söndag 26 maj 2019

Läcker Österrike hemligt material till Putin?

Tyska SÄPO:s (Verfassungsschutz) chef beskyller Österrike, för att vara en säkerhetsrisk. Han anser att det är stora risker med att samarbeta med Österrikes säkerhetspolis. Enligt tyska SÄPO hanterar österrikarna hemligstämplat material på ett fullständigt oansvarigt sätt och tyskarna misstänker, att hemligstämplat material skickas vidare till Ryssland.

Tyskarna för nu en kampanj mot Österrike och de vill stärka misstankarna mot Österrike ännu mer, för några dagar sedan presenterade tysk media (Der Spiegel och Süddeutsche Zeitung) en video, där det avslöjas, att den österrikiske högerpopulistiske partiledaren och vice-kanslern Heinz-Christian Strache som är rysslandsvän, hade förhandlade med vad han trodde var ryska oligarker, i en villa på Ibiza 2017. 

Rätt roligt egentligen, tyska SÄPO har spionerat på sin egen regering för USA:s räkning. Globaliststaternas säkerhetspoliser verkade inte ha några problem med, att dela med sig av hela den tyska internet trafiken till USA (FRA). Nu är de sura på sin österrikiska motsvarighet, för att de läckt information till Ryssland. Well ain't that rich....

När nationalistiska länder som Österrike gör samma sak, då är plötsligt allting fruktansvärt. Österrike med Sebastian Kurz har varit en stor nagel i ögat och rött skynke, på det tyska etablissemanget. Tyskarna hade inte förväntat sig opposition från lilla Österrike och än mindre, att Österrike skulle hamna på samma sida av barrikaden som visegradländerna i EU.

Det är ingen tillfällighet att tyska journalister ligger bakom fällan.
För att spetsa till det har Sebastian Kurz uttalat sig och han säger, att Österrike noterar endast vad FAZ påstår och inget annat.

Tyska staten ha
r ett motiv att misskreditera och få Sebastian Kurz på fall. FPÖ och övriga nationalistiska partier i EU, är som ett riktigt rött skynke för tyskarna. Inga bevis har lagts fram, och hela diskussionen handlar om hörsägnen. Med samma argument hade man lika gärna kunnat ifrågasätta om Theresa May, är en kvinna eller om Donald Trump är en man.

Någon som minns vad tyska SÄPO hade att säga, om sin del i avlyssningsskandalen av Merkels mobil? Vilka låg bakom? Varför tystade man skandalen, så gott man kunde? Varför gör man en höna av en fjäder i fallet med FPÖ?
Washington Post skrev redan den 17 augusti förra året om hur "allierade" säkerhetstjänster placerat Österrike i "frysboxen!" Det är fortfarande inga bevis och Washington Post böjer sig framåt, när de får besök av Deep State som i fallet med publiceringen av NSA-skandalen.
Daily Telegraph meddelade att säkerhetstjänsterna inom E
U, Norge och Schweiz ogärna delar med sig, av information till sina österrikiska kollegor p g a. läckor.
Att andra länders underrättelsetjänster ser läckorna som ett problem är inte nytt.

Uppgifterna från Welt.de är alltså inget nytt. Liknande uppgifter hittar
man i media runt om i världen. DN tog upp problemet, redan 4 juni förra året.
Kan problemet vara att många säkerhetstjänster, däribland svenska SÄPO anser, att gasledningen Nordstrem 1 och 2 är en säkerhetsrisk för hela EU.

En annan mer sannolik bättre förklaring är, att i fake news tidevarv är historien helt uppdiktad, för att komma åt ett obekvämt parti, så länge det inte finns handfasta bevis.  Frågan är, vad har Österrike läckt? Det är som taget direkt ur Franz Kafkas "Processen!"
 
Tur att tyska SÄPO inte fått upp ögonen för hur slappa svenska myndigheter och regering är, med hemligstämplat material. Allt hemligt, piloter, spioner, SOG, alla ritningar på FM byggnader, är nu i händerna på främmande makter bland annat Kina. Ingen avkrävs ansvar. Man häpnar. Hade man varit "kompis" med Sverige hade man nog dragit öronen åt sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar