söndag 15 augusti 2021

Med skolstarten är återigen inslagen om rasim mot skolbarn igång!

 Inför skolstarten kommande vecka har det duggat tätt av rapporter om invandrargäng som förnedringsrånar svenska skolbarn, invandrarelever som hotar och attackerar lärare, invandrarbarn som visar sitt judehat och kallar svenska flickor för ”hora” på skolgården. Skolresultaten i invandrardominerade områden är så låga att de måste plockas bort för att inte dra ned Sveriges PISA-rankning.

Frågan är om inte TV4:
as panel ändå tar 1:a pris som ägs av kommunister =det är vita männen fel, när de kommenterar organisationen Friends som påstår att elever med så kallad afrosvensk bakgrund upplever att de utsätts för den största rasismen.
En svensk kvinna i Skåne som fått två barn med en afrikan hävdar i SR Radio Kristianstad att lärarna i skolan rasistiskt särbehandlar svarta barn och inte ger dem samma undervisning som vita barn. De svarta barnen drivs därför ut i ”utanförskap” med droger och kriminalitet.
Kvinnan verkar vara mycket bitter och vad Foliehatten förstår finns det inte någon pappa i sikte. Hon kanske glömde bort att faktakolla hur bra afrikanska män är i sitt föräldraskap.

Det största problemet med skolan är att så många elever går ut skolan med bristfälliga kunskaper. Den svenska skolan är ett enda gigantiskt misslyckande.
Tjatet om rasism är bara ren propaganda med kulturmarxistiska rötter. Aningslösa eller illvilliga svenskar hakar på i rasism tjatet.
Rasismen på förortsskolor domineras av icke svenskar mot icke svenskar och mot svenskar, vilket är uppenbart, så attackeras nu lärare. Rasismen som icke svenskarna står för skall det alltid vara knäpptyst om. Så förebygger man naturligtvis inte rasism.
För att kunna fortsätta sälja rasism till offerkulten, så sänker man ribban för vad som räknas som rasism. Idag kan tom en sten eller ett vitmålat rum räknas som rasistiskt.

Både SVT och TV 4 visar dessa vinklade inslag, där man bara tar upp enligt dem den påstådda rasism som invandrarbarn utsätts och konsekvent visar inga inslag om de påhopp som svenska barn/ungdomar dagligen utsätts för. Skulle de visa sanningen i flera inslag, har de insett att det kommer att påverka valresultatet i nästa val!
Istället sänder de krystade inslag om "rasism", som i de flesta fall knappt har någon bärighet som att det är högerextrema som står för den ökade antisemitismen i Sverige, när det i själva verket beror på massinvandringen av muslimska araber, där dessutom socialdemokraternas ungdomsförbund (SSU) starkt visar sitt "rätta ansikte" vid t,ex 1:a maj demonstrationer och andra arab-politiska utspel!
Ta
r man bort k:et i TV4-kanalen, så blir det mer överensstämmande med den verkligheten som de lever i!

Foliehatten ser att i många förortsskolor runt om de stora städerna i Sverige är det många skolor som har en övervägande del elever som kommer från Mena. Om inte Foliehatten har fel för sig, så får mörkare barn problem, för profeten Mohammed säger att djävulen är svart och att svarta är slavar. Mohammed var vit och det genomsyrar hela det islamiska samhället med en hudfärgs rasism som får Hitler att framstå som en antirasist!

Är det bara Foliehatten som noterat att ”Afrosvenskar” måste i alla fall ha en garanterad födkrok i reklambranschen. De måste inkvoteras i snart varenda reklaminslag i media, företagsreklam m.m, hur krystat det än blir.
Praktexemplet är Zmarta som har en reklamsnut där en afrosvensk kastar en korg räkor ombord på en båt så att hälften hamnar i vattnet. Förstår fortfarande inte vad Zmarta vill ha sagt med det idiotbeteendet av denna afrosvensk. Mer än att uppmana Foliehatten att aldrig anlita deras tjänster. Det finns så många andra i samma businessInga kommentarer:

Skicka en kommentar