onsdag 1 september 2021

De unga är ”Generation villebråd !”

Idag blir tiotusentals av medelklassens barn förnedrade/rånade/kallade hora jämt och ständigt och föräldrarna tiger! Det är bäst så! Den som går ut och klagar, blir genast kallad rasist, främlingsfientlig av vänsterns patrask!

Det där kommer att bli svårt att lösa för PK-Sverige. Så länge samhället håller på principen att barn aldrig kan hållas ansvariga för sina handlingar och därmed inte straffas (utan skall vårdas), så kommer man aldrig att kunna skydda ungdomar som utsätts för brott. Gärningsbarnen lär sig snabbt att det inte blir några konsekvenser av hot, rån och våld och fortsätter bara. På samma sätt lär sig offren att samhället blundar och låtsas som om inget hänt.
Det tragiska är att evolutionen försett oss med en mekanism som syftar till att lära oss vad som är dåligt beteende. Alltså smärta. Det funkar betydligt bättre än att försöka resonera men nu harvi bestämt att kroppsstraff är inhumant och omänskligt, trots att det i själva verket är att bejaka den mänskliga naturen att använda smärta som bestraffningsmetod.
Förr eller senare kommer det att ändras men frågan är bara hur mycket skada alla PK-galningar kommer att hinna göra innan dess?

Varken SD eller M behöver anstränga sig mycket för att få dessa röster av dessa ungdomar med familjer. Skolvalen ger en bra fingervisning att uppåt 70 procent röastar på dessa partier. Foliehatten kan tänka sig att ASF fårr en stor andel unga mäns röster.
8 procent av unga män röstar på sossar. Dessa
unga män som röstar konservativt kommer knappast att ändra sina åsikter. Unga kvinnor röstar däremot rött för att de tror att att dessa partier ska hjälpa dem. Men när de blir medelålder så röstar allt fler kvinnor på M eller SD.

Kvinnor har mycket svårare att förstå att invandrare agerar så här för att de ingår i en kultur och är trogen klanen som inte ser kriminalitet som något fel. De kriminella gängen har stöd hemifrån av familj, släkt och vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar