tisdag 31 augusti 2021

Det är invandrarna som sett till att vi fortfarande har många sjuka i Covid-19!

 Idag P1 Morgon kunde Foliehatten sittandes på sin nya altan om 35 kvm och dessutom en en ny soffgrupp till rena fyndpriset. Foliehatten tog dagen innan en sväng in till Jysk för att se om han kunde hitta något. Hans ögon föll på en 3-sits soffa, 2 fåtöljer med dynor och ett soffbord i det nya svarta materialet. Begärt pris 2000 och det var nedsatt från 4500. Ut kom en försäljare! Intresserad av att köpa. Foliehatten har som sport att pruta. Fick detta för 1250!

I P1 Morgon inslaget framkom det:
Kai Knudsen, överläkare på Sahlgrenska sjukhuset intensivvårdsavdelning: ”Upp emot ett hundra procent av de Covid sjuka är ovaccinerade och det är beklämmande.
Vi ser också precis som tidigare en överrepresentation av utrikes födda, som också många gånger är överviktiga och nu är det till och med så att man har varit i sina respektive hemländer, icke vaccinerade och blivit smittade där och kommit hem med smittan och det är väldigt synd att man inte vaccinerat sig först.”

Eveline Jacobson intensivvårdssköterska på Mälarsjukhuset i Eskilstuna: ”Hos oss är det också upp emot ett hundra procent som inte tagit någon vaccinationsspruta.”

I alla senare nyhetssändningar var det som Kai Knudsen framförde struket ur reportagen. Sanningen får inte sägas i svensk public service!
Inte nog att invandrare lever på bidrag och dessutom belastar de sjukvården.

Det har framkommit att cirka 5% av Sveriges befolkning inte tagit någon Covidspruta= invandrare.
De åker hem från det land de flytt ifrån på semester ovacinerade och blir sjuka.
Där har vi en av de stora anledningarna till att Sverige inte kan öppna upp samhället precis som danskarna. Problemet är att invandrarna fått för sig att det farligt att denna spruta. Frågan är om vi någonsin blir fria från Covid när vi har totalt ansvarslösa invandrare som inte bryr sig!
Shuttle trafiken från Kabul till Sverige meddelade UD att det rörde sig om 200 s.k. svenskar som semestrade i Afghanistan trots att UD redan 2006 avrådde från att resa dit. Det har bara för någon dag sedan framkommit att det rörde sig om mer än 400 och snyftreportage i SVT om de som inte kom med.

Vad Foliehatten förstår är det åtskilliga 1000-tals invandrare som åker påsemster till det land de flytt ifrån kortare och längre perioder. Bidragspengarna hämtar de ut på bankautomation och sedan lever de som kungar!
Är inte Sverige helt fantastiskt som tillåter detta. Foliehatten pratade med en bekant på Sturup och där har skytteltrafiken återigen satt igång till Irak.
6 kommentarer:

 1. Kommer du ihåg Tsunamin i Thailand, då hette det "UD är ingen resebyrå"
  Nu borde det komma direktiv med följande innebörd. All personal vid statliga myndigheter, UD och SIDA, skall hämtas från Sverige, detta gäller även utlandsstationerade tjänstemän som tillfälligt anställer personal för tjänster i hem eller trädgård eller liknande.

  SvaraRadera
 2. Hatten du är vanligtvis väl påläst.
  Men här tror jag du är ute och cyklar.

  ” Att naturlig immunitet är betydligt bättre än vaccinets har forskare i Israel konstaterat efter att ha jämfört tusentals journaler från vaccinerade och ovaccinerade.”
  Deltaviruset verkar slå hårdare på de som inte har haft sjukdomen och fått immunitet.
  Vilket väl har gällt under hela evolutionen.
  Vi vaccinerar bort vårt naturliga försvar.
  Samtidigt måste vi bjuda till lite själva med rätt kost, vitaminer och mineraler och inte minst motion.

  Kanske är det där det fallerar…
  P.s. Att vaccinera barn med denna häxbrygd borde vara straffbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inlägget handlade om att invandrare åker hem ovacinerade. Kommer hem smittade och beläggningen på de två nämnda sjukhusen är 100% invandrare!
   Det avslöjar också att åka hem på semester till hemlandet de flytt ifrån några år tidigare är rätt graverande:

   I inlägget tas inte upp om vacinet risker!

   Radera
 3. OK. Men tror ändå att livstil kost har största betydelsen.

  Det är snart skottpengar på oss antivaxare…vår oppositionsledare vill införa covidpass. Och i förlängningen reducera oss antivaxare till andra klassens medborgare.
  Moderaterna går i täten att införa ett totalitärt kontrollsamhälle.
  https://nyadagbladet.se/inrikes/moderat-kommunalrad-vill-ha-extra-sjukvardsavgifter-pa-ovaccinerade/

  SvaraRadera