torsdag 2 september 2021

Flera länder gratulerar svenskarna för att supernollan Stefan Löfven avgår!

 Danmarks största kvällstidning Ekstrabladet gratulerar svenskarna att statsminister Stefan Löfvén avgår. Ekstrabladet idiotförklarar Stefan Löfvén jäms med fotknölarna.- "tondöv idiot" som inte ens klarar av de mest banala uppgifterna som att skydda sitt eget folk och att Sverige under hans vakt blivit ett "gangsterland" med likvideringar dagtid på gator och torg.

Ekstrabladet: Grattis! Grattis, Sverige. Löfven har varit en eländig statsminister. Faktiskt unikt inkompetent när det gäller landets ledares mycket grundläggande uppgift, som är att skydda lag och ordning och säkerställa säkerheten för alla landets medborgare. Det är på Löfvens klocka som Sverige verkligen har utvecklats till ett gängland. Priset under många år - med bred majoritet i riksdagen - för att ha varit ”den humanitära stormakten”, som tidigare stats- och utrikesminister Carl Bildt uttryckte det, har varit mycket hög. Vi talar om likvidationer på den öppna gatan. Så sent som förra månaden en polis i dagsljus. Getton där brandmän och polis inte kan komma om de inte kommer i antal som en fullständig militär division. Och vi pratar om att det pågår i flera år. Så sent som för ett och ett halvt år sedan dök Sveriges socialdemokratiska ledare trots detta upp på tv och hävdade att kultur och etnicitet inte hade något att göra med den överväldigande mängden brottslighet, våld och död. Det var samhällets fel. Om du placerar etniska svenskar i samma sociala situation som gärningsmännen blir resultatet detsamma, sade statsministern: ”Om du sätter människor som är födda i Sverige under samma förutsättningar får du samma resultat.” Dessutom , Stefan Löfven påstod att ingen kunde förutsäga vad som hände här i Sverige: "Vi såg det inte komma." Allt utom en beröringsångest regering och statsapparat så det kommer. Och till och med för länge sedan. Det har varit nödrop i 15-20 år från såväl Stockholms förorter som Göteborg och Malmö. Även från socialdemokratiska borgmästare. Vilket bevisar att politisk tondövhet inte bara är ett dödligt politiskt misslyckande, det har också varit systemiskt bland de gamla svenska partierna. Man kan försöka ursäkta Stefan Löfven genom att säga att Sverige har varit i parlamentarisk dödläge sedan förra valet. Och hur imponerande är det att Socialdemokraterna, trots en borgerlig majoritet, har behållit makten? Här glömmer man bara att det har hänt i förkastandet av i vissa mätningar upp till 20 procent av de svenska väljarna som i maktlöshet över nationens omvandling till ett gängland röstar på Sverigedemokraterna. Det enda goda som kan sägas om Stefan Löfven är: Under sina sju år som statsminister har han bevisat att det politiskt korrekta förhållningssättet att en ideell välfärdsstat är en världsskyldighet är både naivt och självdestruktivt.

I Sverige hyllas han unisont av PK-media och det är ljusår från danskarnas raka och klara besked! Foliehatten dristade sig och läsa kommentarerna på Facebook av totalt hjärndöda sossar, där supernollan hyllas som en stor statsman av speciellt kvinnor!

Stefan Löfvens sju år som statsminister kan sammanfattas bra med att påstå att han med stödpartierna i regeringen fört Sverige närmare stupet. Han är en person som aldrig borde blivit statsminister för han
har gång på gång visat att han inte klarar av det!

Supernollan Löfven förstår naturligtvis att sossarna kommer att lida ett svidande nederlag i valet 2022. Det förstår också hjärntrusten på Sveavägen 68.
Givetvis fick supernollan avsked på grått papper internt. För att minimera valförlusten väljs en ny sosseledare i november. Om inte alla tecken slår fel blir det Magdalena Andersson.
Foliehatten fick nästan ”hicka” när den tilltänkta nya ledaren igår gick ut med skattesänkningar.
Val om snart ett år och då gäller det att ”gödsla” ännu mer till sossarnas valboskap. Det som är frapperande är att sjukpensionär är betydligt mer värda än en ålderspensionär.


Sverige blöder och då krävs mycket radikala förslag för att komma tillrätta med problemen och styra skutan på rätt köl. Supernollan har istället vänt bort huvudet.

Det är en sak att vara oförmögen att hantera den skenande brottsligheten, skjutningarna, gängen, våldtäkterna, förnedringsrånen. Alla kan inte göra allt. Men att systematiskt mörka, förskjuta och anklaga de som länge haft ögonen öppna, det är oförlåtligt. Att sabba debattklimatet genom misstänkliggörande och smutskastning av oppositionen, det har skadat Sverige lika mycket.

Alla hans käpphästar har varit totala misslyckanden: "Mitt Europa bygger inga murar." Nu byggs murar rent bokstavligt i Ungern, Polen, Baltikum, Grekland. Övriga EU-länder skulle "ta mer ansvar" också med att ta in fler migranter. Inget land har nappar på det fantastiska erbjudandet. Han skulle också "knäcka gängen", de växer sig bara starkare och starkare. Foliehatten hoppas att åtminstone borgerlig press slutar att vara så undfallande och skriver rakt ut som danskarna gör, om vilket totalt misslyckad statsminister Löfven har varit. Det är bara Jimmie Åkesson som sagt sanningen, alla andra skulle berömma den samhällsförstörande odågan när han avgick.

Det kanske värsta av allt och som Stefan Löfven kommer bli ihågkommen för är, att han har aldrig brytt sig om Sverige och svenska folket, utan prio nr 1 har varit invandrarna. Han har bara brytt sig om att behålla makten. Det har han lyckats med genom att sälja ut politisk makt både till höger och vänster genom politiska uppfinningar som Decemberöverenskommelsen (DÖ) och Januariöverenskommelsen (JÖK).

3 kommentarer:

 1. ”Löfven har aldrig brytt sig om Sverige och svenska folket, utan prio nr 1 har varit invandrarna”
  Samma sak kan man väl säga om hela sjuklövern?
  O.T.
  Är det förkättrade Ungern på väg ur EU federationen?
  Ungern som lyckas med allt som Löfven inte gjort. Ex sysselsättningen, topp respekt botten.
  Företagen slåss om att etablera sig i Ungern. Varför då? Ingen 10ooo kronorsfråga.

  SvaraRadera
 2. Marcus, här en bra förklaring av Julia Ceasar https://juliacaesar.blog/2021/08/24/den-ofrivillige-statsministern-2/#more-24593

  SvaraRadera
  Svar
  1. Julia Caesar är här extra läsvärd!
   Läs!
   Missa absolut inte raderna av Machiavelli..

   Radera