måndag 27 maj 2019

Svenska ungdomar med dyr jacka och mobil tillhör generation villebråd.

I Stockholm utsätts ungdomar för rån, var och varannan dag. Mörkertalet är stort, eftersom många inte anmäler, av rädsla för repressalier. Denna rånvåg mot unga, har nått ett stadium i Sverige, där ungdomar inte kan på ut på gatan, klädda som dom vill, för att risken är stor, att bli rånad. Vill man vara säker på att inte bli rånad, får man klä sig som en luffare, men det är ingen garanti! Är detta det Sverige vi vill ha? Är det inte den oansvariga invandringen som har åstadkommit detta tillstånd i Sverige?
 
Ingen som inte är vänsterpartist eller socialistiskt hjärntvättad är förvånad. Det här är precis den utvecklingen, man hade att vänta. Sakta men säkert blir det värre och värre tills det slutar som i Sydafrika. Nu kan inte kvinnor och minoritetsrepresentanter längre propsa ensamrätten till den goa värmen i offerkoftan. Med rånvågen har vi kommit dithän, att även ungdomar måste erkännas som offer, för det mångkulturella våldet. Det behöver inte skrivas ut, alla med sunt förnuft förstår, vilka personer som döljs bakom begreppet "större ungdomsgäng!" Det är bara en tidsfråga, när MSM i klartext kommer att skriva vilka det handlar om. 

Det enda positiva är, att det drabbar de föräldrar som är mest positiva till invandringspolitiken. De trodde förstås, att de inte kunde drabbas. Svenskarna satsar allt för att barnen skulle få en trygg uppväxt och i valen vallfärdar de, till valurnan och röstar för mera invandring och nu skördar de frukterna?

Hampus Johannesson, kommunpolis har synpunkter på varför unga rånas, på dyra vinterjackor och mobiltelefoner.  

Hampus: ”Ska en 12-åring ha en jacka som kostar
7 000 kronor är en fråga man kan ställa sig. Ju dyrare föremål och ju större skillnader det finns i samhället, desto större incitament finns det så klart att råna. Det är ett lackmuspapper på hur samhället ser ut.”

Märkligt att Hampus använder ordet ”lackmuspapper.” Hur många vet vad det är och vad det används till? Bättre att använda ”indikation.” Det finns flera ”indikationer” på, att allt större grupper börjar få nog av rån, våldtäkter och andra brott som invandrarna står för, bl.a. Josefssons program om bidragsbedrägerier, var mycket avslöjande. Om det inte skall eskalera, måste myndigheterna att ta tag i detta på riktigt allvar, annars kan det bli riktigt obehagligt om ”indignationen” blir så stor, att reaktionen blir mycket stark, när den väl kommer.
 
Att polisen kommer med den är typen av yttrande är minst sagt oroväckande och så infantilt idiotiskt. Hampus Johannesson ifrågasätter faktiskt offren, inte gärningsmännen och skuldbelägger dem, för att han upplever, att det finns för stora skillnader i samhället. Allt ska förklaras med samhällsklyftor fattigdom och brist på ungdomsgårdar.

Bara för att polisen inte klarar av sina uppdrag, att värna om skydd i samhället, så ska de inte klandra folk som borde stå under detta skydd, att kunna bära kläder efter egen smak. Begriper man inte att detta bara spär på redan usel utveckling.
Dagens Stockholm är som en Teminatorfilm. New York hade blivit invaderat av illasinnade robotar som jagade och dödade amerikaner som tvingades leva i hålor, under marken. I filmen tar en ledare upp kampen mot robotarna och besegrar dom. I Sverige är det dock tvärtom. Här håller Löfvén och den övriga eliten på fienden och de som ifrågasätter det kloka i, att importera fler fiender, är antingen främlingsfientliga eller rasister!

Polisen står helt maktlösa mot detta beteende. Polisen fixar inte, att gripa dem. Om de mot förmodan skulle lyckas med ett gripande, blir straffet noll och ingenting. Den svenska rättsstaten har inte hängt med och utvecklas lika snabbt som utvecklingen i samhället.
Skulden för att rättssamhället inte hängt med, får läggas på socialisterna.

Det där med ”socioekonomiska faktorer.” Socioekonomiska faktorer avgör inte människors uppförande, utan uppfostran. Om barn inte får lära sig, mitt och ditt tidigt i livet, blir en del kriminella, oavsett social bakgrund. En förljugen inställning till livet, allt ditt är mitt. Ett socialistiskt koncept som praktiseras dagligen. Alla skall ha det lika bra, men bara vissa skall jobba? Dessa människor har blivit mottagna med en generösitet som saknar motsvarighet i världen. Sverige går på knäna för att finansiera migrationen från MENA. När övergår ansvaret från samhället till individen?
De stulna mobilerna och kläderna säljs vidare. Visserligen ligger det mängder av avund i tillvägagångssättet. Unga ensamma, är lätta villebråd för ett stort kriminellt gäng.
En del hävdar att rånen ökar inte p.g.a. dyra jackor och nya mobiler och att det inte heller är socioekonomiska skäl. De hävdar istället, att det är kultur, knarkberoende och maktbeteende och att man gör skillnad religiöst mellan trogna och otrogna samt kvinnoförakt. Kulturskillnaden mellan Olle i blåbärsskogen och Ali från Fittja är lika bred som Engelska kanalen och lika svår att simma över. Glöm bort integration. Det kommer aldrig att ske. Vi kommer få leva med stora samhällsproblem under lång tid framöver. Vi kommer att få knivskarpa gränser mellan folkslag. De som är missnöjda och känner sig förtryckta. Det spelar ingen roll om politiker och media repeterar värdegrunden miljoner gånger. När folk inte vill tänka så. Invandringen har förstört Sverige. Vi klarar inte ens att upprätthålla lag och ordning.

Vad blir nästa goda råd från polisen
till unga kvinnor: ”bär hijab om du inte vill bli våldtagen?” 

1 kommentar:

  1. Sjösätt aldrig din båt så minimerar du risken att den sjunker.

    SvaraRadera