torsdag 18 april 2019

Rasismen växer i kommuner med fel styre!

Expressen/Kvällsposten publicerar en mycket förväntad artikel och artikeln var säkert redan skriven på valdagen. I en osignerad artikel påstår Expressen, att Staffanstorps nya styre med sin politik, sett till att rasismen växer och att migranters barn blivit utsatta för rasism.
Ardian Osmani: ”Mitt pappahjärta gråter, säger han om barnens situation.”
Moderaternas utspel i Staffanstorp har gjort rasismen så accepterad i orten att kommunen betraktas som extremistisk. Det säger flera familjer med invandrarbakgrund som larmar om att deras barn numera diskrimineras, separeras från andra elever i skolan och dagligen får höra glåpord.
Foliehatten ställer en motfråga till Ardian! Gråter ditt pappahjärta när svenska barn blir rånade, misshandlade och mobbade av muslimska barn? Nej, trodde väl inte det.

Hittat på nätet och Foliehatten tar inte ansvar, för vad skolkamraten skriver: ”Jag hade oturen att gå på samma skola som Ardian Osmani i min barndom. Det var ingen som sa något elakt till honom eftersom han var skolans stora skräck. En sann mobbare, supersadist och psykopat av den klassiska typen. Han var den första att introducera riktigt våld i mitt liv och det var under lågstadiet när han knäade en yngre kille i ansiktet. Jag minns det som igår, brutaliteten och hur långt ifrån alla andra barns beteende det var.
Ardian Osmani har egenhändigt förstört många liv och gjort skolgången för hela klasser outhärdlig. Jag känner noll sympati för detta avskum.”
Foliehatten tycker att Expressen borde gjort lite större research, innan de släppte fram Ardian i sin artikel.

Foliehatten följer med vad som händer i Sverige och har noterat, att i Staffanstorp, har det inte hänt något mer dramatiskt, än att man förbjudit tiggeri och att man inte vill välkomna återvändande IS-krigare. Frågor som knappast vänder upp och ned på Staffanstorp. Foliehatten undrar hur artikelförfattaren tänker hos Expressen, när man kan få detta till, att det blir det mer rasism i kommun!

Det är klart att det Staffanstorp och några andra kommuner med
moderat ledning, är en stor nagel i ögat, för den tredje statsmakten. Vi har den senaste veckan, kunnat läsa om flera kommuner som har stora ekonomiska problem, när de ekonomiska bidragen för invandrare, efter två år dras in. Gemensamt för dessa kommuner är att de är vänsterstyrda och igår larmade också Kalix, att de fattas 34 miljoner.

Staffanstorp kommun är en förebild, politiker som är riktiga politiker och driver politik som är bra för kommunen. Jämför man med Filipstads kommun, där sossarna styr, grät de ut i PK-media, att de snart går i konkurs, då de tillåtit alldeles för många ekonomiska asylinvandrare, att bosätta sig i kommunen. Sossar som styr kommuner måste vara enormt besvikna på Löfvén &Co, när de stor klart för dem, att bidragen försvinner. Den sossestyrda ledningen i Kalix kommun, har pekat ut, att det måste ske drastiska åtgärder, för att komma tillrätta med underskottet och de har redan pekat ut att taxorna för omsorgen för de äldre, kommer att höjas!

De som varit kritiska, har varnat för detta scenario. Svenskar runt om i landet börjar tröttna på de senaste 30 årens invandringspolitik! Varför har inte makten förutsett, att det skulle hända? 
Foliehatten undrar om politikerna i Stockholm inte läser i tidningar eller tittar på TV. Trots allt har det den senaste tiden varit mängder av artiklar som tar upp vad som håller på att hända i kommunerna. Den sossestyrda Eskilstuna kommun har nu gått med, att det inte kan ta emot fler anhöriginvandrare som väntas komma, efter uppgörelsen i JÖK!
Skall bli intressant att se, hur Löfvén & Co kommer att agera. Öppen kran med massinvandring eller ett invandrarstopp!

Både Lomma och Staffanstorps kommuner gränsar till Malmö kommun och det är bra pendlingsavstånd till arbeten i Malmö. Malmöbor står i kö för denna pärlor, vilket mäklare kan bekräfta. Tittar vi söderut mot Vellinge och Näset är situationen likadan! De svenskar som finns kvar i Malmö drömmer om att kunna flytta till Lomma eller Staffanstorp som fortfarande håller en bra kvalité på sina samhällsfunktioner, förskolor och skolor. Det är kvalité innan besparingar där, och det märks på framförallt barnen. Lomma kommuns skolor rakades som bästa skolkommun för bara några år sedan. I bägge kommunerna finns det invandrare, men det är inte lika illa som i Malmö som befinner sig i en katastrofal situation.
Än så länge är det en hanterbar situation för bägge kommunerna, vilket syns på resultatet av integration, skola, förskola där man fortsätter att satsa med bra utbildad personal, utmanande och lärande tänk, likaså i skolorna, jämfört med Malmö som tar in outbildad personal.

Om inte Sverige stoppar massinvandring och med den tvingande lagen om fördelning av migranter, är tyvärr risken stor, att det slår över och blir massinvasionen, även för Staffanstorp och Lomma. Situationen kan bli likadan som för nästan alla Sveriges städer och även byar, att ekonomin inte går ihop utan bidrag från staten.
Att journalister slipper öppna sina ögon, är fortfarande gosigt, men tvingas de öppna ögonen och se verkligheten, är det numera väldigt jobbigt. Alltså väljer journalister, att vara kvar i sin virtuella verklighet, baserat på en naiv tro, på att Sverige skall klara av massinvandring, medan migrationskritikerna hävdar, att för att staten och samhället skall kunna klara sina åtaganden, måste migrationen minska.

De är migrationsförespråkarna som är de oansvariga. De är de sanna populisterna. Att medierna inte insett det beror nog på att journalister är de mest oansvariga som finns, men ändå eller kanske just därför, älskar de att utkräva ansvar helt utan ansvar och rättighet att göra det.
Varför hållas inte frågan om ansvarsutkrävande öppen? Den frågan måste hållas levande. Alla minns säkert uttrycket "kompetensregnet." Var kommer det ifrån? Vilka journalister var det som kom på uttrycket? Man hävdar att det var SVT/SR och folk på Dagens Eko året 2015 som skapade detta uttryck. Skulle de konfronteras idag om begreppet "kompetensregn" skulle de lägga upp ett snett leende och skynda vidare till bussen hem till söder eller börja prata om annat. Sådana är maktens megafoner och medlöpare. Sedan kan man fundera BNP-tänkandet. Om man bortser från sociala faktorer och gemenskapsvärden, när man talar om invandringen. Det som är kulturellt och inte går att ta på, men som ändå upplevs som att något skaver. Ungefär som Hamlet som känner att något är fel i landet Danmark. Kan felet vara, att Sverige har politiker och media som inte tar ansvar och inte inser, att massinvandring är en katastrof för Sverige?

3 kommentarer:

 1. Det blir så konstigt när etablissemanget förlorat valet och måste träda i opposition. När 7-klövern spricker och andra patier kommer med i bilden.

  När man dessutom inte har något seriöst att anmärka på så måste oppositionen helt enkelt kalla den framgångsrikt förda politiken för främlingsfientlig och att den alstrar rasism. Man har fått en splittrad kommun!

  Som om den inte var lika mycket, eller lika litet splittrad förut innan valet när tiondelarna gynnade den egna sidan, vrålvänstern.

  Inget att fästa sig vid. De allra flesta invånarna är nöjda med den förda politiken och man är inte förvånad över att artiklen i Expressen var osignerad. Även en journalist kan ju känna skamkänslor över vad han förväntats skriva.

  SvaraRadera
 2. Sonesson har stuckit ut rejält och tuffe Uffe, är körd, enligt min mening och indirekt kan vara en attack på Sonesson och den politik han för. Sonesson är en nagel i ögat för PK-Sverige!

  SvaraRadera
 3. Det är mycket tufft agerat hittills av Sonesson..
  Kan man gissa att han känner och vet att han har en rejäl support i ryggen?
  Skickligt manövrerat iaf.
  I vissa andra partier är det livsfarligt att inte till 100% följa partilinjen, 99% är inte nog..
  Om inte blir man utesluten. Illa!
  Kan vi hoppas att Sonesson plöjer ny väg?
  Men hur kommer tuffe Uffe att agera i framtiden?
  Panik? Inte göra nåt alls? Nåt annat?

  SvaraRadera