lördag 20 april 2019

Vänsterns kritik mot Trump har totalt säckat ihop!

Var det någon som trodde att General William P. Barrs sammanfattning av Mueller-rapporten, skulle stoppa demokraternas försök att avsätta Trump?
Mueller har i sin rapport kommit fram till, att det inte finns några bevis för, att Trump eller hans kampanj samarbetade med ryssarna eller att Trump försökte hindrade utredningen. Müllerutredningen är spiken i kistan för etablissemanget med MSM och Carina Bergfeldt i spetsen. Efter att den absurda rysskopplingen demolerats officiellt, så kan Trump nu vända på steken, nu kan han ta tillfället i akt och jaga de som jagat honom. Det han borde göra först, är utrensningar inom FBI och underrättelsetjänsterna. Innan dess kommer han inte åt storskurkar som Clintons.
Trump har minst ca 21 månader kvar på sig, att beordra utredningar och möjliga åtal. Det är inte en långt tid och speciellt med tanke på, att en motoffensiv
av demokraterna har påbörjats. Sedan är Foliehatten av den åsikten, att Trump kommer att bli återvald 2020. Det blev en bra vecka för Trump efter rapporten, katastrofvecka för PK-etablissemanget och demokraterna.

SVT hade ett inslag i gårdagens Rapport, där man slog fast att demokraterna nu vill se det oredigerade materialet av Mueller-rapporten! SVT menade att det inte var klartlagt, att Trump kan frias helt. Nu kräver demokraterna, att all underliggande information ska ställas till förfogande för Kongressen och allmänheten.
Det SVT aldrig kommer att berätta för tittarna, är att Barack Obama sitter och svet
tas ordentligt! FBI erkände efter det, att förre FBI-chefen James Comey fick sparken, att Obama buggade Trump Tower. Vad som behövs är källor/bevis på, att FBI erkände att Obama beordrat avlyssningen. För det första var Comey inte ensam på FBI, utan det finns fler som han på FBI, med vänstersympatier. Det bör utredas hur FBI hanterade anklagelserna mot Clinton. Andra saker som också behöver utredas, är hur FBI systematiskt skyddat Antifa och andra vänsterterrorister, samtidigt som de agerat stenhårt mot Trumps väljarbas.

Topp
demokrater krävde i går, att Robert S. Mueller III ska vittna inför Kongressen inom en månad och hävdar, att man kan inte lita på Barr och att han försöker skydda presidenten som utsåg honom. Barr ger med sig något och säger att han kan göra en mindre redigerad version av rapporten tillgänglig, för en liten, tvåparti-grupp, men att konfidentiellt material som samlats in av en “Grand jury” inte kommer delges Kongressen. Demokraterna hävdar att Kongressen har rätt att se allt. Republikanerna i Kongressen menar, att  Barr har rätt i sin  karaktärisering av utredningen:"Democrats vill fortsätta att söka efter imaginära bevis som stöder deras påståenden, men de finns helt enkelt inte!”

DN
har efter Muellers rapport, gråtit hinkvis med krokodiltårar. DN och Wolodarski har insett, att Trump är Israels bäste vän i världen. Men DN måste upprätthålla skenet och ösa på i samma förakt som man gjort, ända sedan Trump proklamerade sin kandidatur till presidentvalet. Det har ännu inte gått upp för MSM här i Sverige, att Trump är inte farlig. Ja, kanske spelar han på amatörens vis väl våghalsigt med börserna genom sina handelsrestriktioner, men i slutänden blir det nog bra för storfinansen ändå och det har storfinansen insett. Trump utgör absolut inget hot mot judarnas särställning i USA, vilket uppmärksammats av NYT, WP och CNN och bland finanseliten och på universiteten. Men även om media i USA, liksom DN och Sydsvenskan i Sverige, insett detta kommer man fortsätta sin Trump-kritik (för syns skull) annars står man där som losers och knallkorkar. Trump kommer vinna, om hälsan står honom bi, en lätt seger 2020.

Foliehatten är personligen inte längre en jättestor anhängare av Trump. Inte så stor som han var 2016 iallafall. Det har klart och tydligt visat sig, att Trump är en sionist, vilket är den totala motsatsen till vilken han gick till val på. Trumps utrikespolitik är en katastrof. Han skrev under att Golanhöjderna, ska tillhöra Israel och det borde göra, att alla fattar, att det aldrig funnits någon "Rysslandskoppling!" Men Trump är väldigt bra för USA inrikespolitiskt och det hoppas Foliehatten, att han kommer att förbli, för USA måste vara en motkraft mot Kina, när det gäller världshandel. 

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    Kan du förklara det här med SIONIST? Är det något fult? Sen förstår jag inte heller, vad som är negativt med Trumps Israelpolitik?
    Med vänlig hälsning
    johnny

    SvaraRadera