tisdag 14 september 2021

För helvete Jimmie Åkesson – vad håller du på med?

 Enligt uppgift har Jimmie Åkesson(JÅ) framfört att SD inte längre har någon åsikt om Islam och det är bara islamism som partiet har en åsik omt! Vilket magplask kommer ut som en invandrarhatare. Det är nämligen främst utomeuropeiska invandrare som drabbas av islamism. Nu vet vi att även att SD är köpt.

Den senaste tiden har fler än Foliehatten noterat att SD anpassar sig till den åsikt som M och KD anser är den rätta vägen. Det börjar bli lite komiskt det här. Först kritiserar han Ungern och Polen och nu tycker han att Islam är okej i Sverige. JÅ kanske borde fundera på vilket parti han representerar. För var dag som går blir JÅ mer och mer PK! Kanske är V, C eller Mp ett bättre alternativ för Herr Åkesson att göra en framtida karriär i? Foliehatten anser att SD håller på att tappa sin ryggrad, när de anpassar sig till vad som är gångbart i PK-Sverige. Frågan är om detta är rätt väg för SD att gå?

Foliehatten kan bara konstatera att JÅ håller att anpassa sig till M och KD på punkt efter punkt. Han undviker allt som kan uppfattas som stötande eller kontroversiellt.
Jomshof och Söder däremot säger fortfarande vad de verkligen tycker.
Kan en av anledningarna var att JÅ är trött på att alltid få försvara eller förklara vad andra i partiet uttalat sig om. Journalisterna däremot älskar det för att de då slipper tala om aktuell sakpolitik.
Foliehatten ser i sin spåkula att det pågår en intern kamp i partitoppen vad som är bäst för SD, med tanke på valet 2022. Skulle inte alls förvåna om vi ser att någon av toppersonerna hoppar av.

Det märkliga är att SD har ett öppet mål att lägga straffsparken. De missar öppet mål med utspel som detta 1 år innan valet och SD kommer inte över 16% 2022 om de fortsätter på detta spår. JÅ spelar det här helt fel, de ska inte anpassa sig utan ligga på hårt nu i opposition. Invandringen och kriminalpolitiken är viktigaste frågan just nu för svenska folket. Vad SD borde göra är att trycka extra hårt på invandringen från muslimska länder kopplat till den ökade kriminaliteten och hänvisa till BRÅ-rapporten.

Att sätta för stopp för Islams utbredning i Sverige, är det viktigaste nu, är att stoppa invandringen av fler muslimer. .
Att förbjuda religionen
Islam skulle aldrig ske. Nästa steg är att se över bidragssystemen så att muslimer inte kan livnära/försörja sig på att med en tillväxt i med 8 barns familjer.

Jimme Åkessons utspel den senaste veckan kan kanske förklaras med att JÅ har insett att SD klarar sig utan den hårdföra, men lilla skaran av kärnväljare som är 4-5% av SDs väljare. De allra flesta av SDs väljare är vanliga människor som är trötta på de vanliga partierna för att de inte gjort något åt den ohållbara invandringspolitiken. Många på LO-golvet röstade för på sossarna, men säger att de numera röstar på SD för sina barn och barnbarns skull. Så från och med nu skiljer det i stort sett ingenting mellan SD och L, M och KD. Alla är emot det man kallar "islamism".

Om Åkesson tappar lite kärnväljare från sekelskiftet spelar ingen större roll. Han kan vinna väljare från andra partier och det finns större chans att allianspartierna kan tänka sig att ge SD lite mer inflytande när de blir lite mer mainstream. Åkesson vet att de inte vill ge honom inflytande om de verkar för extrema. Är det här är en början till att göra sig av med Jomshof och Söder som är lite av ett
OK för SD när det gäller att kunna samarbeta med andra partier och få politiskt inflytande på riktigt.

SD har aldrig varit något annat än en kontrollerad opposition enda sedan de kom in i riksdagen. Nu behöver de tydligen inte dölja det längre.

AFS, Medborglig Samling eller NMR är de enda oppositionella partier som har en chans, om än små, att komma in i riksdagen. Ganska roligt att etablissemanget smutskastade SD under så lång tid, kallade de brunskjortor för att sedan göra de rumsrena duktiga pojkar
av.
S
edan kommer media att ge sig på AFS, MB och NMR och kalla dem för genuina nazistpartier. AFS idag var samma som när SD påbörjade sin politiska resa. Naturligtvis kommer även AFS inse att landytan som idag kallas Sverige, bor det över 3 miljoner afrikaner och araber med svenskt medborgarskap och många har rösträtt som kan avgöra valresultatet.

Det som kommer att bli väldigt intressant är om JÅ kommer med fler utspel den närmaste tiden, trots allt har valåret börjat och vill man vara med vid köttgrytorna gäller det att anpassa sig. Svensk politik i ett nötskal!

2 kommentarer:

 1. ” JÅ har insett att SD klarar sig utan den hårdföra, men lilla skaran av kärnväljare som är 4-5% av SDs väljare”
  Enda förklaringen till JÅs lappkast, ler han kanske i mjugg när msm får allt svårare att hitta angreppspunkter.
  Rätt eller fel visar sig på valdagen.
  Är inte Afs vinnare på SDs strategi vore det mycket märkligt.
  Det blåslampepartiet behövs i riksdagen  SvaraRadera
 2. Största landsförrädare är sd

  SvaraRadera