tisdag 30 april 2019

Mot vad skall man demonstrera den 1:a maj?

Imorgon är det 1:a maj och det är vänsterns stora dag. Maktpartiet S ska återigen ut på gatorna, med sina allt kortare tåg och allt färre demonstranter. 1:a maj firas till minne av the Haymarket massacre i Boston i slutet av 1800-talet. Det är en påminnelse av att arbetarrörelsen har sina rötter i våldsamma revolutionära fackföreningar. Dessutom får man väl se det som en påminnelse av hur mycket gemensamt svenska S, hade med Hitler och nazisterna. Det var Hitler som lanserade firandet i större skala och gjorde det till nationell helgdag 1933. Svenska S följde efter!
 
I år kan det bli rekorddåligt, missnöjet inom arbetarrörelsen och bland arbetare, den är total. Man får numera närmast se 1:a majtågen som ett begravningsfölje. Med enbart de närmast sörjande närvarade. S är äntligen på väg ner i graven som politisk kraft.

Frågan är varför sossarna demonstrerar, ska de protestera mot sig själva? Ska man ha paroller och plakat med ”Nu sänker vi ingångslönerna, Bort med LAS, Äntligen marknadshyror och Nu inför vi C:s och L:s partiprogram !”
Annars är 1 maj en bra kanal för missnöje, men den borde utvecklas så, att alla ur olika klasser och tillhörigheter får chansen att demonstrera, inte bara det röda och arbetarna. Ett önskescenario vore att NMR tågade hand i hand med AFA sjungandes ”Vi ska bada nakna.”

Foliehatten är helt övertygad om, att Löfvén i sitt tal kommer att spy galla över högerpopulisterna i Europa, Orban i Ungern som inte vill ta sitt ansvar och SD! Greta Thunberg kommer lyftas fram som ett föredöme, hur man förändrar världen. Hur förträffligt EU är och hur vi ska styra och ställa där, med våra 1.7% och där kommer alla problem vi har, att lösas.
 
Annie Lööf ska åka och demonstrera i Ludvika. Hitler och Stalin verkar vara tilldragande faktorer för dagens S och C. I Ludvika är det S som basar och de har uppmanat sina väljare, att bete sig som apor mot sina motståndare SMR. Inom sossarnas område ska även Kommunistiska partiet demonstrera. Inga protester från varken Löfven eller Lööf mot detta. Att folkmordskommunister och våldsverkare från vänstern är ute på gatorna och demonstrerar inne på sossarnas område, är inga problem för Lööf, när hon ska åka och godhetssignalera med sina nya vänner.
Om det blir en parodi är subjektivt, LO och C kommer inte tycka, att det är konstigt, att de demonstrerar mot sin egen politik, men alla andra kommer skratta, eller gråta. Vilket spektakel och vilken sorglig skara!
I Omni kan vi läsa följande uttalande av en NMR-expert:
”Liten grupp – borde ignoreras!

Det bästa Kungälvsborna kan göra vid nazistiska Nordiska motståndsrörelsens demonstrationen på första maj är att ignorera gruppen. Det säger Christer Mattsson, forskare vid Segerstedtinstitutet som arbetar med kunskapshöjande om extremism, till Göteborgs-Posten.”
Mattsson : ”Nordiska motståndsrörelsen hoppas på motdemonstrationer och konfrontation. Det bästa man göra är att hålla sig därifrån”
Han säger att antalet aktiva nazister i Kungälv i dag är en liten grupp som har svårt att få återväxt.

Parodin bara fortsätter. Sossarna har sedan länge säkrat sina röster, genom att underminera alla som arbetar, på golvet eller på kontoret och det är fullständigt egalt i dagens samhälle. Det är löntagaren som mjölkas på sina surt förvärvade kronor med höjda skatter, för att finansiera sossarnas fortsatta tillväxt av invandrade och bidragsberoende röstboskap. Alla de fördelar man har som löntagare i form av att ha råd med bil, villa, flygresa på semestern, biobesök, alkohol och tobak ska beskattas, så till den mildra grad. Ovanpå detta tillkommer en alldeles hutlös inkomstskatt och "arbetsgivaravgift" (som i själva verket är en beskattning på exakt samma löneutrymme).

Foliehatten kan inte i sin vildaste fantasi förstå, hur "arbetarrörelsen" gått på att de har något att vinna på att beskattas i storleksordningen 65% samtidigt som riksbankens inflationsbluff underminerar allt vad löneökning heter. Detta sker under sossarnas ledning.
Foliehatten undrar verkligen hur demonstrationsdeltagarna tänker, när S dominerat svensk politik i 100 år och man ändå demonstrerar. Mot vad? Sig själva?
Idag ser vi, hur flera LO-förbund är på väg att dra tillbaka sitt stöd till S. Inledningsvis med allehanda ursäkter, men förbunden är givetvis rädda för, att tappa medlemmar efter hand som allt fler inom LO-yrken överger S i val.
LAS modernisering är sossarnas klavertramp. LAS kommer S aldrig kunna snacka bort, speciellt som det var ett av deras viktigaste vallöften. Vem glömmer den episka ordväxlingen med Åkesson där Löfvén skyllde våldtäkter, uppluckring av LAS (Som då inte skett ännu utan nu skall genomdrivas av just S). Marknadshyror gäller nyproduktion så det slår inte mot svaga grupper, eftersom de inte har råd att bo i nyproducerat. Det är tydligt att det behövs ett nytänkande bland S. Men att gå högerut är åt helvete. De kommer tappa till V.

Foliehatten anser att 1:a maj bör tas bort som helgdag, inom kort vid nästa regeringsskifte? I:a maj är överspelad och skapar allt mindre intresse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar