tisdag 7 september 2021

Europadomstolen tar upp franska sexsäljares protester och feministSverige är i chocktillstånd!

Hela feminist Sverige är i chocktillstånd. Europadomstolen ska, på begäran av franska sexsäljare, pröva om den franska sexköpslagen bryter mot Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna.
Givetvis kan inte Sverige sitta på läktaren och titta på! Hör och häpna den svenska regeringen agerar genom allas vår Morgan Johansson!

Morgan:
"Ett ofördelaktigt utslag i Europadomstolen skulle kunna få betydelse även för den svenska lagen."

Målet är mer omfattande än vad man tror! De är 261 sexarbetare och de stöds av 16 franska samhälls- hälso- och feministorganisationer (SIC). Målet gäller sexsäjarnas rätt till hälsa, säkerhet och privatliv som är inskriven i den europeiska konventionen för mänskliga rättigheter.

Sexwork is a work!”

Sverige är inte part i målet och ändå skickar feministregeringen en delegation för att agera.

Det har inte med saken att göra
om kvinnor/män "vill" eller "inte vill" träffa sexköpare, utan det strider lagen mot mänskliga rättigheter.

Problemet är att det inte är lätt att lagstifta bort "världens äldsta" yrke. För de prostituerades skull är det säkert vara bäst att samhället försökte reglerar verksamheten så de kan arbeta under trygga förhållande. Dagens svenska system göder bara hallickar och gangster och är bara till för att tillfredsställa den den feministiska vänsteropinionen. Det har visat sig vara totalt omöjligt att få bort handeln med sexköp. Ett alternativ är en laglig reglerad marknad som tar bort människosmugglarnas monopol.

Det finns flera undersökningar om sexköp. En från SFI Danmark och Nya Zeelands justitiedepartement som visar att två tredjedelar av sexarbetarna trivs med sitt arbete. Det är fler än bland svensk sjukvårdspersonal. Andra undersökningar har visat att mer än 90 % av sexarbetarna är emot sexköpslagen. Detta inkluderar även samtliga stora och seriösa sexarbetarorganisationer. Amnesty International anser att lagen kränker sexarbetarnas rättigheter, och de förespråkar en total avkriminalisering av köp, försäljning och bordellverksamhet. Det är den enskilda kvinnan/mannen som bestämmer vad hon/han tycker om saken, inte moralfascister.

De som sett ett inslag från SVT om polisens arbetsmetoder för att fånga torskar, borde reagera på vinklingen. Polisen beskriver först hur de stackars kvinnorna/tjejer tas till Sverige, oftast som offer för trafficking. I inslaget tror polisen också att några tjejer kan vara underåriga, utan att veta det.
I inslaget får vi se hur polisen posterar sig nära lägenheten där tjejerna får besök av köpare. Det syns tydligt hur köparen går in och polisen väntar och väntar och väntar tills sexköpraen kommer ut. Sedan haffas köparen och hotas med offentlig rättegång om han inte skriver på strafföreläggande vilket leder till böter.

Det man kan fundera över är varför polisen inte vill rädda eller skydda tjejerna, utan man är där för att fånga så många torskar som möjligt. I slutet av polispasset går de in för att ta in tjejerna och erbjuder ett snack med en socialkärring.

Foliehatten anser att polisen ska minimera att tjejerna blir utsatta, genom att gå in i lägenheten 10 minuter efter att första torsken har gått in, haffa köparen och avsluta det hela. Istället får tjejerna ta emot många sexköpare eftersom man då kan fånga många fler köpare. Foliehatten anser det är på order från högre ort. Det ser bra ut i media/SVT att de kan rapportera hur man sexköpare de har ertappat.

Är den svenska sexköpslagen till för att skydda och rädda kvinnor eller för att fälla så många äckliga sexköpare som möjligt?
Fundera på det!

Utslaget i Europadomstolen kommer att bli mycket intressant. Foliehatten gissar att domstolen kommer att gå de franska sexsäljarnas begäran. Om utslaget blir sådant kommer hela feminist Sverige att gå i spagat och den svenska sexlagen får ändras. Spännande tider att se fram emot!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar