torsdag 9 september 2021

Media beskriver nu Magdalena Andersson som en satmara!

Om inte alla tecken slår fel kommer Magdalena Andersson(MA) att bli ny partiledare för socialdemokraterna och kanske även statsminister. Allt är inte frid och fröjd!

Foliehatten har tidigare skrivit om MA och även länkat till Youtube klipp. När Foliehatten tittade på dessa klipp förstod han att MA är en kvinna som med sin makt betraktar andra som mindre vetande och det är alltid hon som har rätt.

Till Foliehattens förvåning har Expressen ströt en hel säck salt i valet av MA. I en artikel beskrivs hon som kärv, oresonlig och besserwisser!

Hon skall vara hård, orättvis, personer är rädda för henne, skäller ut personer efter noter och en person som få kan samarbeta med eftersom hon alltid anser att hon har rätt och andra har fel. Hon lär få svårt att samarbeta med andra i riksdagen.

Centerpartiets tidigare ekonomisk-politiska talesperson, Emil Källström
till SVT Nyheter:
”Hon är tydlig och rak i varje läge. Tycker hon att hon har rätt och att motparten har fel – vilket hon i princip alltid gör – är hon tydlig med det. Det finns de som kanske tar illa vid sig eller att det blir dålig stämning.”

John Hassler, tidigare ordförande för Finanspolitiska rådet till säger SVT Nyheter, att han presenterade under ett möte 2015 en kritisk rapport – och blev ”utskälld efter noter” av MA.

Hassler: ”Jag har inte pratat med henne sedan dess. Hon har heller inte velat hälsa på mig eller velat medverka i något sammanhang där jag har deltagit.”

Foliehattens bedömning är att MA ser rätt sur ut och rätt butter. Det har i flera år gått rykte om att MA tycker ”rödvin” är rätt så populärt! Det blev snabbt tyst om hennes eventuella alkoholproblem som det spekulerades om för några år sedan.

Foliehatten är inte alls förvånad över
de situationer som personer i artikeln beskriver.
Tittar vi på många andra sosseministrar är de flesta sossar också besserwissers som anser att dom alltid har 100% rätt och alla andra har självklart alltid 100% fel. De själva är godast och bäst och alla andra är idioter. Sossar själva gör en sak och agerar på ett visst sätt, men om någon annan gör samma sak så är det hemskt, fel och odemokratiskt. Det är en sådan sosse i ett nötskal och praktexemplet är Anders Ygeman tätt följd av Morgan Johansson!

Den bild som Youtube klippen ger kommer MA inte att svamla som supernollan Löfven har gjort i alla år! Foliehatten är helt övertygad om att det kan bli mycket heta och hätska debatter, när MA utsätts av kritik från högerblocket! Lär också bli riktiga cat-fights mellan C, V, MP och Maggan. Sturiga kärringar allihopa. Ingen vill ge sig. Rödskrikan kommer att bli satt på plats och det kommer hon inte att tolerera. De som såg 30 minuter i med henne inser att Rödskrikan har målat in sig totalat i ett hörn och C är numera ett renodlat sosseparti. Alla dessa cat-fights kommer att leda till, att inget blir gjort i slutändan, fram till valet 2022!

Kackel, intriger och fulspel. Äldre klimakteriekärringars mantra.

Om vi tittar på detta Youtube klipp ger det en skog av frågetecken!

Aktivister från NFB och PDF talar med finansministern under Almedalsveckan 2015. Hon hinner upplysa oss om flera intressanta saker under denna korta intervju, bla att:
* Hon ”
inte” tror att affärsbankernas kreditskapande ur skuld har att göra med de världsekonomiska problemen.
* Att hon bokstavligt talat rycker på axlarna åt en ”
oförklarig” del av skuldsättningen.
* Att hon inte känner till förslaget om en ‪#‎Bankreform‬ på Island.
* Samt att frågan om bankernas kreditgivning är ”
problematisk” för henne att tala om.

Här har vi enligt Foliehatten ett starkt bevis på, att Magdalena Andersson också är medlem i den globalistiska "klubben." Den klubben är ganska stor. Politiker styrs av de ekonomiska teorier som lärdes ut av ekonomer på universitetet och fortfarande ingår i utbildningen av akademiker. Det hela är mest *arm chair economics."

Det är betydligt mer intressant att läsa vad många centralbanksekonomer och inte minst IMF skriver. De lever närmare verkligheten och är tvungna att ändra sig när något inte fungerar. Läs gärna vad IMF har skrivit om de problem det privata skuldberget leder till. Där har man faktiskt lärt av verkligheten vilket politiker och akademiker inte gjort.

Här är ett annat Youtube klipp som hur ”bitchig” MA är! Det avslöjar också mycket av hennes karaktär! Noll social förmåga när hon blir sur!

Foliehatten minns när SD kom in i riksdagen 2010. De intervjuades i SVT Rapport och fick frågan hur de bemöttes. Åkesson nämnde specifikt MA, att hon inte hälsade och hatiskt tittade bort från samtliga SD-ledamöter när hon såg dem i korridoren. Alla andra riksdagsledamöter inklusive V,  hälsade vänligt på de nyinkomna.

Foliehatten har återigen tittat i sin spåkula och ser att MA om någon kommer driva just såna frågor om mer invandring och att saker ska dra ut på tiden för att gå igenom över tid, precis som S-regeringarna gjort och gör om invandringen och afghanerna sedan många år och fortsatt. Det är precis en sådan person som MA själv är. Hon står nära Löfven och är precis likadan. MA lägger budget med dom tidsramar som skjuter fram beslut och förhalar igenom sådana beslut och har skött detta i en rad år nu, så hon är på inga sätt bättre själv.

M
As största problem är att hon om möjligt är än mindre folklig än vad Löfven är och var. Dessutom saknar hon helt karisma och humor och det liknar ett paket treminuters nudlar, men helt rätt för posten. Med detta i bagaget ska hon eventuellt ta över en land, regering och ett styrelseskick som fortfarande imploderar. Det är mer än tydligt att sossarna saknar lösningar på samhällets alla problem. Lösningar till dessa problem kräver att man tänker nytt. Magdalena tänker inte nytt. Socialdemokrater tänker inte nytt. Man kan inte lösa problem med en person som förespråkar samma lösningar som skapade problemen. Det kommer med andra ord att gå åt helvete för MA eller vem det än är som blir den nästa socialdemokratiska partiledaren.

Att vara stark, uthållig osv kan vara bra egenskaper. Att däremot vara elak, besserwisser, kärv, en person som inte kan samtala och samarbeta med andra. Det är definitivt inga som helst bra egenskaper utan tvärtom och det kommer naturligtvis visa sig framöver genom ännu en totalt misslyckad S-partiledare.

Sossarna har alldeles för länge glidit på den ”räkmacka” när de fick över 50% i valen och de tror fortfarande att de är bäst. De inser inte att de idag har 25%, Att senare tids sossar har både skygglappar och ögonbindel och kommer att välja denna socialistiskt (o)kompetenta finansminister till helt andra möjliga framtida roller visar vilken brist på ledarskap som idag präglar rörelsen. Ur socialdemokratisk synvinkel, så är MA en kompetent finansminister och det innebär inte att MA har förutsättningar per automatik bli partiledare. Långt ännu mindre i ett senare skede vara statsministerkandidat.

Sossarna har haft som taktik att bli en politisk/administrativ elit. Vi har enligt en gammal sovjetisk terminologi
länge haft en socialdemokratisk nomenklatura som antagit den intersektionella alliansen som övergripande politisk strategi.
Nomenklatur är en elit som beskriver någon typ av topp presterande grupp som utmärkt sig genom att vara bäst. Termen elit passar inte på sossarna längre, eftersom de idag är totalt inkompetenta. Sossarna bevisar dag efter dag att de inte ens kan styra landet som de gamla betongsossarna.

Partiet präglas sedan länge av det som utmärker privata, mindre företag. Det sker ingen rekrytering efter
principen optimerad kompetens. Någon, som finns till hands i ledargarnityret, får bli näste högste chef. På köpet följer också mindre goda ledaregenskaper med. Under en annan, professionell rekrytering hade de mindre lyckade personliga egenskaperna belysts och värderats.
Nu följer
länsförbunden bara med i det enda valet som inte utgör något val emellan olika övervägda alternativ.

Foliehatten har funderat över - vad händer om Magdalena Andersson not förmodan tackar nej till posten? Vem är andravalet?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar