torsdag 26 augusti 2021

Sanningen i en rapport blir för vänstern/media "hat" fakta!

 Brottsförebyggande rådet har i en rapport 2021:9 som visar att statistiken återigen ligger på en högre brottslighet för personer med invandrarbakgrund.
Det BRÅ inte redovisar är hur många brott man har uppgifter om,
där trolig härkomst av gärningsman har invandrarbakgrund, men inga namngivna gärningsman.

Titta på rån där vittnen beskriver språk, utseende och agerande på ett sätt som gör det troligt att bestämma härkomst. När det gäller personrån, speciellt mot ungdomar, så är uppklarningsprocenten väldigt låg.
En i samhället okänd person har större chans att klara sig undan än en i samhället känd och etablerad person. Pursvenskar är därför troligen överrepresenterade i verklig brottsstatistik jämfört med andra grupper, av det enkla skälet att det är troligare att de hittas. Det gäller alltid att tolka det som inte sägs eller skrivs. Speciellt när det gäller mångkulturens konsekvenser för samhället.

Foliehatten tror vi är inne i någon sorts islossning nu. Till och med tunghäftan hos BRÅ börjar släppa. Man säger nu att barn till utlandsfödda "svenskar" är 3-4 gånger oftare misstänkta för brott än inrikes födda svenskar. Det är ”hat” fakta enligt vänstern och ska förvaras i den nedersta låsta byrålådan. Men nu får det sägas. Kan det ha med Stefan Löfvéns uttåg att göra? Han var expert på att lägga locket på och satte standarden även för myndigheterna.
Det hade varit
mer än intressant att veta varför BRÅ just nu plötsligt kan släppa statistik baserat på etnicitet. För det har som bekant varit helt stopp för det i flera decennier. Vem har gett order om detta och varför just nu. Detta händer givetvis inte av en slump.
Kan det vara någon sorts grindvakts funktion? Även om man tänker sig att det är sossarna som bakom kulisserna bereder marken för en stramare invandring, så är nog syftet att behålla den politiska makten i rätt händer, snarare än att vända den demografiska utvecklingen. Vid det här laget kan snart sagt ingen statistik vara sämre än den allmänna uppfattningen, så skadan är marginell medan signalen om att ta tag i problemen kan vara värdefull. En ytterligare radda projekt för att bryta utanförskap kan motiveras i sin finansiering.
Kan det vara så enkelt att - "De nya Socialdemokraterna" förbereder en förorts-New Deal för att bryta utanförskapet och göra Sverige till ett föregångsland i hela Europa eller åtminstone försöka!
Som i alla bubblor så kommer man givetvis att köra med standardfloskeln "Den här gången är det annorlunda!" Det taktiskt riktiga vid en sådan manöver är att offra Morgan Johansson och några till, vid en regeringsombildning för att markera att man tar "nya tag!"

Alla trodde att tiden var förbi för allas vår Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi som sa igår till SVT Nyheter: ”Den stora frågan är vad det beror på, och den frågan är väldigt dåligt utredd” men ack vad vi bedrog oss!
Public service försvarar med näbbar och klor allt negativt om invandrare! En av de värsta försvararna bjöds givetvis in för att uppträda och försvara invandrarna! Vem är mer (o)lämplig för SvT än Sarnecki för att försvara BRÅ:s rapport?

"Vi vet inte vad det beror på" om flyktingars öve
r representation i kriminalitet.” Är denna man helt tappad bakom en vagn när han påstår detta! Givetvis förstår de flesta varför! Hur kan SvT bjuda in spektaklet? Att spektaklet skulle tacka nej till inbjudan i insikt om sitt 40-åriga arbete på 10 mils djup i lögnhavet? Jo visst. Hänsynslös obeveklighet och oemottaglighet för sitt långa svineri.

SVT.se körde "Justitieministern: ”Risk för att statistiken utnyttjas av rasister" som toppnyhet under gårdagen. Idag är "”Man måste förstå varför det händer just de här människorna” - Soha Osma kritisk mot fokus på födelseland" överst under rubriken "Ny rapport från BRÅ". Gårdagens rubrik om justitieministerns syn på saken ligger som nummer två, "Kriminologen: ”Den stora frågan är vad det beror på” Jerzy Sarnecki om överrepresentationen i brottsstatistiken" ligger som trea, och först på fjärde och sista plats kommer den mer "neutrala" rapporteringen: "Rapport: Vanligare att utrikesfödda misstänks för brott". Notera ordvalet "misstänks för brott" och inte "begår brott".
SVT skriver omväxlande Osma och Osman i texten. Hade det inte varit SVT hade man kunna misstänka smygrasism eller någon slags kolonial härskarteknik bakom felskrivningen. Nej,
Foliehatten visste inte heller vem Osma/Osman är.
Denna Osma/Osman säger i alla fall: ”Just nu låter det mycket som att människor med utlandsfödda föräldrar blir kriminella, som att det har en koppling till kultur och biologi. Det är inte rätt, säger Soha Osman, grundare Ung och Trygg.
SVT har givetvis mobiliserat alla skattefinansierade parasitorganisationer.

Extra festligt att verkligheten
blir "en partsinlaga för främlingsfientlighet" för DN. Det är hatfakta i kvadrat.

Föga överraskande att BRÅ kommit fram till detta! Det är bara se hur det ser ut i våra fängelser, titta på nyheterna eller gå in på FB, klarnar bilden allt mer.
En stor del av brottsligheten som sker idag utförs av invandrare eller personer som utnyttjar den fria rörligheten i EU. Ligor från Baltländer, Rumänien och Bulgarien är starkt överrepresenterade. Senast i
går såg Foliehatten ett inlägg av en husbilägare med bra kamera /video kunde filma en bil med regskyltar och hur de tre manliga personerna=tjuvarna såg ut – romer!

BRÅ: "Att registreras som brottsmisstänkt är 2,5 gånger så vanligt för utrikesfödda som för inrikes*födda med båda föräldrarna födda i Sverige. För inrikesfödda med två utrikesfödda föräldrar är det drygt 3 gånger så vanligt som för inrikesfödda med båda föräldrarna födda i Sverige."
Under de senaste åren har alla partier utom SD påstått och försvarat invandrarnas brottslighet.

Som för att förstärka budskapet i den nya BRÅ-rapporten så fick vi två nya blodiga skjutningar igår också. En död i Linköping och en svårt skadad i Stockholm. Bägge skjutningarna är gängrelaterade.

2 kommentarer:

  1. Instämmer helt i din bedömning av Jerzy Sarnecki - en vedervärdig typ.
    Då mainstream media hatar att konfronteras med sanning och fakta, som går emot deras eget "narrativ", blir det naturligt för dem att själva hata dylika rapporter. Minns t.ex. när Lotta Bouvin-Sundberg på SvT skulle ifrågasätta en rapport om kostnaden för invandrare - ja, inte själva fakta då utan att rapporten överhuvudtaget släpptes. Samma taktik -- när fakta inte passar den egna bilden, angrip budbäraren!

    SvaraRadera
  2. Vid regeringsskifte måste SVT, SR och UR läggas ner. Nya oberoende TV-kanaler bör få starthjälp så att vi får en riktig rapportering av vad som händer.

    SvaraRadera