onsdag 29 maj 2019

BRÅ:s rapport om våldtäkter är en total mörklägggning!

BRÅ:s rapport om asylmottagande och sexualbrott är nu färdigställd. Man kommer, inte helt oväntat, fram till att inget samband finns mellan invandring och en ökning av sexualbrott. Enligt rapporten har upprop som #Metoo och en ökad medierapportering om sexualbrott, gjort att fler vågar anmäla och rapportera brott. B har bland annat jämfört sexualbrottsutvecklingen i kommuner med olika stort flyktingmottagande.
Stina Holmberg, forsknings- och utredningsråd på BRÅ: ”Där såg vi inget samband. De kommuner som tog emot många flyktingar hade ibland en minskning av sexualbrotten, och kommuner som tog emot få flyktingar hade ibland en väldigt kraftig ökning av rapporterade sexualbrott.” Notera ordvalet som Holmberg använder. Det säger givetvis ingenting.

Varför kan inte BRÅ publicera en lista på alla våldtäktsdömda sedan 2015 (samt övriga detaljer om etnicitet/religion)? Så att deras påstående kan verifieras på något sätt? Med rapporten mörkar BRÅ de faktiska förhållanden, för den svenska befolkningen. Helt utan anledning egentligen. Folk är så efterblivna i det här landet, att de fortfarande skulle rösta på sossarna, även om alla våldtäktsmän hade varit muslimer. Allt för att inte låta "nazisterna" vinna. Så varför ens mörka detta? Vilket slöseri av skattepengar. Det märkliga är att i DN nämner Jerzy Sarnecki muslimska män. Rapporten säger inget om etnicitet. Försöker han peka ut någon?
 
Det var absolut inte oväntat, att BRÅ skulle bortförklara alla våldtäkter med att anmälningstendensen har ökat och inte med den ökande invandringen. Underligt att de inte hade den åsikten att våldtäkter och grova våldsbrott ökat i samband med att SD ökat mest de senaste valen. Jerzy Sarnecki har alltid har haft åsikter som sticker ut och i alla delar velat minska invandrarnas brott, antagligen för att han hör till de PK-korrekta. För oss vakna svenskar, är orsaken till den grova brottsligheten helt klar, då vi aldrig tidigare i vår historia upplevt en sådan ökning. Det ruttna i våra samhällsorgan börja likna de korrupta stater som vi så väl känner igen.
 
För något år sedan genomförde JP Jonassons en undersökning av alla våldtäktsdomar i Tingsrätten. Undersökningen är en stenhård knockout på BRÅ och deras rapport. Det går inte att prata bort fakta som Jonasson kommit fram till, även om Sarnecki SnickiSnacki, försökt göra detta i BRÅ:s rapport.

Siffrorna från undersökningen baserar sig på fällande domar:
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst.
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.

Siffrorna är alarmerande och direkt chockerande och egentligen inte ett enda dugg överraskande. Med den stora invandringen de senaste åren har också våldtäkterna ökar lavinartat. Sverige befinner sig nu på en absolut bottenplats när det gäller våldtäkter. Man förstår nu varför den sittande regeringen, men även den tidigare regeringen, varför de vägrat genomföra en seriös våldtäktsstatistik. Man vill till varje pris skydda och inte få statistik som visar, vem som är de skyldiga. Vad Jonasson nu visar, är hur de senaste årens invandring påverkat våldtäktsstatistiken. Regeringen har haft som mål att till varje pris tysta ned fakta. Hanteringen och vägran att inte genomföra detta är inget annat än en skandal av rang!
I ett samhälle genomföras mängder av statistikundersökningar för att få fram korrekt statistik och fakta, för att politiker och andra intressenter, skall kunna göra rationella och korrekta val och ta välunderbyggda framtida beslut. Det är därför viktigt att medborgare inte skall ta över den uppgiften och få fram sanningen.


Det kanske allra intressantaste i Jonassons undersökning är den faktiska överrepresentationen, det är den som beskriver verkligheten. Att rensa för olika faktorer kan förstås vara intressant, men ännu mer intressant är den absoluta andelen brott som begås av olika grupper och som vi får här (om fällande domar får utgöra facit), eftersom den visar faktisk påverkan på samhället. Glöm ej att Jonassons studie enbart visar fällande domar. Allt talar för ett gigantiskt mörkertal med invandrartjejer som brottsoffer. Oavsett etnicitet, så är nog mörkertalet enormt stort. Det skulle vara intressant att göra en anonym undersökning för att få ett hum om detta. Studien motbevisar dessutom Tinos S.tes om att utländska brottslingar i första hand begår sexualbrott på invandrartjejer. Studien visar helt klart, att svenska tjejer är måltavlan nummer ett, för invandrare. Jämför man brottsstatistik med länder i EU med ungefär lika många invånare som Sverige, så ser man direkt att andra länder har mycket färre våldsbrott. Till exempel Schweiz, där våldtäkter verkar ligga på nivåer som Sverige hade på 50-60 talet.
 
Vi har kommit dithän i Sverige, att många har insett att regeringen, SVT, MSM ljuger hela tiden, förvränger och hittar på. Samma gäller alla statliga verk och myndigheter.
Foliehatten kan inte förundra sig över maktens försök till att lägga dimridåer. Samtidigt som BRÅ-rapporten, släpptes en rapport om, att så här många män köper sex i Sverige och att 7 av 10 killar porrsurfar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar