måndag 6 september 2021

Sverige fyller på med fler IS-soldater!

 SR-Ekot rapporterade igår att tre svenska IS-kvinnor och åtta barn är på väg hem till Sverige från Syrien och de landade på Arlanda samma dag!
"Kvinnorna utvisas och enligt UD har Sverige då en skyldighet att ta emot dem som svenska medborgare."
Aktivisterna på UD gör nu allt de kan tillsammans med sin ringledare
Ann Linde för att förstöra Sverige maximalt innan hösten 2022.

SVT har tagit del av det beslut som administrationen i Syrien har sänt till UD. Där står det att kvinnorna utgör ett säkerhetshot på grund av deras ännu starka sammankoppling med IS. De anklagas för att ha bidragit till folkrättsbrott under IS styre.
Många av dessa kvinnor har dubbla medlemskap. Skicka dom i första hand till de länder de kommer ifrån. Om detta inte är möjligt. Sätt dom i fängelse för brott mot mänskliga rättigheter. Barnen ska omplaceras
eftersom föräldern inte är kapabel att uppfostra dom.

Foliehatten noterar att Storbritannien tog ifrån Shamima Begum hennes medborgarskap och sedan nekade henne att komma tillbaka från IS-kalifatet!

Flera länder återkallar nationaliteter från personer som anslutit sig till IS. Det kan även Sverige göra men istället fortsätter S och MP att öppna sina armar och våra plånböcker för att ta hand om migranter, terrorister och fundamentalister.

Det handlar om två kvinnor från södra Sverige och Lisa Andersson(finns uppgifter om ett annat namn) och det finns minst ytterligare minst tre kvinnor(eller fler) som inte kom med i denna omgång. Stämmer allt det som media skriver i sitt reportage om henne så kan man fundera över om det är fråga om en fanatisk islamist. Lisa Andersson lämnade sitt barn i Sverige för att ansluta till IS i Syrien år 2012. Hon lämnade då Västsverige där hon bott på flera adresser. Under tiden i Syrien har hon fött tre barn, varav ett dött i späd ålder. Före resan hade hon, enligt sajten Doku, gift sig med IS-terroristen Abrar Mohamed, som också greps senare av kurdiska styrkor i Syrien.


Det är inte speciellt smickrande för Sverige att det var omkring 300 personer från Sverige som anslöt sig till Kalifatet för att genomföra jihad. Få inser att Sverige var det land i Europa med flest aktiva medlemmar i IS. Det finns olika uppgifter på, hur många som kommit tillbaka och det kan vara uppåt 150 personer.

Det visar också att Sverige är det land i Europa som har flest terroristceller som har Sverige som bas för ett försatt jihad i Europa. Fler av attentaten i Europa har utförts av sådana celler/personer från Sverige!

IS- kvinnorna och andra jihadister som
återvänt till Sverige kommer antagligen inte att bli dömda för eventuella brott utan makten kommer att säga att det saknas bevis. Jihadisterna kommer antagligen att försöka bygga ett kalifat i Europa eftersom EU-politikerna har redan släppt in massor av krigare från MENA som hatar europeiska länder som deltog i USA:s krig i MENA. De naiva godhetsknarkande politikerna vägrar att förstå att jihadister för krig mot väst fast de redan har utfört terrorattacker i Europa.

Foliehatten har hittat flera källor där man påstår att nästan alla "svenska" IS-kvinnor är födda i MENA eller i området. De har kommit till Sverige och fått asyl och medborgarskap som sossarna delar ut till alla. När medborgarskapet har beviljats har kvinnorna återvänt till MENA för att ansluta sig till det fanatiska IS. Dessa IS-kvinnor hatar västerlänningar, kristna, judar och vita infödda svenskar med svenska rötter.

Frågan är varför skall vi i Sverige ha eller ta ansvar för fanatiska terroristkvinnor som egentligen inte alls är svenskar? Det vore bättre om Sverige ändrade lagarna så som SD vill och drog in deras fsvenska medborgarskap och beslutade om utvisning med livstids förbud att återvända hit.

Foliehatten har noterat att PK media har en tystnadskultur när det gäller SDs ståndpunkt. Man vägrar ta med SD:s kritik och man undviker att intervjua SD:s politiker. Man försöker få svenska folket att agera precis så som de nu gjort.

Kurderna anser att dessa IS-kvinnor är fanatiska islamister som utgör ett jättestort säkerhetshot och då finns det självklart ingen anledning för Sverige att hämta hit dessa terrorister. IS-kvinnorna utgör minst lika stort hot här som IS-män.

Den som följer de svenska nyhetskanalernas rapportering från muslimska länder måste frapperas av över hur kvinnliga svenska reportrar formligen snabbkastar slöjan eller mer av den traditionella islamska kvinnoklädseln över sig, när de skall rapportera.

Personer från Sverige, vare sig det är män eller kvinnor, som rest ner och gått med i de islamska IS-mördarnas gruppering har brännt alla sina broar till Sverige för alltid och skall därför heller aldrig tillåtas komma tillbaka hit någonsin! Detta inkluderar givetvis även deras barn, födda i Sverige eller i Kalifatet, och det är en säkerhetsfråga för Sverige och svenska folket.

Om du som turist utomlands oavsiktligt råkat ut för något, får alltid kalla handen av UD. I bästa fall får du ett litet lån för att ta dig tillbaka. En "svensk" terrorist som avsiktligt reser till ett pågående krig och kan ha mördat/slaktat många får all önskvärd hjälp av UD. Inga små lån här, inte. Regeringsplanet eller motsvarande kommer och hämtar.

Undrar hur folk och ansvariga politiker kommer reagera när det första terrordådet sker, med döda svenskar som resultat, där den ansvariga är någon dom hämtat hit. Kommer press och sossar skylla på nåt annat i vanlig ordning, yra nåt om oacceptabelt, ge offrens anhöriga 50-60 000 kr i ersättning. Sossarna kommer få ett par procentenheter fler röster då dom efterblivna anser dom tar tag i problemet.

3 kommentarer:

 1. Länge sen du skrev nåt o corona ,, är du sprutad hatten ?

  SvaraRadera
 2. JAg har fått 2 AS och jag mår mycket bra. Efter 1:a sprutan kände jag lite obehag och det varade några timar!

  Jag följer vad som slrivs om Covid och det finns massor av olika åsikter. Vad som är rätt eller fel, är svårt att säga. Avvaktar och ser vad som kommer att hända.
  Jag tror att att riskgrupperna kommer att få en 3:e spruta!

  SvaraRadera
 3. Ännu en islamist som lever livets goda dagar på vår bekostnad
  https://doku.nu/2021/09/02/islamistrektorns-halsning-fran-det-historiska-kafet/

  Slöseriombudmannen uppskattar att så mycket som 27 miljarder försnillas från statskassan.
  Nu låtsa regeringen ta krafttag, men som vanligt verkar det bli en halvmesyr. Allting de företar sig verkar hamna i en utredning och skjutas på framtiden.

  SvaraRadera