söndag 19 september 2021

Foliehatten spekulerar i vad en nya regering behöver göra för att minska på invandringen!

Det är en stor liberal villfarelse att alla Jordens raser, folkgrupper och länder egentligen är vita liberaler som om chans finnes bygger samhällen som den "demokratiska högern" kan applådera och känna sig trygga med.

I Guatemala och Afghanistan och flera andra länder, så kommer de aldrig bli "liberala demokratier" av vitt västerländskt snitt just pga det inte är vita folk som bebor och bygger dessa nationer.

Alla kan se vad som hände i Sydafrika. I detta land fungerade staten hyfsat så länge de vita innehade den suveräna makten, att det nu går åt helvete är inte så konstigt. De afrikaner som nu sköter ruljangsen, vet inte vad demokrati är. Foliehatten är mer än övertygad om att IQ
och "rasbiologi" icke faller väl på läppen som förklaringsfaktor hos den "demokratiska s.k. vänstern!"

Sverige och massinvandringens katastrofala resultat beror nog till stor del på att den demokratiska
vänstern fortsätter rösta på just de "vänsterpartier" som förstört landet med sin verklighetsfrämmande politik. Den demokratiska vänstern klarar helt enkelt inte att själva bryta invanda mönster av självutplåning och självskadebeteende.

Nu har också den ”demokratiska högern” vaknat från den dvala de befunnit sig sedan Stridshingsten Reinfeldts dagar och hans katastrofala beslut att samarbeta med MP och öppna gränserna på vid gavel.

Det senaste förslaget från moderaterna är att skicka hem flyktingar med uppehållstillstånd som semestrar i hemlandet och det följer på ett helt batteri av åtgärder som om de genomfördes skulle göra verklig skillnad.
Språktest och förbud mot semester i sitt hemland är förstås bara marginella icke genomförbara struntsaker som möjligtvis kan lura tillbaka några pensionärer tillbaka in i S-fållan. Övriga vet att stängda gränser i minst 20 år samt stenhårt arbete under tiden med redan insläppta är det som gäller. Allt övrigt är bara kosmetika, utan relevans.

Den politiker
eller parti som stänger gränsen och talar om på allvar att nu ska vi reda upp den här skiten, det kommer ta tid men vi ska verkligen försöka, den kommer locka stora massan, vem blir först?

I det korta perspektivet finns inget annat hopp än hoppet att moderaterna menar allvar med sin omsvängning och att SD kan pressa dem till allt fler eftergifter. Anser man att det inte räcker så bör man organisera sig för revolution eller statskupp men några sådana tendenser har aldrig tidigare har sett utanför moderaternas väggar.
Kan Ms kapp vändning vara en strimma ljus i det kompakta demokratiska mörker som råder. Låt oss hoppas att förslaget överlever att tröskas genom riksdagen för att stadfästas som reell praktisk politik. Foliehatten är försiktigt tveksam till Ms intentioner och långsiktiga uthållighet vad gäller den här typen av politiska förslag.

Nog hade det varit en fröjdefull syn att beskåda hur politikerklassen bryskt förs ut på kullerstenarna utanför riksdagshuset för att dömas och expedieras av en ståndrätt med kontrarevolutionär legitimitet. Men i brist på realisering av sådana rättfärdiga drömmerier så är detta ett litet steg i rätt riktning.

Frågan är om M vågar att genomföra dessa förslag om de borgerliga vinner nästa höst och driver igenom Stenergards förslag, kanske något mildrade av KD.

Få är medvetna om att det är Migrationsverket och Migrationsdomstolarna som sitter med tolkningsföreträde i enskilda fall. Hittills har det alltid slutat i 9 fall av 10 " att invandraren varit så lång tid i Sverige att återtagande av uppehållstillståndet inte är humanitärt rimligt". De flesta har familjer med flera barn som vuxit upp i Sverige. Och så kommer Barnkonventionen in också. Omöjligt uppdrag.

Det räcker att se hur politiker och myndigheter hanterar misstänkta och dömda terrorister. Om det är omöjligt att bli av med dessa samt ministrar i klanstyrda Mena-länder som levt på bidrag i Sverige går det knappast inte med några, utom ensamma kriminella som varit här några år och kommer från EU-länder, andra demokratier eller småländer utan kraft att sätta emot. De flesta mottagarländer i s k 3-världen vägrar återtagande av sina medborgare om personen varit ett antal år i Sverige och UD vill inte ens nämna indragna bistånd.

När tom ukrainare fick asyl för oroligheterna i deras land på 90-talet förstår man vilket tivoli hela asylfabriken alltid varit i det dummaste av alla länder. Råder visst hårdare regler för ukrainare nu som vill hit med
sin syn på ekonomi och uppväxt med korruption, men det löser dessa genom dyr biljett till arbetskraftsinvandring till landsmäns eller andra etniciteters "företag", eller genom barnalstring/giftemål med svenskar.

Utvisningar av brott eller utgående uppehållstillstånd är omöjligt annat än i mindre skala och då till länder i Europa och helst inom EU samt till några enstaka afrikanska och latinamerikanska länder. Men ofta hinner de gifta sig och/eller skaffa barn i Sverige så det går snart inte dit heller av familjeanknytningsskäl och Barnkonventionen.
Migrationsverket agerande med eller utan
Migrationsdomstolar är ett skämt. Där dras allt i långbänk och de med avslagen hinner bli farföräldrar innan utvisningarna planeras. Har hört Ribbenvik och alla hans bortförklaringar och hänvisningar till lagar och regler och politiker för många gånger.
För att få Migrationsverket på andra tankar måste den eventuella nya regeringen skriva klartext i regleringsbrevet till denna myndighet och göra en genomgripande omorganisation av myndigheten. 

3 kommentarer:

 1. Läser om högt vatten i Tanganyika sjön.
  Hur drabbas firrarna?

  SvaraRadera
 2. Jag har varit på plats i Tanganyikasjön. Skulle vara bra om du kunde ge en länk. Sjön ligger i en sänka med höga berg runt om. När det regnar höjs vattennivån rejält och sjunker när det är torrperiod. Fiskarna klarar detta galant!

  Närliggande Lake Malawi hade för nästan 200 år sedan en torrperiod när vattennivån sjönk mycket och isolerade fler arter.
  Intressant var att på bara kort tid uppstod nya arter!

  SvaraRadera
 3. Såg det i Aftonbladet (nätartikel)
  Skribent Msrcus (sic) Älvebrandt
  Publicerad 06.39

  SvaraRadera