tisdag 21 maj 2019

Är Sara Skyttedal en modedocka som saknar moralisk kompass?

Sara Skyttedal, denna till skyarna upphöjda kvinna, tycks sakna moralisk kompass. Hon verkar lägga sin tid och möda på utseendet, än att sätta sig in i sakförhållanden. Karriärist är väl en sak, men var kommer denna totalitära impuls ifrån? Hon togs ner till jordnivå i utfrågningen i SVT:s ”Toppkandidaterna!” Hon var inte insatt i sitt eget partis EU-intentioner och politik.

Foliehatten trodde Skyttedal var en med svenska mått mätt vettig politiker, men med hennes framträdande, avslöjade hon, precis som de flesta politiker, hur direkt dåliga de är på sakförhållanden, men med en bra svada! Hon är så långt ifrån en vettig eller bra politiker, man bara kan komma. Hon är faktiskt värre än många andra, eftersom hon är så falsk. Skyttedal bekände nu färg och vad ska idioterna säga som trodde på alla sagor som KD berättat sista halvåret? Det är pinsamt hur lättlurade svenskarna är.
 
KD:s politiker verkar ha medietränat på, att inte svara på frågor.
Foliehatten tyckte sig ana utfrågarnas tysta överenskommelse, om den ynkliga kvaliteten på denna EP - kandidat. Hon var knappt lagom i Foliehattens tycke och han tror inte, hon ökar KD:s procenten i valet till EP.

Sara Skyttedal gav ett nytt besked om hur KD vill, att EU löser migrationsfrågan. Hon lanserade KD:s Europapolitik för flyktingar. Den går ut på att EU ska besluta om flyktingmottagande centralt, dela ut kvoter till olika länder och de som inte tar emot de beslutade kvoterna, ska kunna straffas med bland annat indragna EU-bidrag.
H
ennes besked var som den allra värsta jävla gråsosse!

Hon vill att partiet stöttar Österrikes initiativ om kraftfullare sanktioner mot de länder som inte följer EU:s regler kring flyktingmottagand
et!
Trots ivrigt googlande hittade Foliehatten ingen vettig information, om vad det är som Österrike planerar och som Skyttedal hänvisar till. Men om man inför ett system med sanktioner inom EU, så kommer naturligtvis de att användas jämt och ständigt.
Inte bara på invandringspolitiken, utan det kommer att användas i alla möjliga sammanhang. Sverige tillåter aborter ändå upp i 22 veckan? Pang på med sanktioner, eftersom andra EU länder har kortare tid, kan vi inte tillåta någon att avvika.
Sverige har kvar alkoholmonopolet? Dra in EU-bidragen på stört, så kan det inte få fortgå. Det är farligt att ge EU mer makt. Österrike utsattes för EU-sanktioner omkring 2000, då de hade fräckheten att tillåta FPÖ att medverka i regeringen.
 
Programledaren Camilla Kvartoft ifrågasatte då
, varför KD som går till val på att EU ska vara lagom och inte vill ge mer makt till Bryssel, vill ge EU mandat, att bestämma hur många flyktingar länder som Ungern och Polen ska ta emot.
Sara Skyttedal svarade med att vända blicken mot inrikespolitiken:
”Jag har betydligt större förtroende för att EU, ska lösa migrationspolitiken än partierna som hör till januariöverenskommelsen.”

När det gällde migrationsfrågan gjorde hon sitt yttersta för att inte svara alls och när hon gjorde det, var det på vagast möjliga vis. Men detta var en intressant utfrågning, eftersom det så tydligt visar att KD är en fejk i den "konservativpopulitiska" fåran.
EU startades för att säkra fred i Europa, inte för att ta ifrån länders suveränitet och fylla Europa med
bidragstagande ekonomiska migranter. Det rimligaste hade väl ändå varit, att inte ge efter för skurkstaterna i MÖ som hotar med att skicka bidragsturister till Europa, utan istället helt enkelt stänga gränserna till dessa länder.

Foliehatten har nu hört många intervjuer med s.k. toppkandidater och det är slående hur alla tycker att migrationspolitik på EU-nivå, enbart handlar om att tvinga på Polen och Ungern, vår havererade migrationspolitik. Borde inte svenska politiker istället prata om att säkra den yttre gränsen, drönarattacker mot flyktingsmugglare och deportering av alla som får och fått avslag på asylansökan? Alltså sådant som vanligt folk vill se.

Varför ska ett medlemskap i EU innebära ett tvång, att ta emot icke skyddsbehövande lyxflyktingar? Om Polen och Ungern också skall drabbas av massinvandring, är det inte något som påverkar svenskarna, i någon större utsträckning.
Det är
ganska uppenbart varför det är så viktigt för de köpta globalisterna i Sverige, att tvinga på Polen och Ungern, den misslyckade massinvandringen. Sverige har degraderats på grund av en obehaglig blandning av socialism, liberalism och feminism.
Globalisterna inser inte, att så länge det finns fungerande homogena länder i Europa vars ekonomier växer i rasande takt, så kommer de till slut vara lockande föredömen för svenskarna, där de istället ser ett Sverige som försämras för varje år som går. Globalisterna känner väl till, att med deras politik, kommer allt att fortsätta försämras i Sverige, så deras lösning är att exportera denna politik till alla andra länder, så att ingen kan klaga. De vill helt enkelt inte tillåta några länder som visar att man kan styra sitt land, med den egna befolkningens välbefinnande som mål. Eftersom detta är ett stort hot mot globalisternas makt.
Tanken bakom EU, var att föra EU-länderna närmare varandra och inte vara globalisternas verktyg, för att förstöra Europa med massinvandring.

Polen och Ungern var trötta på att leva under Moskvas järnstövel. De har lärt av sin nutidshistoria, att inte acceptera övergrepp på sin suveränitet. De är stolta över sin nationer och Polen behöver inget nytt "Kulturpalats" som Stalin påtvingade dem. Nu är det Bryssel som är ute i liknande totalitära anda och den vill man inte ha. Detta kommer att spräcka EU eller kanske knuffa ut visegradländerna. Det kan vara fråga om närtid, om EU försöker påtvinga dessa länder massinvandring.

Skyttedal var märkbart svajig i det mesta. Hon befann sig på en högre nivå, än den på kommunalnivå hemma i Linköping. När utfrågarna kom in på detaljer om lastbilar - vem som nu håller reda på sånt - och det drog ner nivån. Hon använde sig av samma debatteknik som Annie Lööf, att ställa sig utanför och kommentera politiken från ringside istället för, att släppa sargen och gå upp i ringen och ta striden.

Det skulle inte alls förvåna Foliehatten, om det är dom skattefria ersättningarna från EU som lockar Sara Skyttedal. Hon var ett hopp för KD, men tyvärr gjorde hon många besvikna, med sin genomklappning i utfrågningen.

1 kommentar:

  1. Alltså hatten ,,,,, jag njuter när jag läser det du skriver , vi har nog samma uppfattning i 99 % ,, du vet vad de1% är ,

    Var på ett torgmöte i motala i lördags med afs ,,, efter mötet gick jag fram till kasselstrand o ställde frågan ,,,,,, kan du svära på att ni inte sviker mej o andra väljare som sd har svikit oss ? Jaaaaaa sa han , det har du mitt ord på , jag vill rädda sverige , så sa han , det var flera sdare som var där o hade genomskådat förrädarna sd ,,,,, varför gör inte du det för hatten ?

    SvaraRadera