onsdag 15 september 2021

Åkessons replik till supernollan Löfven var debattens klo - ”det var trevligt, roligt att du kom, men det var roligare när du gick!”

 I dagens partiledardebatt var det näst sista inrikespolitiska framträdande av större betydelse när vi fick se Sveriges genom tidernas sämsta statsminister agera ”stolpskott” igen! Löfven skall dessutom vara med i SVT Agendas partiledardebatt i oktober så det här var inte sista stora framträdandet i debattsammanhang för honom. Vi kan notera att Jimmie Åkesson ”inte” applåderade supernollans sista stora tal.

Majoriteten av de som företräder S, C, V och M
P har absolut inget att komma med, när de ska diskutera verkligheten och alla problem som finns, på ett sakligt sätt. Skälet är enkelt! Det handlar om taktiserande, de låter alltid diskussionen urarta och låta det hela spåra ur, så att det handlar om något helt annat istället, än om det man inleda debatten med.

Partiledardebatten är som en löjliga teater, när vi återigen fick uppleva dessa hiskliga hänsynstaganden. Det är inget annat än falskt och skärande att M, KD och SD i så varma ordalag avtackade supernollan som under de senaste åren inte sparat på krutet att utmåla dem som en fara för demokratin i Sverige och under senare år klumpat ihop Kristersson och Busch med nazisten Åkesson. Fega är svenska politiker.

Det finns bara ett brunt parti i riksdagen, Miljöfascisterna de Bruna.
Inget annat parti har haft en så miljöskadliga politik som MP. De vill följa vad som händer i Tyskland, där kärnkraft ersätts med kol, olja och gas. Både dyrt och smutsigt. Brunare än så blir det inte.

Högerblocket skulle sagt, att en present får du men bara av formella skäl och några hyllningar blir det inte. Alla 3 vet att Löven absolut inte var den gemytlige killen som sökt samarbete över alla partigränser för att söka lösa Sveriges problem. Han var en djupt partiegoistisk maktstreber som tog till alla medel för att skada demokratitanken.

Skamligt att talmannen
att han tillåter dessa ständiga förolämpningar i riksdagens talarstolar. Dessa smutsiga påhopp, alltid från vänster är inte bara gravt kränkande mot den man debatterar med utan även mot de väljare som den angripna företräder. Förolämpningar, alltid levererade med ett äckligt, självgott flin. Att talmannen inte reagerar och tydligt markerar att Stenevi överträtt gränsen för vad som kan accepteras, är ett stort underbetyg!

Åkesson gav
i alla fall Stefan Löfven korven ”Die Harder 6.0” i avskedspresent och sa, ”det var trevligt, roligt att du kom, men det var roligare när du gick!”
PK-media
kommer att försöka fultolka till fullo... "EXTRA: Åkesson vill Löfven ska dö!“
Viktor Barth-Kron politisk kommentator på Expressen tycker Åkesson kan liknas vit Hitler:
"Därefter kommer demokratins högerextreme dödgrävare. Han bjuder S-ledaren på kryddstark korv, varpå Stefan Löfven säger något skojigt och en fryntlig stämning breder ut sig i salen. Om Hitler bjuder på korv, ska man verkligen äta då?"

Foliehatten uppmanar alla gå till länken. Fundera över om inte Expressen har passerat vad som är hållbart, när de försöker brunsmeta Åkesson!

Åkesson tog inte replik på Nooshi D när hon pratar om trångboddhet och otrygghet. Enligt uppgifter på nätet har SD och V en tyst överenskommelse att man inte ska kasta skit på varandra. V gynnas inte av att kasta skit på SD och SD gynnas inte av kasta skit på vänstern!

Foliehatten trodde att han upplevt det mesta av galna språkrör i MP vid det här laget ,men då hade han fel. Dessutom kan vi konstatera att MP inte är jämlika. Endast Stenevi fick delta i debatten, medan det andra språkröret stolpskottet Bolund fick sitta på sin stol. Stenevi och Bolund borde tagit varannan debatt och svar.Så de är inte så duktiga som de vill göra gällande.

Märta Stenevi är inte bara totalt blåst hon är dessutom rejält korkad och hon bekräftade också att hon tillhör en klan!
Stenevi
försökte med sitt svar förminska utländska klaners brottslighet i Sverige. Hennes kunskaper om klanerna är avgrundsdjup. Stenevi är en politiker som inte ens har kunskap om utländska kulturer som sen länge förvandlat Sverige från ett civiliserat land till ett land där släktskap går före svensk lag.
Begriper inte Stenevi att ett civiliserat samhälle inte styrs av klaner. Afghanistan styrs av klaner och för att styra detta land måste de olika makthavare köpa klanernas lojalitet. USA betalade mängder av USD till dessa klaner för att få igenom sina transporter.
Inser inte Stenevi att
etr civiliserat samhället är i ett rättssamhälle, där lagar, regler och en demokratisk struktur styr vilka som skall få inflytande. Medborgaren har dessutom sin egen rätt och sin egen röst, oberoende av klantillhörighet. Ingen klanledare, varken patriarkal eller matriarkal, kan åsidosätta individens inflytande, även om det är begränsat.

Foliehatten vill ge Ebba Busch en stor eloge för det svar han gav Märta Stenevi. Vilken pondus Ebba, dina ord gick rakt in i dom två bakom dig, Löven och
hans tilltänkta efterträdare också, förutom den lilla extremisten framför dig.  Titta på länken och studera Märtas kroppsspråk. Ebbas ord manglar henne totalt!

Intressant är att Stefan Löfven i regeringsförklaringen inte begriper han han kritiserar sin egen politik.
”Samhällsbygget är aldrig färdigt eller immunt mot dem som vill rasera det och gradera människors värde efter kön, könsidentitet, sexuell läggning, hudfärg, religion eller klass".

Det är det som är identitetspolitiken. Det viktiga är inte hur man är som individ utan vilken grupp man tillhör. En vit man "graderas" lågt medan en svart kvinna graderas högt, eftersom hon tillhör en grupp som anses förtryckt.

Att den enskilde mannen är alldeles förträfflig spelar ingen roll för en vit man tillhör fel grupp, d.v.s. förtryckarna. Även om en svart kvinna är en slampa är hon bortom all kritik, eftersom hon tillhör de som förtrycks av vita män genom könsmaktsordningen, patriarkatet, mäns våld mot kvinnor, vita rasister o.s.v.

Skall bli intressant att se supernollans sista debatt i SVT och att vi ännu en gång får bevittna hur SVT på alla sätt kommer att försöka skademinimera vänsterblocket!

 

Tillägg: Någon som trodde att MP SVT skulle visa Stenevis bravader i debatten i SVT Rapport - blev nog besviken!

3 kommentarer:

 1. https://youtu.be/Ib6s-IdxA4E
  Så långt har det alltså gått att ledande sossar klagar högan sky när SVT släpper fram en representant från arbetarklassen.
  Makt korrumperar.
  Måtte svenska folket ha stake nog att visa att vi fått nog och sparka ut dom med en välriktad spark i deras sittfläsk

  SvaraRadera
 2. Helt enig.
  Men är alternativet så mycket bättre?
  Min tilltro till våra mesiga opininionsstyrda och totalt utan-stake-politiker är mindre än liten..Alla tycks "ha en liten", om en någon..
  Inget parti undantaget.
  Man tycks inte någonstans våga ta ut svängarna och förklara hur man vill ha't!
  Har haft många bra lärar i min ungdom, historieläraren var en av de bättre.
  Han sade något jag aldrig glömt.
  "Ingen politiker säger någonsin något så han blir helt bakbunden, det skall alltid finnas en utgång!"
  Fundera på det..

  SvaraRadera
 3. Ja, det är väl kutym att vara artig och belevad när någon slutar ett jobb. Men om denne någon undvikit sakdebatt och i stället vräkt ur sig de grövsta invektiv och förolämpningar mot sina politiska motståndare, då skulle det vara passande med att tala klartext tillbaka. Inkompetent ärkeknöl, som misslyckats med allt utom att klamra sig fast vid makten hade väl varit en bra början på ett ärligt avskedstal.

  SvaraRadera