onsdag 10 april 2019

Annie Lööf ska ta kjafttag!

Annie Lööf och Centejn ska ta kjafttag mot mäns våld mot kvinnor. Vilka är dessa kjafttag? Annie är mycket för floskler och sparka in öppna dörrar, fjammåt, kjafttg, vad blir nästa? Dessutom, det blir lätt lite smålöjligt när någon som inte kan pjata jent använder sig av högstämda ord och liknande. Och varför gjorde man inte det när Örjan Ramkvist stod på sin höjdpunkt? Självklart hoppar hon på Örjan Ramberg-tåget. Det är i tiden och ger PK-poäng. Vad är det för kjafttag hon menar ? Hon har drastiskt sett till, att öka importen av män från världens mest kvinnoförtryckande och patriarkala samhällen och öka de ekonomiska klyftorna?

Sunnimuslimska IS behandling av yazidiska kvinnor är ju inte direkt jämstäl
ldhets certifierade, när man serverar lunch bestående av stekt baby med ris och grönsaker, med det avhuggna huvudet som dekoration till mammorna.
Foliehatten tror inte Annie har tänkt ta kjafttag mot det verkliga problemet, invandrade muslimska mäns kvinnosyn och våld mot kvinnor. Där är pjoblemet på jiktigt. Skönt iallafall att det straffar sig att vara kojkad, Ebba 13% och rekord, Annie strax över spärren och helt ijjejevant.

Annie Lööf är en superpopulist som efter sitt politiska svek desperat söker nya vägar, att åter framstå som relevant och det går inget vidare.
Annie Lööf är politiskt död och någonstans tror
Foliehatten, att hon inser det själv också, även om hon fortsätter att jobba hårt på att lura sig själv och alla runtomkring.

Foliehatten tror inte hon inser, att hon är jökt. Läser man hennes twitter och kommentajejna hon får, så inser man att hon inte befinner sig i samma universum. Om Foliehatten hade haft ett twitterkonto och fått dessa yttranden hade han börjat med droger. Att bli "äggad" i sina twitter, tror Foliehatten, är Annies minsta bekymmer. Men nu väntar ospecificerade kjafttag och då måste vi män ta Annie på allva.
Det är stor komedi att svenskar röstar fram stirrande psykopater som Annie Lööf till riksdagen, sedan undrar de, hur Hitler kunde få så mycket makt.

För några år sedan gjordes en undersökning i Oslo. Där kom man kom fram till att 2/3 av alla familjeproblem (i huvudsak mäns våld mot kvinnor och barn) förekom i invandrarfamiljer med ursprung utanför Europa. Detta trotts att denna grupp då, bara utgjorde ca 5% av Oslo befolkning. Det finns absolut inget som talar för att det skulle se annorlunda ut i Sverige. Snarare tvärtom!
Om man drar slutsatser från Osloundersökningen är problemet med våldsamma män, i huvudsak ett importerat problem. Ett problem som Annie Lööf och C väldigt gärna vill ha mer av. Hennes twitter om, att hon vill motverka mäns våld mot kvinnor, är helt enkelt, inte något annat än en lögn.
 
De allra flesta sunt tänkande människor står absolut bakom det hon twittrar om. En riktig man slår inte kvinnor. Det är män med problem(droger, våldsamma m.m) och små osäkra män som gör sådant, men framför allt är det män med annan kvinnosyn och som känner att deras heder blivit skändad som slår kvinnor.
Foliehatten förstår inte hur någon kan ta Annie och C på allvar, de kommer aldrig med något konkret. Det är bara en massa signalpolitik.

Det är en mycket märklig politik som C för, de är vänster när det handlar om invandring. När det gäller ekonomi är de extremt höger som Thatcher och Trump. Foliehatten tror inte att det finns ett enda parti i något land som någonsin fört den politiken, det brukar vara antingen det ena eller det andra.
 
Här några svar på Annies twitter:
Varför bedriver ni d¨en politik som tillåter dem att stanna utan utvisning när de inte är svenska medborgare?”

”Vilket straff blir det för dem som könsstympar sina barn det är ju tusentals som inte fått upprättelse. Det är lika allvarlig eller ännu allvarligare brottslighet. Gissningsvis fler kvinnor som är drabbade av könsstympning än av fysiskt eller psykiskt våld. ”

”Senaste floskler från Skogens Drottning! Denna gång för att det ger poäng efter det om Örjan Rambergs svineri! Kan upplysa om, att Centerpartiet tar krafttag! Bara så alla vet! (Tänk bara, om de inte hade tagit krafttag? Hur hade det sett ut?)”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar