiker, blir totalt avklädda in på bara kroppen.
Det som är mycket allvarligt, är att svenska grönröda politiker, utan några som helst basala kunskaper i fysik, öser ut miljarders miljarder på klimatåtgärder, utan att veta vad man håller på med och vilken effekt det får.
Ett twitter från valdebatten i Australien: ”Alan Jones on asking Tanya Plibersek what % of the atmosphere was CO2. "She said she didn't know. I said hang on, you don't know what % of the atmosphere is CO2, yet you're prepared to stand the economy on its head to address a problem the detail of which you don't know."

Valresultatet blev en chock för klimatförespråkarna.
Morrison har säkrat 76 mandat, vilket räcker för majoritet.  Därmed kan vi vänta en radikal städning i alla de institutioner som levt på att skrämma folket med den påhittade “klimatkrisen.” Som grädde på moset kommer man, att använda kol för att producera el. Resultatet kommer att skaka om FN:s och IPCC:s “arbete” med klimatfrågan!

Toppen på isberget om fantasier/skrönor om klimatet får Aftonbladet. De skriver att temperaturen kommer att stiga med fem grader, havsytan med två meter och 187 miljoner kommer att bli hemlösa.

Foliehatten undrar om Greta är medveten om, att hon hjälper till att sprida den politiska mobbningen ner på skolbarns mobbningsnivå.
I en artikel i Det Goda samhället har det framkommit, att en elev
blev mobbad av lärare, när eleven inte ville skolstrejka för klimatet. Det är inget nytt, att lärare mobbar elever. Inga elever i Sverige har kunnat komma undan indoktrineringen av feminism och klimatet, de senaste åren. Nu sker dessutom mobbing av en elev som föredrar att gå i skolan, istället för att delta i aktivistiska demonstrationer sanktionerat av lärare, rektorer, skolchefer och politiker. Detta är ett tydligt tecken på att vi numera närmar oss ett heltotalitärt samhälle. Läraren och rektorn borde med omedelbar verkan stängas av, från allt arbete med skolelever. Det här är mycket värre än ett hårdhänt bemötande av en bråkmakare. Det som pågått mot SD i tjugo år tar nya, än skamligare former.

Det finns skolor som inte vågar göra sig av med elever som bokstavligen terroriserar elever och lärare av rädsla för att få dåligt rykte och spridning av rasistanklagelser. Det finns rektorer som saknar all form av ryggrad och istället låter lärarna ta stryk. I detta fall straffar man ut en elev, för att inte vilja delta i politisk (sekteristisk) manifestation. Men en liten tjej är lättare att ge sig på än en hård förd elev/terrorist.

Vilket sjukt samhälle vi fått! Saken är den att DDR-skolan aldrig släppt greppet.
Att en skolelev vågar ha en egen åsikt i dagens Sverige går inte för sig, det gäller att rätta sig in i ledet, "precis som oss vuxna". Glöm skollagen. Glöm skolplikt. Värdegrunden trumfar alla lagar, inklusive grundlagen. Värdegrund är, att alla elever har rätt att vara trygga i skolan.
 
Voltaire sa, att det är rättigheten att ha en avvikande uppfattning och den är helt fundamental för hela vår civilisation, oavsett hur det går med klimatet .


1 kommentar:

  1. Bra skrivet hatten ,,,,, för rättvisans skull vill jag lägga till att det mobbade sd vill förbjuda nmr ,,,,, så var det med sds demokrati

    Sd är kanon för globalisterna ,,, kontrollerad opposition,,,, om inte sd fanns skulle folket se sej om efter ett parti som är imot globalismen ,,, men nu tror folk att sd är det o då tar dom upp den knutna näven ur fickan o röstar sd ,,,,, sd gör mer skada än de andra sju partierna ihop

    SvaraRadera