lördag 4 september 2021

Håller PK Sverige att vakna upp?

De senaste dagarnas händelser/avslöjanden där både kvällsmedia och Public Service beskriver den verklighet vi lever i, har vi inte varit i närheten av tidigare. Kvällsmedia går ut hårt med artiklar om en somalisk kvinna som får 32000/mån för halvtids hitta på jobb. 10 000 tals barn som lyfter bidrag men inte går att nå.

Foliehatten undrar om det inte är valrörelsen som redan har börjat?

Det finns hur mycket som helst
att ösa ur och dra fram alla problem som Löfvenregimen har sett till att Sverige har fått och de har inte gjort ett enda dugg, utan snarare förvärat allt! En relevant fråga är - varför kommer dessa avslöjanden just nu? Är det uppblåsta "nyheter" som många gånger är agenda styrda och tjänar så klart alltid något syfte. Frågan är om man redan nu vill ta udden av det vapen som högerblocket har i en kommande valrörelse eller…?

Mångkulturen
är ett stort problem för vänsterblocket och det börjar skava och gör rejält ont för många. Trots att man bokstavligen öst miljard efter miljard över olika projekt för att få bukt med mångkulturen, har den inte ens lämnat ruta ”1.”

Det är mycket talande att Aftonbladets Anders Lindberg och Ingvar Perssons största bekymmer med Sverige, förutom SD, är Ebba Busch och KD.
Den senaste tiden har duon skruvar åt tumskruvarna ännu ett snäpp på Busch. Hon är inte bara en dömd brottsling utan hon och KD brutaliserar också den politiska debatten i Sverige.
Allt som sossarna ställt till med,
blundar dessa herrar för och de verkliga samhällsproblem existerar inte i dessa båda murvlars förvirrade medvetande. Personförföljelse och demonisering av Ebba och KD är av större samhällsintresse för Aftonbladet, än samhällets kaos.
Aftonbladet har sedan länge passerat engelska skandaltabloider. De är åtminstone ärliga med vad de skandaliserar, för att få fler klick och fler annonsörer. Lindberg och Persson anser att de upplyser i det godas
PK-tjänst för ett bättre samhälle.

Alla ungdomsgäng framfart skulle lösas av fritidsgårdar har varit ett paradsvar på gångens brutala framfart av de goda PK! Den av PK förordade lösningen med fritisgårdarna för gängkriminalitet, i områden med inkompatibla invandrare, får nu en riktig rejäl törn av självaste Sveriges Radio som låter oss veta:
”Stängfritidsgården – kriminella rekryterar våra barn!”
I inslaget får vi veta att: ”Mammor i Skäggetorp i Linköping vill att kommunen stänger och startar om fritidsverksamheten ”Ung Puls” i stadsdelen och de får stöd av SD!” SDs gruppledare Chris Dahlqvist hoppas att styret i kommunen lyssnar och att SD stöder mammornas förslag. Det intressanta är sammansättningen av de som styr kommunen! Undrar vad Rödskrikan säger om detta?

En av kvinnorna i gruppen Världens mammor: "De kriminella är här också och de vill plocka våra barn!"
Åldersgränsen på dessa ”fritidsgårdar” får vi veta är 13-25 år. Det är nog bara i dessa ”utsatta” områden som det anses helt normalt att 25-åringar hänger på fritidsgårdar. Bara en sån sak…
Även om detta knappast är någon nyhet så är det en påminnelse om att
överallt där mångkulturen tränger sig på uppstår problem och elände. Precis överallt…

Håller pendeln på att svänga hos Public Service? Bara för någon dag sedan fick uppleva det fantastiska att det gavs utrymme i Sveriges radio om invandrare som flytt sitt hemland och sedan åker dit på semester!
SR sände en d
ebatt mellan Rebecca Weidmo Uvell och Bilan Osman om människor med uppehållstillstånd i Sverige om lämpligheten för de som flytt sitt hemland, skall kunna åka på semester. Den nyss avslutade shuttle trafiken mellan Kabul och Sverige avslöjade att närmare 400 afghaner rest tillbaka till sitt shit-hole-country direkt efter att de fått uppehållstillstånd i Sverige. Vissa av dessa är nu fast i Afghanistan och media skriver snyftartiklar.
Bilan Osman försöker naturligtvis blanda bort korten på alla möjliga vis för att själv inte behöva besvara det absurda i att ”flyktingar” reser hem till länder de påstått sig flytt ifrån. Rebecca
missade tyvärr att fråga Bilan om hon själv hade rest hem till sitt hemland någon gång och i så fall, be henne motivera varför hon anser sig ha rätt att vara kvar i Sverige.

Foliehatten är mycket överraskad att det överhuvudtaget tas upp i SR är sensationellt. Man får vara tacksam över det lilla i det här galna samhället. Speciellt när det handlar om SVT + SR. Man behöver egentligen inte irritera sig över vad som borde ha sagts, utan nöja sig med att diskussionen ens förs. Rebecca ska kandidera för M till riksdagen och hon kan, om hon blir vald, ta denna diskussionen där.
Vi kanske får se precis som i flera andra länder att invandrare som åker på semester blir av med sina bidrag. Bilan får harva vidare på tidningen ETC, en tidning som knappast någon läser och som får stora bidrag av staten!


Nuri Kino har hälsat på Libanon och fått försvara Sverige och det enormt intressanta är att hon skriver att ”Myndigheterna har tappat kontrollen över kriminaliteten och Bagdad Bob-beteendet får Sverige att vittra sönder. Men nu är det kört – för alla partier och tjänstemän. Ni kan glömma att ni kan påverka journalister på The Guardian, Reuters och The Times.”
Det Nuri skriver är redan en gammal nyhet, Utländsk media har i flera år skrivet om Sverige som det vittrande samhälle med en inkompetent regering. Danskarna gick så långt att när supernollan Löfvens meddelade sin avgång, sågades han jäms med fötterna av dansk media!

Nuri:” Jag kom hem från Libanon för några dagar sedan. Det är ett land som har kraschat helt. Det är brist på allt: mat, medicin, bensin och elektricitet. Att under sådana förhållanden tvingas prata om kriminalitet i mitt hemland är närmast absurt.
Väl hemma googlar jag på orden ”skjutningar, Sverige, döda” på engelska, tyska, arabiska, turkiska och spanska.

Nuri Kino vill också ena landets mångkulturella innevånare som "ett folk". Good luck with that, mini
Hitler.

Nuri: ”Om en polis skjuts, då ska hela Sverige flagga på halv stång. När en svensk idrottare vinner guld, då ska alla i vårt land känna sig stolta och glada. Gör oss till ett SAMhälle. Till ett enat folk. Med dagens politik är vi ett virrvarr som inte riktigt har en identitet. Ge ungdomarna det, en identitet. Annars kommer rubrikerna om vårt land bara bli större och mörkare.!

Att Nuri Kino väljer en skjuten polis som den sammanhållande faktor som skall ena folket och ge det en identitet säger kanske något?

Under några dagar har vi fått uppleva en debatt i Sverige som vi inte har varit i närheten av tidigare. Frågan är när skall Svensson vakna och inse vad som pågår och rösta bort de partier som ställt till det kaos som Sverige befinner sig i?

 

 

2 kommentarer:

 1. Håller PK-Sverige på att vakna upp eller är det så att det blir allt svårare att sopa skandaler under mattan när alternativmedia rapporterar om dessa. Om man skulle förtiga skandalerna helt, då kommer successivt allt fler av tittarna/lyssnarna/läsarna att helt tappa förtroendet för pk-media. Något av en rävsax således. Men Anders Lindberg lullar på, han om någon förtjänar epitetet foliehatt på riktigt.

  SvaraRadera
 2. Vår oppositionsledare hävdade häromdagen att det kommer att ta 20 år att knäcka gängen.
  Är han korkad på riktigt?
  Ser han inte att vi följer Libanon i spåren.
  Ser han inte att andra generationens invandrare stället till större problem.
  Vaccinpassförespråkaren har ännu inte nämn tett ord om att stänga gränserna.
  Tvärtom.
  Meden sådan opposition är Sverige dömt till undergång

  SvaraRadera