lördag 25 maj 2019

SVT sände en repris på humorprogrammet ”Parlamentet” igår!

Gårdagens EU-debatt i SVT var en riktig höjdare och den var i nivå med humorprogrammet Parlamentet. Vi som tittade på programmet slogs av att det var ett gäng låtsaspolitiker som diskuterar nonsensfrågor, för att ge publiken lite fredagsunderhållning och man lyckades över förväntan. Vilket gäng sedan, för att inte dra på sig fördömandet av de som läser detta inlägg, kan alla säkert förstå, att Foliehatten avstår ifrån att beskriva detta komiska gäng. De var i alla fall en representativ sammansättning, för ett land i fritt fall. Hela detta gäng av s.k. politiker, är det ingen som direkt platsar i A-laget, men dom lyckades rätt bra med att ordbajsa om låtsasfrågor. Ingen kan ta det stundande EU-valet på direkt allvar. För Sveriges del spelar det absolut ingen som helst roll, vilka 20 statister vi skickar till Bryssel. EP består av 751 ledamöter och Sverige är en sparv i tranedansen. De får dessutom inte får lägga några förslag i parlamentet! Att driva en EU valkampanj utifrån partipolitik i Sverige, är inget annat än ett stort skämt.
 
Förfärligt vad aggressiv Helene Fritzon är. En riktig obehaglig kvinna. Ragata är en riktig bra beskrivning på Fritzon, en slipad politiker som egentligen aldrig svarar på någon fråga, utan föredrar att attackera andra i brist på egen politik och egna visioner. Ett exempel på, när politik blir ett självändamål för egen makt och dess privilegier. En riktig snipig Prussiluskan-dam. Det var säkert för Fritzons allmänna otrevlighet som hon fick sparken ur sossarnas regering efter ett år. Har man sparkats av Löfven, är det allvarligt.

SVT skriver idag att Heléne Fritzon anklagade Peter Lundgren, för att det är S
D:s fel att Sverige måste ta emot så många flyktingar. Hon beskrev det som att Peter Lundgrens ”kompisar i Ungern och Polen” vägrar ta ansvar för migrationen, vilket drabbar Sverige. Fritzon: ”Väldigt många kommer till Sverige eftersom dina högerkompisar vägrar ta ansvar.” 
Det är omöjligt för Sverige att säga, att vi ska minska vårt flyktingmottagande. Det finns tvingande internationella konventioner och då går inte att minska på invandringen, som vi alla förstår. Fritzon gav Lundgren en riktig straffspark, när hon påpekade att i år kommer vi bara ta emot 20.000 invandras som han inte tog. Fritzon glömde att nämna, att om någon månad kommer Sverige att ta emot anhöriginvandring och med detta får Sverige världens mest generösaste insläpp av invandrare. Det skulle inte alls förvåna om 2015 års siffror på 163.000, slås med marginal! 
Om inte Ungern och Polen säger till flyktingarna, välkomna hit, kära flyktingar, här kommer ni att trivas!, så har flyktingarna inget annat val än att komma till oss i Sverige! Foliehatten häpnar över Fritzons glasklara logik! Hon vill, att det avtalas om ett gemensamt flyktingmottagande inom EU. Foliehatten säger lycka till!
Fritzon attackerar Sara Skyttedal för att hon köper märkesväskor för sin höga kommunalrådslön och firar politiska segrar med champagne. Fritzon menade förstås, att Sara och KD skålade i champagne, när DDR-konceptet DÖ som ännu gäller, fast med annat namn - föll. Det har förstås aldrig hänt hos sossarna själva, å nej...

Fredrick F försökte spela ”den vuxne i rummet” och var ganska nedlåtande mot övriga. Han kallade Peter L för ”mannen i den rutiga skjortan” eller något liknande i stället för hans namn och det framställde honom inte själv som särskilt sympatisk.
När man debatterade nånting, om att klimatet går sönder, nämnde FF att kärnkraften inte behövs, eftersom vindkraft och solceller, kan ersätta kärnkraften. Foliehatten trodde faktiskt att hans alter ego hade bättre förstånd. Men tydligen är hon lika ”blåst” som FF och det gäller för övrigt hela Centerns energipolitik.

I och för sig var väl Peter Lundgren stylad som oförfalskad lastbilschaffis. Han borde dock gå ner i vikt, annars är det lätt så att man fokuserar på hans rondör, i stället för på vad han säger.
 
Soraya blev i inledningen av SVT presenterad som en EU-kandidat som representerade romerna och deras frågor i EU. Om vi följer SVT:s logik borde de presenterat Lundgren som en EU-kandidat som representerar etniska svenskar och deras frågor i EU?
Soraya Post är obildad, ouppfostrad, odräglig och så pinsam att man får nässelutslag. Sorayas glasögon ser ut att vara tillverkade av armstöden från en gjutjärnsbänk.
 
Sara Skyttedal puttas undan, så hon inte kan konkurrera med Ebba, så iväg med henne till Bryssel. Skyttedal hade inte sin bästa kväll. Framstod som aggressiv, illa förberedd och ur balans, även om Sara gick hårt ut mot Alice redan i inledningen, men sedan framstod hon som något obalanserad. Det är något som inte klickade för henne. Hon brukade vid sidan av Bali vara en favorit bland alla som är höger och gillar raka puckar. Men det var nog för att hon var en frisk fläkt i en tid då alla andra var så PK, fega och paralyserade, nu känns hon lite överspelad. Hon är tuff, kan ha många bra åsikter, men hon är faktiskt också totalt osympatisk. Hon verkar inte gilla någon. Vad har Skyttedals bilmärke med EU att göra?
 
Alice Bah Kunhke har gjort bort sig tillräckligt t.o.m. för Löfvens tålamod. Hon kan inte göra så mycket skada i Bryssel. Hon är en ihålig floskelmaskin, utan sakkunskaper och övertygar föga.
 
I Rapport tidigare på kvällen berättade några valarbetare från V att de trodde att partiets enorma ras i opinionssiffrorna berodde på Malin Björks agerande med traktamenten. Tänk om programledarna kunde spunnit vidare på den tråden!
Liberalen vet ändå ingen vem det är ens. För mig som är ganska intresserad av politik är L:s nya toppkandidat helt okänd. Hur ska då gemene svensk som är politiskt ointresserad veta vem hon är? Hon är den andra sortens robotmänniska som i blåögdhet tror, att världen är precis sådär mysig som hennes säng hemma. Foliehatten tror att det är helt kört för L. De skulle ha behållit ett känt ansikte. Återkommande var att hon ville ge mer makt till EU. Lundgren fick in en fullträff, när han sa, att det är lika bra att L:s partihögkvarter också placeras i Bryssel!

Tomas Tobé, han var den där ”vara den vuxna i rummet” grejen som inte längre funkar för Ulf Kristersson och det funkade överraskande bra för Tobé. Foliehatten tålde inte den jäveln, när han var partisekreterare och dök upp i rutan med sin pipiga röst och sin stirrande blick, men av nån outgrundlig anledning känns han helt plötsligt rimlig. Foliehatten hade räknat ut M totalt.
Vart tog frågorna vägen i debatten om att Sveriges befolkning nästan beskattas högst i världen mot den svenska majoritetens vilja ha den höga utomeuropeiska invandringen som genomförs av S och MP (tidigare även under M, C, KD, L och Reinfeldt öppna era hjärtan).

Beslu
tet att ta emot hela jordens "flyktingar" utan motprestation på livstid (som nu är på väg att införas genom Global Compact) i ett av världens minsta socialistiska länder med en överdimensionerad välfärdsstat med ett maximalt skattetryck, hade någon frisk tänkande människa, med någon form av självbevarelsedrift accepterat denna galenskap som pågår?
Demokratin (folkstyret) är död i samma ögonblick som nationalstaten avskaffas och överstatliga organisationer som EU eller FN (organ styrda av en fina
nsiell elit inom (CC) "globalister") får all makt överförd från nationalstaternas demokratiskt valda folkförsamlingar till ett få teknokratiska överstatliga kontrollerade styren. Den som vill fördjupa sig kan läsa boken Rockerfeller en klimathistoria!
Utstyrseln från samtliga deltagare var under all kritik. Hela gänget såg ut som ett gäng A-lagare uppställda på rad, för att på nåd få representera det svenska folket, i ytterligare fem år, med ett arvode på minst 3000:- i traktamente per dag, plus EU-lön på ca 60.000:- i månaden skattefritt (detta kan variera, beroende på kronkursen).
 
I ärlighetens namn så bör det nämnas, att EU debatten fördes på en sådan otroligt låg nivå, av dom så kallade politikerna från alla partierna. Patetisk nivå, noll sakkunskap, noll förankring i verkligheten. Enbart floskler och PK-smörja.  Hela debatten handlade om one-liners, skrika mest och väljarsmör och väldigt lite om detaljerat sakinnehåll och partipolitiskt ideologi om EU.
Debatten var som att se, några i ett C-lag som skriker sig hesa om vem som har rätt i, att få ha kvar anställningen inom globalistprojektet EU.

2 kommentarer:

  1. Bra hatten

    Skulle du kunna skriva om framtiden , som du ser den med ekonomi,samhället osv , intressant o läsa om din ide om det som kommer att komma

    Pelle

    SvaraRadera
  2. Håller på med att skriva om framtiden!

    SvaraRadera