måndag 6 september 2021

Märta Stenevi kräver att Sverige skall ta emot ännu fler invandare!

I en intervju med SvD kritiserar MPs Märta Stenevi regeringspartnern sossarna för att inte ta emot tillräckligt många migranter.
Stenevi: ”Vårt mottagande av flyktingar är "oerhört lågt."

Foliehatten ger henne faktiskt rätt men inte på det sätt som hon tror. Migrationsverket har beviljat:
2,7 miljoner uppehållstillstånd sedan 1980
200 000 kvot- eller konventionsflyktingar eller runt 7%.
Antalet anhöriginvandrare 1980 - 2020 är 964 061.

Om Sverige slutade dela ut uppehållstillstånd till höger och vänster så skulle vi kunna ta emot fler som flyr för sina liv istället för de som vill ha en bekymmersfri tillvaro på svenska skattebetalares bekostnad. Senaste exemplet är en rådgivare till Afghanistans försvunne president som tog med så mycket pengar det bara gick till Qatar.
Foliehatten har sett uppgifter om att mycket av SIDA-pengarna har gått till att investera i skyskrapor. Rådgivaren har inte bott i Sverige den senaste åren men ändå fått bidrag. FK skall åtala rådgivaren och Foliehatten säger - lycka till FK om ni lyckas få tillbaka några pengar.

I intervjun säger också Märta Stenevi att hon och MP vill att Sverige ska vara ett ”nettonollsamhälle” redan till 2035.
Strenevi: ”Då kommer det inte längre att vara självklart med två bilar för varje familj i ett villaområde. Det kommer vara mer fokus på delning, service och tjänster än konsumtion av prylar.”

Stenevis arrogans att svara, bunkermentaliteten och hennes hemska ögon ger Foliehatten starka associationer till Hitler och nazister 1945 i deras trosvissa förnekande av verkligheten. Oerhört skrämmande. Ännu mer skrämmande att folk faktiskt röstar på dem.
Stenevi har nog inte riktigt förstått att vi lever i en demokrati och att kritisera svensk invandringspolitik är för de flesta helt naturligt, eftersom den är en enorm katastrof och att närmare en miljon som går på bidrag. Stenevi ogillar starkt denna debatt i migrationsfrågan. Stenevi påpekar att alldeles för många glömmer bort att flyktingar inte bara är volymer och numerärer – utan också människor.

Stenevi: ”Det är en stor sorg för mig. Svaret på alla frågor handlar om hur många flyktingar vi tar emot. Det är absurt. Det är inte asylsökande som skapar integrationsproblem – det är svensk politik. ”

Märta Stenevi
valdes som språkrör i början av detta år. Det kan därför vara av intresse att se vilken bakgrund och vilka arbeten hon haft:

2003–2005
DIHM marknadsföring vid IHM Business School

1998–2000
Masters of Media, KY Projektledning

1995–1998
Oavslutad fil.kand. i litteraturvetenskap, film, förlagskunskap och företagsekonomi, Lunds universitet
Övriga meriter hittar du här.

10 år som marknadschef på Bokus.
Sjöng i kören Lunda Röster
.
Ledamot i Folktandvårdens styrelse.

Regionråd i Skåne

Kommunalråd i Malmö.

Stenevi var involverad i Region Skånes eget Saudiavtal som fick enorm kritik.
Implementerade ett pilotprojekt för nyanlända syrier med vårdutbildning.
Implementerade snabbutbildning för sjukvårdspersonal från Syrien.
Tecknade avtal med Eon för fossilfritt bränsle.
Kritiserade ID-kontroller på Öresundsbron.
Skulle sänka antalet inhyrda läkare varpå kostnaderna skenade.
Beslutade att Skåne skulle vara rökfritt 2025.
Erbjöd betald specialistutbildning till sjuksköterskor.

Uppdaterade skane.se med fokus på jämställdhet och mångfald.
Tog in en konsult som konstaterade att de hade för många vita kvinnor.

Märta Stenevi deltog i partiledare debatten i mitten av maj och blev (ö)känd när Märta fick frågan om vindkraften klarade av leverera den el som behövdes, svarade hon givetvis ett rungande ”JA!”

Alla som har minst hum om vad vindkraft kan leverera inser att Märta är ute och reser totalt. Den senaste uppgiften Foliehaften såg(aug -21) var att vind i optimala förhållanden kan leverera
i bästa fall max 30% av sin kapacitet. Det är helt fantastiskt att man kan få människor att investera i något som eventuellt kommer upp i 30% av sin kapacitet till ett pris man inte vet … detta gäller även sol: Det är nog subventionerna som lockar och gör att kalkylen inte blir en ekonomisk katastrof.
FB svämas över leverantörer av vind som lovar guld och gröna skogar. Sanningen är att du skall få kostnaden att gå ihop, måste du intallera solcellerna själv!


Efter den formbidabla katastrofsuccen i partiledardebatten, vi fick se flera långa hyllningsartiklar i Bonniermedia.  Där försökte de på alla sätt lyfta fram stolpskottet Märta Stenevi.

MP och Märta Stenevi ser mäns våld mot kvinnor som det stora problemet. Barnen är också utsatta i och med att de tvingas bevittna våld i hemmet säger Märta Stenevi i en videosnutt i Expressen. Barn och kvinnor i fokus således medan den större bilden av det ökande våldet allmänt som en följd av mångkultur och invandring ignoreras. Det dödliga våldet mellan män - två skjutningar nu i Stockholmsområdet på två dar - ske det inte problematiseras? Nej tydligen inte. Det ska alltid handla om över- och underordning, det så kallade intersektionella perspektivet. Det är sjukt. För att vi fått ett sjukt samhälle som är ideologiskt förblindat. Batiktanterna bestämmer den offentliga diskursen i landet. Måtte syndafloden komma.
Vad det handlar om är MSM och de korkade Jöken partierna vill ha lagstiftning som i princip gör kvinnor till självskrivna offer och att de skall kunna kasta anklagelser omkring sig. Straffen ska vara hårda. Svenska män kommer såklart spela med och många kommer sedan inse att det sista året på äktenskapet eller åren efter äktenskapet är över kan bli livsfarliga. Svenska män kommer bli än mer rädda för kvinnor - vilket delvis är syftet med MSM-kampanjerna. Invandrarpopulationen kommer såklart inte bry sig mindre. Sedan fylls fängelserna med ännu mer invandrare som inte kan förstå varför ett familjebråk hemma i lägenheten leder till att de får ett år på kåken.

Märta Stenevi säger att det som skett i Afghanistan, med talibanernas maktövertagande, har gett henne ”magont!” Det är hon som ger oss andra magont, genom att fullständigt rasera vår nation!
Hur kan det komma sig att ett litet med 4,2 % i senaste valet, lyckats styra oss så snett och vill styra oss ännu snedare? Hur kan det komma sig att detta miniparti inte har någon representant med den minsta förståelse för vad framtiden bär med sig? Någon bör lära dem att göra konsekvensanalyser.

Märta Stenevi och MP kräver. Det lilla skitpartiet har inte rätt att kräva något.  Var hade Stendum tänkt att alla skall bo när cementen tagit slut?
Det är
sossarnas desperation som lett fram till att ett samhällsomstörtande parti på 4,2% nu har möjligheten att sätta agendan för hela Sveriges framtid.

2 kommentarer:

 1. Enligt Kyösti Tarvainen, PhD, docent emeritus i systemanalys Aalto-universitetet, Helsingfors, kommer Sveriges genomsnittliga IQ att sjunka till under 90 givet att utvecklingen fortsätter.

  https://samnytt.se/forskare-larmar-sveriges-sjunkande-iq-hotar-demokratin/

  Just IQ är heller inget som kan höjas oavsett antalet dyra integrationsåtgärder.
  När ett lands genomsnittliga IQ ligger under 90 är det svårt att upprätthålla ett demokratiskt samhälle.

  Är vi inte redan där? En majoritet har röstat borgerligt hela 10 talet.
  Och se vad vi fått.

  SvaraRadera
 2. Frågan är som att gå på minerad mark! Vänstern blir vansinniga om man tar upp detta!
  Vax du har alldeles rätt! Det är bara att titta på fakta!
  Titta men inte skriva! För då är man helylle rasist!

  SvaraRadera