lördag 4 maj 2019

Sosseskandalen i Malmö den 1:a maj!

Nog är nog – krossa sionismen!”, skanderade NMR i Ludvika på 1:a maj. Detta gjorde även SSU:s 1:a maj-tåg i Malmö, vilket upprör Svenska kommittén mot antisemitism.
Chang Frick ”Nyheter Idag:s” judiske grundare Chang Frick var först med att rapportera att SSU:s 1:a maj-tåg i Malmö sjöng ”Leve Palestina och krossa sionismen”, vilket är refrängen från den pro-palestinska klassikern ”Leve Palestina!” av gruppen Kofia.
SSU i Malmö vurmar för palestinierna och tycker Israel med judarna är en skurkstat, den enda demokratin i Mellanöstern.

Om det är någon som tror att detta var engångsföreteelse, kan glömma det snabbt. Sedan flera år tillbaka styrs SSU i Skåne av en falang muslimer som spridit fundamentalistiska åsikter. Det är inte svårt att räkna ut, varifrån dessa åsikter kommer ifrån! Självklart från Rosengård!
Rizwan Elahi, förre ordföranden och 11:a på riksdagslistan: ” Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem.”Elahi representerar en moské som gjort homofoba uttalanden.
Vice ordförande Khloe Abdel Wahab jobbar, enligt egen utsago, på Egyptens utrikesdepartement, som i praktiken styrs av en militärdiktatur. Moské med S-kopplingar: ”Grisar är homosexuella”
Flera medlemmar i SSU Skåne och S-politiker är med i Ahmadiyyarörelsen, vars moské i Malmö är kontroversiell sedan imamen gjort homofobiska uttalanden.
Att SSU i Skåne accepterade att de blir övertagna av islamister är högst illavarslande och att SSU nationellt, lätt detta ske, utan att försöka stoppa det hela, är verkligen häpnadsväckande och dessutom skrämmande.

För de som följer vad som händer hos S, är det kanske inte så överraskande. S har sedan många år ett intimt samarbete med Muslimska Brödraskapet. Detta ligger helt i linje med socialdemokraternas mål och idéer. Tro och solidaritet har knappast hymlat med sin vurm för islamister!
Muslimerna har inte heller hymlat på något sätt och sossarna har haft ögonen öppna hela tiden och trots utvecklingen, har de låtit det fortsätta.

Sossarna skrev ett avtal 1999 med Muslimska brödraskapet och sålde därmed, ut Sverige till islamisterna. S partistyrelse försökte dessutom 2013 få in en av brödraskapets representanter, Omar Mustafa, i partistyrelsen, men tvingades backa efter en intern revolt. Det som förundrar Foliehatten om S verkligen är så naiva eller om det är en plan för framtiden? Kanske har de aktivt jobbat för, att få in muslimer i S, för att säkra röster, samtidigt som man importera fler och det verkar inte finns någon stoppknapp!
Socialdemokraterna är inte längre ett parti för svenska, utan nu vurmar man för muslimer och då är det inte konstigt med dessa hatiska antijudiska slagord. Otroligt att människor som bygger sin religion, på att utrota judar marscherar med röda fanor och skanderar, att man ska krossa sionismen, helt öppet på Malmös gator. Det luktar lite väl mycket tyskt 30-tal. Vi såg Palme och Arafat skaka hand, Socialdemokraterna har tappat sin ideologi sedan dess. Vart ska judarna ta vägen i Sverige, är en fråga som många vill få ett svar av socialister?

Intressant att konstatera, att när NMR demonstrerar i Sverige blir det första sidenyhet i både SVT och MSM. Foliehatten undrar om inte inslaget i Lilla Aktuellt tar priset. Det skall hjärntvättas från tidig ålder. Inslaget om NMR:s demonstration i Kungälv bestod i, en genomgång av att nazisterna dödade miljontals människor, att nazister inte trodde på alla människors lika värde och att en del därför inte tyckte att de skulle få demonstrera. Sedan fick en motdemonstrant som gjorde ett sansat intryck, uttala sig om att det kändes bra att demonstrera, avslutat med bilder på en poliskedja som trycker tillbaka fredliga motdemonstranter! Ett sånt här narrativ, där man inte ens låter någon hyfsat sansad representant för NMR komma till tals, där man jämställer NMR med historiska händelser och med bildredigering redigerar verkligheten, ett sånt narrativ känns lite nattståndet, lite passé, lite DDR:s sista dagar.
NMR är ju nazister
enligt media och om de får minsta lilla inflytande, så vet man vad som kommer att hända med judarna i Sverige. I det senaste riksdagsvalet fick de några tusen röster!
 
När SSU skanderar "Krossa sionismen!" på gatorna i Malmö, den stad som har blivit så internationellt känd för sitt judehat, att Barack Obama kom hit för att ta reda på judarnas situation i Malmö,
är det nästan knäpp tyst i samma media! Först efter ett par dagar finns det notiser om att skandalen i Malmö och att S lover att inte sjunga ramsan igen!
Men trots att ramsan inte betyder någonting, så förstår väl vem som helst att det kommer att bli bättre för palestinierna i Gaza när SSU i Malmö skriker ut sitt hat mot judarna i Malmö?
SSU:s kommunikationschef Amanda Borg. Hon kallar det som skanderades för en ”gammal ramsa”. Horst Wessel-lied är en annan "gammal ramsa!"

S har hittat ett sätt att komma undan med vad som helst. Skyll allt på högerextremismen och svara på all kritik, att det antingen har varit nödvändigt att göra, vad man har gjort, för att mota bort högerextremismen eller också har man alltid gjort så och det betyder ingenting.

Det är särskilt inom vänstern, S och MP som antisemitismen frodas och gynnas ekonomiskt! De har makten och kan styra över skattebetalarnas pengar
till palestinska organisationer som har en klart antisemitisk agenda.  NMR är småhandlare i sammanhanget, även om de har antisemitiska åsikter.

Judiska församlingens informationsansvarige Fredrik Sieradzki: ”SSU Skåne har redan haft problem med antisemitiska inlägg, det här gör inte saken bättre.
Det är inte bra för Socialdemokraterna som vill vara trovärdiga när det gäller kampen mot antisemitism. Då tycker jag att detta är väldigt olyckligt. Det är så flagrant. Man går inte på Israels regering eller politiker - det hade varit legitimt - utan skriker ”krossa sionismen”.

Man kan fundera över varför SSU skanderar "Krossa sionismen" i en stad där judarna är hårt tillbakaträngda, där tiotusentals kvinnor bär slöja, där ingen jude vågar bära kippa, en stad som dragit på sig internationellt vanrykte, på grund av sitt judehat från muslimer och vänsterkrafter, en stad som judar flyr ifrån, nästan på samma sätt som judar har flytt från flera nationalistiska och konservativa länder.
 
Det man kan också fundera över är, varför SSU aldrig skulle skandera "Krossa islamismen" eller ens "Krossa IS", trots att vi vet ganska väl, vilka ohyggligheter IS har gjort sig skyldiga till i Irak och Syrien och trots att ett IS-inspirerat dåd på Cypern riktat mot kristna och turister, krävde mer än 250 dödsoffer.
Enligt den danska nyhetsbyrån Ritzau, som citeras av Jyllands-Posten, så visar beräkningar av den tyska tidningen Welt am Sontag att det har genomförts 31.221 islamistiska attacker sedan 2001, och dessa har kostat minst 146.811 människor livet.

2 kommentarer:

  1. Hatten , vilka tillverkade is ? Du borde veta veta detta om du är politiskt insatt , hur många false flag attacker har skyllts på muslimer ? Vilka ligger bakom ?

    Näää du får skicka åkesson med den jättestora israeliska flaggan sd ståtade med valnatten , skicka ner dom till malmö ,, för sionisterna ör ju alltid oskyldiga , eller hur hatten

    SvaraRadera