fredag 5 april 2019

Gudrun Schyman hoppar på den nya trenden – klimathotet!

Gudrun Schyman har alltid varit en stor opportunist och ett stort födgeni! Gudrun är expert på att mjölka bidrag för sin verksamhet!
Gudrun är en av de vidrigaste kommunisterna som vandrar på svensk mark. Guillou skriver underhållande i sina memoarer om hennes klassperspektiv. Hon var partiledare för Vänstern och ingen kan ha utgått hennes bravader med vad en papperskorg kan användas till, på en biograf! Att Gudrun har ett smort munlädret, visade hon, när hade hade en löpsedel i Aftonbladet, där hon snackade om att baginbox vinet är en kvinnofälla.

Gudrun valsade in i TV4 och Let`s dance och givetvis gjorde hon inte detta gratis! Gudrun i kort-kort dansandes rumba, inte riktigt vad Foliehatten kallar underhållning.

När hon tröttade eller fick sparken från V
startade hon Feministiskt initiativ. Hon är otroligt kåt på medieutrymme sedan hon marginaliserade sig med F!. Det märkliga var att skvallerpressen och övrig media gav henne detta utrymme, är väl ändå märkligt, efter alla skandaler hon lyckats med. Hon gör vadsomhelst för att få rubriker. Hon åkte runt ett tag och talade om feminism på skolor och gymnasier
Ingen har väl glömt när Gudrun kopierade en artikel hon skrivit åt DN och sedan sålt den vidare till Kristianstadsbladet. Vad Gudrun dock inte räknade med var att även lantisar läser DN, så det blev ett väldans rabalder. Gudrun fick snällt betala tillbaka en massa pengar, så. Hon tillhörde även den exklusiva skara utvalda Simrishamnsbor som fick sina deklarationer specialgranskade av Skattemyndigheten i Simrishamn.
 
Bara för några dagar satt Gudrun hos Malou i TV4 och ska rädda miljön och världen! Maken till rappakalja får man leta efter och det är rätt uppenbart att det är samma gamla totalitära kommunism som hon förra gången slog in i rosa papper som hon nu slagit in i grönt papper. Den miljövänliga kärnkraften avfärdar hon felaktigt som olönsam och skattesubventionetad. Att politiker ljuger, utan att skämmas, är välbekant och Gudruns synpunkter om kärnkraft, är direkt felaktiga. All grön omställning ska finansieras med konfiskerade pengar, vilket naturligtvis inte fungerar, eftersom hennes ideologi är värdeförintande.

Foliehatten undrar vad TV4 tänkte på, när man bjöd in Gudrun, en person med så förvirrade åsikter som Gudruns att tala i TV? Har TV4 blivit så PK, att det inte begriper bättre? Har TV4 inte gjort någon research som visar, att F! idag har ett obefintligt stöd och att svenska folket inte längre köper hennes svammel?

Foliehatten tror inte att media kommer att ta Gudrun miljöengegamang på allvar. Media och politiker har redan sin lilla ”älskling med flätor!” Att behöva höra den totalt obildade svenske statsministern Stefan Löfvén i EU säga, lyssna på vad Greta säger, visar att Sverige har fått, en statsminister som har sämst utbildning av alla tidigare statsministrar. Löfvén har också bevisat detta ett otal gånger i debatter! Kritiken mot dessa klimatfanatiker, har äntligen fått genomslag, när fler och fler börjar inse, att klimathoten är rena rama smörjan! I bifogad länk, finns bra synpunkter på att både Lövin, Löfvén och framför allt Greta, bara svamlar och det är långt från verkligheten!
Apropå Greta, hon uppmanar skolungdomar att strejka för klimatet, är inte detta uppvigling?
 
Det mest tragiska med Gudrun Schyman är att hon helt tappat stinget och sin retorik. I samband med valet såg och hörde Foliehatten henne debattera med en driven moderat politiker och Gudrun uppförde sig som en bortkommen nybörjare. Ofokuserad och inte helt klar i skallen. Kan inte denna hemska kärring snart checka ut för gott?
Visst har hon bjudit oss på storartad underhållning genom åren. men allt för många svagsinta personer har tagit henne på allvar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar