fredag 17 september 2021

Vad är det för fel på svenska folket?

Ett besök på BB i valfri stad borde ge dessa kollaboratörer eller om vi använder titeln på det häfte som Stridhingsten Reinfeldt skrev ”Det sovande folket” rejäl skrämselhicka och en stark existentiell ångest över framtiden.

Vi äldre som har öppna ögon ser vad som håller på att ske. Bara för några dagar sedan gick en Malmöbaserad kvällstidning ut med att Malmö numera inte är en stad där svenskarna är i majoritet, utan det är invandrarna. Födslarna på BB består av över 50% invandrare.
Nej, i stället ska
staten fostra unga in i självskadebeteende och absurda livsval som första tanke, fy fan för dessa jävla as som matar på med all skit dag ut och dag in och de gnider sina blodiga händer och vill ha ännu mer invandring!

Svensken i gemen förstår inte hur allvarlig situationen är och kommer inte heller förstå det, när hammaren har fallit.
Svensken förlitar sig helt på media och tjafsar hellre om sista semestern(för många på lånade pengar), om golfresorna och planerna för den nya skrytiga elbilen för att verka "medveten-WOKE" (detta trots att man röstar "sk. höger") än att tala om de verkliga politiska och samhälleliga problemen som tornar upp sig.
Foliehatten talar dagligen med välbeställda människor och även medelklass och deras ignorans samt ointresse för det egna landet och deras egen avkomma är tom för honom högst förvånande. Först när någon i familjen eller nära anhörig/vän blir utsatta för invandrarnas kriminalitet, vaknar de ur sin Törnrosasömn och tycker det är för djävligt, hur långt det har fått gå. De svär också över polisen som tar emot anmälan för att någon vecka senare få ett brev att brottet avskrivs, eftersom det inte går att utreda. Svensk polis är som effektivast när de får jaga den sovande svensken för att han kör 5-7 km för fort!
Slutsatsen kan bara bli en: Majoriteten av Svenskarna förtjänar det öde som väntar.


Världen är överbefolkad men hur går det ihop med att överskölja väst med 3e-världen folk, det ökar bara överlevnaden totalt, med transferereingar till tjocka släkten och ohämmat barnafödande på säker mark. Eller vill man uppnå fullständig kaos, starta nya oroshärdar på så många ställen som går så att vi till slut får en totalkollaps och någon form av världsomspännande konflikt där vi åter offrar mängder av människor, en reset?

Propagandans makt,
där några få aktörer styr med järnhand vad som får skrivs. De som inte följer budskapet ”kickas” omgående. Vi utsätts för samma budskap i alla kanaler. I olika former, men grundtemat är detsamma. Gör det 24 timmar om dygnet, under veckans alla dagar, vecka för vecka och året om. Förutom vår egen och våra vänners upplevda verklighet så är det media som formar vår bild av världen. Därav medias krig mot svenskarna.

SVT visar ny sitt hemska tryne när man hänger ut klimatkritiker. SVT har tom mage att ljuga mer än flagrant de påstår att ingen kritiker vill ställa upp.
Heder att den moderata riksdagsmannen Jan Ericson som på sin blogg  visar kopior på de mailkonversation mellan honom och den mer än totaltutflippade Erika Bjerström som borde befinna sig på ett dårhus och inte förmeddla SF på bästa sändningstid.

När en menait kommer till Sverige så kostar denne svenskarna i genomsnitt mellan 1,5-2 miljoner kronor under en livstid. Det kostar ca. 1 miljon kronor för en svensk familj att uppfostra ett barn så vi skulle i princip ha råd att ge svenska föräldrar en miljon kronor i handen när de kommer ut från BB.

Dagligen avslöjas invandrarnas påhittighet att dränera den svenska statskassan och senast är det Rebecca Uvell som på ett förtjänstfullt sätt avslöjat hur det går till.
Intressant är bosnier sticker ut och de toppar listan på ÄFS och garantipension. De kan leva som kungar på vad de får av svenska staten i Bosnien. Varför är det så många gamla just bosnier som inte arbetat? Vi tog ju emot massa flyktingar från hela Balkan och varför just bosnier sticker ut i undersökningar som den grupp som lättast tog sig in på arbetsmarknaden förvånar forskare.
Gå gärna in på länken för att se hur mycket statskassan dräneras. En sak är i alla fall säker, det kommer inte att finns någon pension att tala om för våra barn och barnbarn. Invandrarna har plockat år sig det mesta!

Det höga barnfödandet av folk från MENA - av araber och afrikaner - är den kvarvarande ”Elefanten i Rummet.”
Flyktingpolitiken talas det om sedan några år (men ändå lades en generösare lag fram i våras som sägs vara strängare...)
Slutligen blev också Morgan Johansson främlingsfientlig av egen kraft när han nu kräver språkkrav för nyanlända som han menade var en magnet för främlingsfientlighet för 13 år sedan. "Jag har ändrat mig" sa han i SvT:s "30 minuter" med ett ovanligt rött och uppsvällt ansikte som inte värmen i studion var orsak till.

Kriminaliteten har blivit omöjlig att inte nämna. T o m Åsa Lindeborg i Aftonbladet är förvirrad - "Vänstern har inga svar" - skriver den gamla bolsjeviken.
Skenreträtterna sköljer över vänsterfronten åtföljda av motattacker (nya migrationslagen) och mer pengar, ännu mer pengar åt nysvenskarna - ta del av Anderssons budget där valfläsk mutandet av nya horderna av sosseväljare ger julafton varje dag samtidigt som de svenska pensionärerna får skambud.

Nativiteten hos de nyanlända går på högvarv som inte förmår försörja sig på jobb och lever på alla bidrag stora familjer ger, är ännu tabu stängt att ta upp till debatt i media och för politiker.
Mordet på en 9-barnsmor som nu är uppe i rättegång nämnde antalet barn och då i omtanke om dem men inte hur dessa barns framtid
blir för Sverige. En svårt ointegrerbar alkoholiserad och arbetslös far som innan mordet levde på bidrag och småkriminalitet och en nu död mor med bakgrundsproblematik i Sverige ger inga bra gener till avkommorna. Dessa "problem" finns i 100 000-tals? fall i Sverige och växer.
En skånsk politiker i Malmö sa i
SVT för 25 år sedan med anledning av trångboddheten i staden (Foliehatten minns det mycket väl eftersom uttalandet var så exotiskt) att dessa familjer bör tänka över sin familjebildning. Det handlade om albanerna som kom efter kriget i exJugoslavien.

Det var första och sista gången
Foliehatten hörde en politiker - eller en journalist eller debattör i MSM - säga något i Sverige så explosivt och självklart.
Därefte
r tystnad om detta överallt i PK-galenskapslandet, samma tystnad som rymden talar till Jorden.

PS Foliehatten satsar en hundring på att Morgan Johansson har gjort sitt som justitieminister när Magdalena Andersson ombildar sin regering efter att riksdagen röstat fram henne till ny statsminister. Målgan har blivit en för stor belastning för t o m sossarna. Hans långa och tunga uppdrag i regeringen och krafterna i partiet som stödjer honom vägs upp av det tunga mandat Andersson fått av alla distrikt om hon tar beslutet att förpassa honom till en anonym ministerpost.

 

3 kommentarer:

 1. Covidsprutan kanske är oligarkernas lösning på överbefolkningen?

  https://www.bitchute.com/video/NtAyQyjD1zji/

  Begravningsentreprenören får in alltfler 30-40-åringar avlidna i hjärtinfarkter och blodproppar numera.
  Enligt honom är "delta" tveklöst orsakat av vaccinet.

  SvaraRadera
 2. De goda och välmenande förverkligade sin ide mot de brunas och främlingsfientligas protester. Men de utsatta, var inte så tacksamma som förväntat, integrationen vart inte den succé som de goda var så säkra på. De främlingsfientliga fick rätt vilket aldrig får erkännas. MSM skall ge en bild som stämmer med de godas förväntan. En bättre "sanning" skall presenteras det svenska folket.

  I ett SVT reportage i aktuellt intervjuades lärare och skolledare. En sista mening innan kamerorna släktes. "kriminaliteten skall ges en så liten uppmärksamhet som den förtjänar"

  SvaraRadera
  Svar

  1. https://insikt24.se/invandrargang-terroriserade-staden-da-fick-myndigheterna-nog/

   Om man effektivt ska kunna bekämpa brottsligheten måste samhället vara starkare än brottslingarna. Det är det enda dessa invandrarmiljöer har respekt för.”
   Att vårt broderfolk i söder har så mycket mer råg ryggen än våra sillmjölkar till politiker och bräkande statstelevision och gammelmedia.

   Radera