måndag 22 april 2019

Löfvéns och medias hyckeri om terrordådet på Sri Lanka!

Terrordådet på Sri Lanka är det största på länge, utfört av muslimer. Varför ska det behöva ta upp till tjugofyra timmar för MSM, att börja prata om islamistiska förövare. Igår skrev SvD, att vem som ligger bakom de blodiga bombdåden i Sri Lanka under påskdagen, är ännu inte känt. Experter har pekat på, att det kan röra sig om islamistiska grupper, men andra varnar för att spekulera.
Magnus Norell till SvD: ”
Vi har inte en aning om det än. Att de är koordinerade säger ingenting så här långt om vilka som kan ligga bakom.”

Ganska omgående efter dådet, kom uppgifter från en utländsk underrättelsetjänst som rapporterat, att den islamistiska gruppen National Thowheeth Jama’ath, NTJ, planerade självmordsattacker mot ”viktiga kyrkor såväl som mot den indiska ambassaden i Colombo.”
SvD:s medarbetare Johan Mikaelsson, som är expert på Sri Lanka, menar dock, att den uppgiften kan vara felaktig. Han har varit i kontakt med en lokal journalist som menar, att det inte stämmer och att det kan vara planterad information.

Det är nästan som komedi att följa hur medierna slår knut på sig själv
a, för att undvika själva huvudspåret som varnar för ett islamistiskt dåd, där Sri Lankas polis dessutom fått förhandstips, på att ett islamistiskt dåd, eventuellt skall ske.
Med Christchurch gick det snabbt hänga ut vit terrorist. Buddhistiska munkar är den grupp som SVT:s analys pekar ut som antagligen skyldiga! DN är som vanligt än värre. De trodde från start att det var buddhister och la fram exempel om, när muslimer blivit attackerade av buddhister. 24 timmar efter det muslimska terrordåd, är 13 gripna och man har fortfarande inte hängt ut bilder på de misstänkta. Trots man vet namnet på en person.
Först idag toppar både Expressen och Aftonbladet, med denna nyhet! Vem som utförde New Zeeland dådet, kom ut med blixtens hastighet.
Svensk statskontrollerad media och de flesta stora tidningar är extremt ”nödiga”,
när terrordåd inträffar, utförda av muslimer. Man vågar inte ens spekulera trots, att t.o.m. en välkänd terrorexpert som Brun, för en gångs skull vågar antyda, att det kan vara muslimer.
När terrordådet i Nya Zeeland inträffade
mot muslimer, fick politiker och media jetfart. Världens ledare höll tysta minuter, blommor skickades upp med ballonger och många på Facebook photoshoppade in Nya Zeelands flagga i profilbilden.
Att Christchurch-dådet blåstes upp mer, beror nog inte främst på målgruppen för hemskheterna. Nej, det var att det gav full pott för media och politiker, när det gällde gärningsman. En ”fullblodsnasse”, vit, ond, och som i sina bästa år kunde fångas. Breivik-rankingen gick upp i topp, 10 poäng i pik!
Detta pågick i flera veckor. Världen fördömde detta ondskefulla och grymhets dåd. Det var självklart hemskt, men detta i Sri Lanka är enligt Foliehatten mycket grymt och värre, spädbarn, dagisbarn, kvinnor och män sprängdes till köttslamsor, utan att ha en chans att försvara sig. Ingen har då bytt profilbild på Facebook ännu och inte en enda ballong, har skickats upp.
Man blir inte förvånad... Det är helt annat ljud i skällan nu jämfört med Christchurch. En helt annan mobilisering,
både bland politiker och på sociala medier. Inflytelseagenterna blåste hårt i lurarna när det var en vit man som mördade muselmaner. Det var handhjärtan, manifestationer kring moskéer och solidaritets utklädnad med hucklen och ”fan” vet allt.

När nu kyrkobesökare under kristenhetens viktigaste helg slaktas under gudstjänst och semestrande barnfamiljer på hotellen dödas av den mordiska dödskulten
Islams terror, så är det pliktskyldiga fördömanden av våld i generella termer. Stefan Löfven höll en presskonferens den15/4. Igår orkade den som sköter hans twitterkonto, rafsa ner några meningar i all hast.

Det är så
väldigt tydligt för Löfvén och media! Muslimer är alltid offer, alltid skyddsvärda som om de är en utsatt minoritet. Är hela mediesfären infiltrerad av muslimer eller varför har dessa s.k. journalister så svårt för, att inse att det handlar om muslimer, då nått sånt här händer?

Media och politiker har kallat de drabbade och offren för både branden i Notre Dame och terrordådet i Sri Lanka för "Easter worshippers". Väldigt märkligt epitet, de är kristna. När terrordådet i Christchurch ägde rum kallade man inte offren för "Jummah worshippers"...undrar varför.

Naturligtvis kommer MSM att tvingas lyfta fram de sanna gärningsmännen efter ett antal timmar, när nyheten har ramlat ner överallt. Bara för att islamistiska grupper klassiskt varit snabba, att ta på sig skulden, så betyder inte det att de kommer fortsätta vara så. Media kanske har insett, att det spelar bättre roll för deras agenda, att lämna viss ovisshet.

Foliehatten undrar om inte islamisterna förstått, att det inte direkt främjar Islam, att ständigt ta på sig skulden, för alla islamistiska dåd. Ovisshet och förvirring skapar mer terror i sig, samtidigt som det inte får, resten av världen, att direkt känna mer avsky och distans gentemot Islam. De islamistiska terroristerna har kanske insett, att de inte är helt beskyddade av sin tro och att det därför kan vara mer taktiskt att hålla käften, om sin skuld tillsvidare, för att möjligtvis skapa ovisshet och konflikter mellan andra gruppen, istället för att all ilska från världen ska riktas mot just Islam.

Det märkliga är att vänstern, som traditionellt alltid varit antireligiös, har tagit sig an Islam som är den mest reaktionära religionen på jorden. Hade deras teser torgförts av ett politiskt parti, skulle ingen tveka och kallat dem fascister.
Förklaringen ligger i att immigrationen i Sverige dominerats av muslimer på senare år och motstånd mot immigration = SD. Alltså måste muslimer till varje pris framställas i positiv dager, eftersom SD till varje pris, måste framställas i dålig dager.
När ett terrordåd genomfördes i vårt eget land, då hette det, att Akilov, inte var en "riktig muslim."
 
Foliehatten tar givetvis avstånd från all form av terrorism, oberoende vem som är förövaren. Det Foliehatten reagerar starkt över, är det otroliga hyckleriet i media. Nu inväntar Foliehatten medias nya infallsvinklar och bortförklaringar!

1 kommentar:

  1. Bra talat Hatten! Att Vi i Bolibompa-landet har en statsminister som säger sig värna alla människors lika värde men uppenbart skiter i sina egna medborgare, pensionärer, sjuka mfl säger allt.
    Låt mördarna ta över landet, SÄPO, media och Pablik Sörviss medverkar, vi blir lätta offer utan att vi förstår det, mycket bra tycker (7klövern) som är sååå goda.
    Hoppet står till att det blir en annan ordning i detta land men det är väl att hoppas för mycket med så många (82%)"naiva"...

    SvaraRadera