onsdag 8 maj 2019

Polletten har trillat ner hos vänstern!

Det här är egentligen helt ofattbart och det sker framför våra ögon, för varje dag som går. Det som alla normalt tänkande människor förstod skulle hända, har nu hänt. Alla som försökte varna avfärdades, med att vara rasister.
Kommun efter kommun varslar om dåliga finanser och jättestora underskott. Vi kommer inom väldigt kort tid se, den stora tsunamin av finansiell katastrof, svepa in över många kommuner i Sverige, det är oerhört oroande siffror i Örnsköldsvik, Gävle, Filipstad, Falun m.fl. Det kommer sluta i total social katastrof i kommunerna, fullständig katastrof.

Att man inte kunde förutse den här situationen i Sverige efter att öppnat hjärtan och famnar för MENA folket, är det bara
rent skitsnack. Socialister/liberalister pekar åt höger och skriker brun....brun...brun. Enbart för att försöka flytta fokus från deras eget misslyckande, det här kära folk är ett bevis på att folkvalda politiker är totalt inkompetenta och har förstört hela Sverige så grovt, att det inte ens är möjligt att reparera under kommande 100 åren.

Problemen är de ökade kommunkostnaderna som beror på en kraftig befolkningsökning av icke nettoproduktiva kommuninnevånare. Från statistikuppgifter ser man en enorm ökning av barn som nysvenskarna sätter till världen som driver skolkostnader. I kommunerna finns massor av lågutbildade vuxna som ska sysselsättas, på något sätt. Den stora frågan är, hur arbetslösheten ser ut, när man tar bort subventionerade låtsasjobben. Man räknar somaliers arbetslöshet till närmare 80%, så är deltid och låtsas jobb inräknade som vilket heltidsarbete som helst.
Enligt SCB, är personer som utfört minst en timmes arbete under en mätvecka, antingen som anställd, företagare eller medhjälpare i ett familjeföretag, räknas som sysselsatta.
Personer som inte är sysselsatta men som kan börja jobba inom 14 dagar och aktivt sökt jobb de senaste fyra veckorna eller väntar på att påbörja ett nytt jobb inom tre månader räknas som arbetslösa. ”Arbetslöshet” kan uttryckas som antalet arbetslösa och som andelen arbetslösa av arbetskraften. ”Arbetslöshet” mäts alltså inte mot befolkningen i ”arbetsför ålder”som sysselsättningsgraden, utan mot det totala antalet sysselsatta och arbetslösa personer i befolkningen.

Av de invandrare som har riktiga jobb, så är det ofta med att administrera sina landsmän på olika vis, tolkar, god man, personlig assistens etc., till andra invandrare. Hur många har ett arbete som bidrar till etniska svenskar?  Ovanpå detta kan man lägga till en åldrande vårdkrävande etnisk befolkning. Allt detta kräver förutom direkta personalinsatser stora investeringar i infrastruktur.
 
För att Sverige skall kunna ta tag i de problem som finns, måste de politiker som vi har idag som ledare avsättas. Alla har hört Löfvéns ord: ”Det är en liten ansträngning just nu, men det blir en vinst längre fram! ” Löfvén har aldrig varit en visionär, utan en totalt oduglig politiker som mutat in statsminister taburetten som sin egen. För att kunna sitta kvar på den, har han svikit allt som sossarna står för.

Sverige har varit en enpartistat när det gäller invandring och mångkultur. Alla med avvikande åsikt har förtryckts och statuerats som avskräckande exempel. Den som påstår att
Sverige varit demokratiskt avseende mångkultur, anser förmodligen Ceausescu, Stalin och Pol Pot som höjden av demokrati-representanter.
Löfvén har visat att han är totalt inkompetent, att ta tag i problemen. Det enda försvar han har, är att lägga skulden på de högerextrema!
Hur ser riksdagen ut om 10 år? Kanske hälften kommer ha utländskt ursprung, det kommer vara företrädare för olika familjer och maffiaklaner i NoGo områden och parallella samhällen som då debatterar och förhandlar sinsemellan. Ser ni inte detta komma?

Det är över, tiden som Sverige som det land där trygghet, framtid och innovation var ledord, är förbi sedan länge. Vi är så körda och slaktade, att vi inte fattar det ännu!

Varningstecknen är så många och tydliga, men ändå fortsätter landet Sverige att trampa gasen i botten, rakt mot stup kanten. Vi har redan idag stora neddragningar av välfärden inom många sektorer. Överallt ska det sparas pengar och dras in på utgifterna. De stora problemen som finns redan idag kommer endast att förvärras och spridas till allt fler sektorer och kommuner. Sen kan vi stå där om 10 års tid och fråga oss själva "hur kunde det bli så här?
Nu uttrycker ekonomichefer i kommuner, att det är ”jättetufft” att de ”intäkter” som tidigare ”räddat” kommunen, är borta.  Kommunchefen står leende under kristallkronorna och väller ur sig helt tomma klyschor. Detta är symptomatiskt för Sverige.

Återigen är det bara ord, ord, ord utan substans eller mening. Vad är det här egentligen för slags människor? Vad driver dem? Och hur ska de rimligen kunna lösa några problem?
Vi kan se ett mönster bland kommunerna som går dåligt. Samtliga har tagit emot många flyktingar, samtliga röstar vänster i hög utsträckning. Valresultatet i vissa kretsar i storstäderna, har vänstern fått närmare 90%!

Vänstern har gjort sin bedömning, hur de vill att framtiden skall se ut. Mer invandring och fler röster! Utfallet kan vi nu se, i de kommuner de styr. Om vänstern får fria händer att styra landet som helhet, kommer hela Sverige genomgå samma utveckling. Socialdemokraternas vision för hela Sverige finns i Malmö.
 
Foliehatten summerar notan på förrätten för kommunerna och de kan vi se flera orsaker till att kommunerna går back.
Den akuta bostadsbristen i Sverige (pga av en osund socialistisk bostadspolitik sedan 40-talet) gör nu att ”flyktingarna” stannar i glesbygden och inte flyttar vidare, så som kommunpolitikerna cyniskt hoppades på, för 2-3 år sedan.

Många invandrare finner livet i småstäderna bekvämt. Bra boende med värme och rinnande vatten. De slipper gå hungriga.
Försörjnings
stödet de får räcker, för deras behov, enligt ansvariga i Filipstads kommun.

Det har också kommit signaler på att det sker en utflyttning från städer till mindre orter, där landsmän tipsar om att det finns boende och livet är behagligt. Stämmer det, så kommer vi få se en helt ny typ av utanförskapsområden som helt lever på bidragspengar eller ersättningar för att administrera dessa.

Lika oroande är att vissa Stockholms politiker tycker att det är en human rättighet, att få ta fru och barn till Sverige. Samtidigt som det ges, ett ekonomiskt incitament att skaffa många barn.
Samtidigt som kommunerna tvingas spara in på skola och omsorg.

Vissa kommuner som Solna, Staffanstorp etc., har röstat på högerpartier som genom olika metoder bibehållit god ordning. Samma utveckling kan landet ha som helhet, ifall man anammar de metoder som använts där.


Det verkar som om polletten har trillat ner för Magdalena Andersson. I ett uttalade med bister min, i TV4 nyheterna igår kväll, om det alltmer vikande ekonomiska läget, säger Magdalena, att staten måste skjuta till medel till kommunerna, för att de ska kunna behålla människor i anställning. Med tanke på att Sveriges kommuner under flera år redan överanställt invandrare i olika arbeten som de kanske inte är kvalificerade att utföra eller som kanske inte ens behövs, så verkar det troligt att sossarna i det längsta kommer att arbeta för, att behålla sina nya kärnväljare utanför socialbidragssystemen.
 
Kristianstadsbladet tar bladet från munnen och skriver om verkligheten:
I Kristianstad väntar man få ökade kostnader för försörjningsstöd av samma skäl som i Hässleholm, nämligen att fler hushåll går ur den statliga etableringen. Förra året var de 31 och fram till vecka 16 hade det redan kommit 26 hushåll. Flera kommer att gömmas undan statistiken via de 5 miljoner som tack vare S flyttades från till arbetsmarknadsåtgärder och som kommer att ge vissa kommunalt nystartsjobb i stället för rena bidrag, men ärligt talat är det ju nästan samma sak. Det gäller även statens alla extrajobb och liknande som mest tycks vara ett sätt att frisera statistiken. Det funkar inte i längden att låta väldigt lågutbildade ta lättare, lågbetalda jobb i offentlig sektor för en lön som andra arbetstagare betalar. Det här här-och-nu-politik för ett Sverige som behöver stabilitet och robusthet.”
Trots att regeringen är fullt medvetna om, att invandringen är en kolossal ekonomisk belastning för ekonomin, fortsätter man med massinvandringen!

1 kommentar:

  1. Så är det. Och det visar väl klart att regeringen, och för den delen 7-klövern också, vill att Sverige skall vara det första landet som uppnår vad som stadgas i Agenda 2030.

    Man gör allt för att öka folkmängden med dysfunktionella människor från MENA som är dom som bäst och snabbast suger ur Svenskarna deras överflöd. De är också bäst på att anställa kaos i samhället med brottslighet och införande av annan kultur.

    Trots att vanligt folk snart inte törs skicka sina barn till skolan utan poliseskort så fortsätter regeringen med denna halsbrytande galopperande migrationspolitik.

    SvaraRadera