onsdag 24 april 2019

Har mediekriget mot Staffanstorp bara startat?

Allt fler har börjat inse, att i lilla Staffanstorp finns fröet till en verklig förändring av samhället och det gäller inte bara i Staffanstorp, utan även i hela Sverige. Detta har fått vänstermedia att vakna rejält och sätta Christian Sonesson under rasistluppen. Det kommer bli ett smutsigt flerfronts krig för Staffanstorp. Lokala partier, vänstern och media kommer att göra allt som står i deras makt, för att se till, att rasismen inte "normaliseras."
Det är mer komplicerat än så. Drevet mot Staffanstorp är också en attack på Christian Sonesson, med syfte att försvaga hans ställning i den interna maktkampen inom M som står främst mellan Kristersson-Dousa på ena sidan och Sonesson-falangen på den andra sidan.

Vänstermedia spelar högt, det vill på inga villkor, att Sonesson skall bli den nya M-ledaren. Sonesson kan kanske som M-ledare, en gång för alla radera eller att se till att vänstern minskar kraftigt som den gjort i övriga Europa!
M rasar nu i opinionen och Kristerssons dagar kan snart vara räknade. Då är det av absolut högsta prioritet, att M väljer en ny ledare ur det gamla Reinfeldt-gänget eller åtminstone ingen som kommer från Sonessons kretsar. Här har regimmedia en uppgift att utmåla Sonesson som en extremist, för att göra honom helt otänkbar som ny M-ledare. Detta kommer att fortsätta och accelerera tills dess att partiledarfrågan är löst.

Är det någon som tror att det är en slump, när S i kommunen nu även vill, att Staffanstorp inrättar en funktion, där anställda och förtroendevalda kan slå larm om olika missförhållanden.
Sossen Torbjörn Lövendahl: ”Det är viktigt att den ventilen finns, att man har möjlighet att lämna uppgifter anonymt. Det är Torbjörn Lövendahl som är den som har lämnat in motionen. Han säger att det dock inte är något särskilt som föranleder att inrätta det just i Staffanstorp. Ytterligare en sosse som ljuger, utan att blinka!

Kommer Sonesson att orka stå emot kommande attacker från media och det egna partiet. Man får hoppas, att han gör det. Många tror nog Sonesson orkar stå emot attacker och brunstämpling. Det som däremot kan bli lurigare är, om man utesluter honom ur partiet. Men då, startar han bara ett eget lokalt parti, behåller väljarna och hela M, riskerar då att spricka.

Foliehatten är ganska övertygad om, att pågår intensivt letande redan nu, på att hitta något skit på honom, både hos media och partiet centralt. Man begär garanterat ut en massa gamla handlingar, för att kunna peka på något 10 år gammalt diskutabelt kreditkortsunderlag eller liknade.

Stigmat mot Staffanstorp som byggs upp av etablissemangsmedia ger ”vibbar” till Sjöbo och då finns en 30-årig verklighet mellan dessa båda "punkter."
I Sjöbo drev Centern, åsikten att flyktingarna var lyxflyktingar som kom av ekonomiska skäl och sånt var inte okey, för att tala Löfvén-språk.

Foliehatten besökte för några år sedan, Sjöbo kommun och vi hälsades välkomna av KFO(sosse) som faktiskt berättade att Sven-Olle Ohlsson, hade blivit svartmålad av riksmedia och att det var mycket orättvist. Det enda Sven-Olle hade frågat var – ”vem skall stå för kalaset!” Dvs kostnaderna för lyxflyktingarna. MSM och SVT var snabba med att brun måla Sven-Olle och Centern uteslöt honom. Sven-Olle var gift med en östtyska! Sven -Olles fråga är minst sagt högaktuell idag! Vem som betalar för kalaset, förstår alla med lite sunt förnuft!

Media lyfte då för 30 år sedan frågan till ett övre humanistiskt universalplan, att alla människor har rätt till värdigt liv oavsett nationalitet och den förmenta provinsiella inskränktheten tvingades kapitulera, och som den kapitulerade! Dess verkningar har inte slutat skälva än i moderjorden.

Idag vill Staffanstorps kommunpolitiker vägra återvändande IS-terrorister lagligt stöd, med skattebetalares pengar i form av en bidragsbuketten. En högre grad av jordfast anklagelse, jämfört med Sjöbos dåtida, men rimliga.

Nu är mullret så sakteliga igång mot Staffanstorp. Svensk media har flyttat sig försumbart över tiden och dess verklighetsförändring från Sjöbo till Staffanstorp.
Vi kan förvänta många attacker från media och vänstern den närmaste tiden. Dessa attacker är givetvis ingenting som Ulf Kristersson ogillar!
Sonesson har stöd av de invånare i Staffanstorp som normaliserat rasism. Såg något inslag om att Sonessons lokalväljare röstar på Sonesson lokalt, men kan inte bringa sig till, att rösta M i de nationella valen. Så där har du svaret. Folk vill ha Sonesson och hans politik. Han har befolkningen med sig.

Vad har då rikspressen att sätta emot? Ingenting.

1 kommentar: