söndag 15 augusti 2021

Foliehattens funderingar om tillståndet i Sverige!

MP och centern och flera andra partier inser inte att migrationsfrågan är en miljöfråga och det faktum att detta förtigs av dessa partier, bevisar med all önskvärd tydlighet att just miljön inte är deras främsta prioritet längre.

Annie Lööf
har sagt och förnekar det skarpt att hon sagt, att hon vill ha en migration till Sverige så landet får 30 miljoner invånare. Centerpartiet anser sig vara det första miljöpartiet, åtminstone framställde man sig som det. Nu har partiet som prioritet istället en vettlös näringslivspolitik med konsumtion som huvudsak.

Miljöpartiet - Sveriges svar på Dart Vater - har inte en endaste gång pratat
om kombinationen migration - miljö, eftersom de inte fått frågan en endaste gång av sina mediavänner.
Partiets politik i migrationsfrågan är
totalt vettlös. De får inga väljare från våra nya svenskar men ändå framhärdar och framställer de sig som moralens väktare. MP vet att 2 miljoner nya svenskar sista 20 åren har en negativ påverkan på miljön i landet.

Till Foliehattens stora förvåning har Expressen börjat skriva artiklar om Annie Lööfs och MP:s språkrörs stora skadeverkningar på Sverige. Senaste ledare i Expressen utpekar Lööf - "Ständigt denna Lööf " - som huvudregissör till regeringskriserna.
Rödskrikan har förbjudit ordförande Löfven att förhandla med vänsterpartiet och med deras krav/erbjudanden om deltagande i höstbudget seglar det nu upp en kris.
Ordförande Löfven som är stor i korken har sagt att han avgår om han inte får igenom höstbudget, väl medveten om att inget parti vill ha ny regeringskris ett år före ordinarie val. Spännande att invänta hur C och V skall kunna jämkas samman i den kommande budget.

Det är naturligtvis ett apspel alltsammans. De två partierna som står längst ifrån varandra i två inte oväsentliga politiska frågor för Sveriges framtid - näringsliv och skatter - tvingas samman i
ett regeringsunderlaget, var enda syfte är att blockera SD från allt inflytande i svensk politik. Det är att pissa på begreppet politik i en demokrati”, särskilt som partierna därmed tvingas svika sina vallöften de gått ut med. Ordförande Löfven är suverän etta på att lova och hålla tunt. Om media för en gångs skulle göra sitt jobb och ta upp alla vallöften rödnäsan gav i valet 2014 och 2018 och redovisa hur många av dem han cyniskt har svikit för att kunna sitta kvar som statsminister. Men denna godbit vill inte media bjuda på.

Den av staten finansierade media förs det ingen debatt om Löfvens sänggående med Lööf som i princip utesluter politisk redbarhet. Frågan är om Dadgostar någonsin får hoppa under samma täcke och förvandla ”politiken i Sverige till sängkammarkomedi”, vilket det redan är.
Komedin går redan under medias radar. Expressen har anat den omöjliga trekanten och skriver en del om det, för att nästa dag balansera med att brunsmeta blå blocket . (Lars Lindström har inte synts till på länge, avpolliterad eller gått i pension eller semester, det sista vore olyckligt.

Bara för någon dag sedan satt vår finansministerns hos SVT-Rapport och på frågan om varför regeringen inte tidigare gjort något välfärdsbedrägerierna, nu när ett assistansbolag åter igen hamnat i rampljuset när de fifflat åt sig närmare 40 miljoner. Journalisten ställde verkligen denna fråga, men glömde avsiktligt att nämna etniciteten! Foliehatten har sett bilder på nätet hur dessa ” invalider” som behövt passning dygnet runt hoppat omkring som ystra kor på grönbete och deras slottsliknade hus på Balkan. Foliehatten har dragit den slutsatsen att det handlar förmodligen om romer och då ”vågar” inte FK göra något förrän de har mycket starka bevis.
Ingen är särskilt överras
kad över att allas vår Magdalena Andersson svarade goddag yxskaft på de frågor hon fick. Hon svarade inte på frågan varför man inte tidigare lagstiftat om att samköra olika myndigheters register. Hon drog en inövad politisk period som om hon hört en annan fråga och journalisten fullföljde givetvis inte med "du svarade inte på frågan!" Alla har säkert insett att Public Service ”måste” reformeras från grunden och alla som inte följer de nya direktiven får sig som om efter ett nytt arbete. Allra värst är SR där de flesta reportrar pratar en märklig och i många fall svårbegriplig svenska.

1 kommentar:

  1. https://insikt24.se/pandemi-eller-pandemonium/

    Där ideologier som kommunism lyckades sprida sig över en stor men ändå begränsad del av världen, har denna pandemi visat vägen för vår tids klimatalarmister och pandemibekämpare hur man kan använda FN och globala nätverk för kommunikation och handel för att kontrollera större delen av världen. Vem behöver en storslagen socialistisk utopi om det räcker med att hota människor med ett virus med relativt låg dödlighet?

    SvaraRadera