tisdag 10 augusti 2021

Vilken väg kommer Italien att ta?

EUs ”svarta får” Viktor Orban som den vänsterstyrda makten i Bryssel på alla sätt försöker sätta åt blev intervjuad häromdagen.

Det stora problemet som de flesta medlemsländerna inte vill ha, är ett
EU som agerar alltmer överstatligt. En oundviklig utveckling i Europa så länge som globalisterna fortsätter att styra i Bryssel och EU-ländernas interna regeringar.

Mångkulturen, klimattramset, "moral" sanktionerna mot
Ryssland och Kina kommer att bita Europa i svansen och kanske leda till ett nytt stort handelskrig. EU blandar sig i medlemsländernas inrikespolitik och när sådana länder som Ungern och Polen protesterar, använder EU utpressning, när neoliberala EU ska statuera exempel. Det är EU:s extremistiska ultraliberala hållning i migrationsfrågan som fött fram extremisterna på andra sidan skalan. Man kan inte hota medlemsländerna att ta emot de massorna som Bryssel vill ta emot.

Snart tar talibanerna över i Afghanistan och enligt uppgift kommer 3 miljoner afghaner fly till Europa. För EU blir detta ett gigantiskt problem! Vilka länder vill ta emot dessa massor?

Det politiska EU behöver motvikt till allt ultraliberalt snattrande och européerna har genomskådat den kulturmarxistiska lögnen. Om de nationella vinner valet i Italien kommer det bli jordbävning i EU. Framväxten av nationalistiska parter är också en naturlig reaktion på islamiseringen i Europa. Många länder har börjat tröttna på att behöva ge avkall på sina seder och bruk, till förmån för invaderande muslimer som kräver moskéer, fredagsledighet, frånvaro av griskött, separat sim- och gymnastikträning för skolbarnen, hot om terrorism mot kristna, nedbrunna eller vandaliserade kyrkor etc.

I intervjun påtalade och visade Orbán sin entusiasm över att kristna och konservativa vindar har börjat blåsa även i vissa EU-länder utanför de gamla östblocket. Mest spännande tycker han att utvecklingen är i Italien.

Italien är alltid Italien, där befolkningen verkligen visar vad de tycker politiskt och de senaste 20 åren
s politik kännetecknas av ett mer eller mindre kaos, där regeringar har ersatt varandra stup i ett. Politik i Italien är inte som i andra länder i Europa. De har haft 66 regeringar sedan andra världskriget. Italien kan vara det enda landet i Europa som behöver en diktatur. Intressant är att Silivo Berlusconi lyckades hålla ihop en regering under en hel mandatperiod sedan Mussolini!

Italiens politiska historia är
mer än intressant att studera. Italien hade under många år, ända in på modern tid världens största kommunistparti. Ett kommunistparti som slog både Sovjetunionen och Kommunistkina i antal medlemmar. Väldigt röd-röda kommunister som normalt kanske (i ett "normalt land") skulle varit "mitten partister", röstat på något mellanmjölkat mittenparti, innan italienarna insåg faran med militanta kommunister som skulle göra om Italien till ett kommunistland.
Förenklat förklarat är "italienare" antingen kommunister eller fascister.
De människor som befolkar italienska halvön är personer som sällan har sympatier för partier som står i "mitten" på den politiska skalan. På gott och ont.

Med tanke på den utbredda vänsterextremismen "Brigati Rossi" etc. kommunist-terrorgrupper, så växte det också som ett svar på kommunismen grupperingar som P2 med mera.

Frågan är om vi nu ser ett trendbrott eftersom befolkningen precis som i Sverige är ”kanontrötta” på alla invandrare som våldtar, mördar etc.
Det som nu håller på att ske kommer att bli spännande att följa.

Precis som i Sverige genomförs
opinionsundersökning och i den senaste har det neofascistiska partiet Fratelli d'Italia seglat upp som största parti med 20,9% av väljarstödet, tätt följt av Lega med 20,6.%. Dessa två starkt nationalistiska och kristendomsvänliga partierna samlar nu drygt 40% av väljarna och tillsammans med Forza Italia nästan hälften.
Nästa parlamentsval
år planerat först till 2023 men om detta håller i sig kan Italien komma att styras av en koalition vars like inte setts i Europa sedan före WW2.

Fratelli d'Italia
har makten i en större region i Italien och förändringarna har där blivit stora. Foliehatten häpnar när han ser att det genomförs manifestationer för att fira årsdagen av Mussolinis marsch mot Rom. Fratelli leds av den 44-åriga journalisten Giorgia Meloni, känd för att i avsmak lämnat Fratellis föregångarparti Allenza Nazionale när partiledaren Gianfranco Fini under en resa till Israel tog avstånd från Mussolini.

Tänk er
vilken jordbävningen det skulle i EU om både Frankrike och Italien om några få år styrs av hårdföra nationalistiska partier. Frågan är hur stor chans Marine Le Pen har för att bli nästa president i France? Förmodligen kommer globalisterna satsa allt på att Macron återväljs. Frankrike har lika stora problem med invandrarna som Sverige. Inte blev det bättre när samme afrikan från Ruwanda som satte eld på 1400-tals katedralen i Nates nu mördade den präst som tog hand om honom.

Det finns två sorter av nationalister. Låt oss använda Norge eller för den delen Finland som ett exempel. Båda länderna värnar om sin identitet, utan att göra anspråk på att vara bättre än någon annan. Personligen ser Foliehatten detta som sund inställning till den nationella identiteten.

Se
dan har vi länder som Italien där befolkningen lever ”bubblan” av att vara störst, bäst och vackrast. Den som har varit i Italien vet vad Foliehatten pratar om. En mer självgod befolkningen går inte att hitta. Korruptionen är utbredd och statsfinanserna är konstant genomusla. Det hade varit oerhört intressant att se hur Italien hade klarat sig utan EU och framförallt alla bidrag som de får. Det hade gissningsvis tagit ett fåtal år innan korruptionen tagit överhand och halva landet sålts till Kina. Foliehatten ser åtminstone fram emot att ytterligare ett land som tar hans skattepengar stryks från EU's svarta lista.
Notera förresten skillnaden i de två typerna av nationalism. Den ena anser sig vara herre på täppan medan den andra är stolt över och värnar om sin identitet.

Fakta är att 3 av Italiens 4 största partier är mer invandrarfientliga än vårat SD. Femstjärnorna, Lega och Fdl. Lega och Fdl är tom värre än vårat AfS. Dessa har tillsammans närmare 60% i opinionsundersökningar just nu. Det skulle ungefär vara som att SD, AfS och ett än mer invandrarfientligt parti fick 60%.

Det kan inte sluta på annat sätt än att Italien förmodligen kommer bli först ut med att orkestrera en mass återvandringen i ett europeiskt land.

Kanske det blir starten på den nya vågen i Västeuropa vi alla visste skulle komma förr eller senare. Fler länder kommer ta efter. F trodde3 av Italiens 4 största partier mer invandrarfientliga än vårat SD: femstjärnorna, Lega och Fdl. Lega och Fdl är tom värre än vårat Afs.

Dessa har tillsammans närmare 60% i opinionsundersökningar just nu, vilket är helt sjukt. Sanna mina ord. Det skulle ungefär vara som att SD, Afs och ett än mer invandrarfientligt parti fick 60%.
Det kan inte sluta på annat sätt än att Italien förmodligen kommer bli först ut med att orkestrera en massåtervandringen i ett europeiskt land.

Kanske det blir starten på den nya vågen i Västeuropa.
De flesta som följer politiken visste att det skulle komma förr eller senare. Fler länder kommer ta efter. Foliehatten trodde aldrig att det skulle ske i närtid. Han har tippat om ca 10år, men nu ser den alltså ut att börja långt innan det.

Foliehatten är inte neofacist eller neonazist men med Europas brutala och radikala öppna gränder policy och Sveriges pacifism är inte han alls förvånad över vad som är på gång.

Löfvenregimen har bara på några få år förvandlat Sverige till okännlighet med cancel culture och deplattformering, feminismen, HBTQ och vi ser hur det ser ut i Sverige. Foliehatten är liberalkonservativ och skulle gärna se MED, AfS och SD styra Sverige. Men han vill inte ha något neofacistiskt samhälle precis som han hatar öppna gränser policyn, där pk-politikerna med sina öppna gränser policy förstört Sverige. Marie le Pen får som gärna vinna I Frankrike så att det blir kaos i Bryssel.

Fundera över om det verkligen är frågan om ett neofascistiskt parti i Italien och inte ett högerpopulistiskt och nationalistiskt parti? Fascism är när stat och näringsliv formar en diktatorisk symbios för att hindra opposition, något som liknar mer vad globalisterna försöker införa just nu med EU.1 kommentar:

 1. https://youtu.be/VkG1QXt4s3I

  Folkets protest mot FN s migrationsavtal Mynttorget
  Glöm inte sjuklöverns förräderi
  Global compact eller Marrakeshavtalet öppnade dörren ytterligare endast SD protesterade sent omsider.

  ”när stat och näringsliv formar en diktatorisk symbios för att hindra opposition,” med tillägget systemmedia och sociala plattformar.
  Vad gör det då Sverige till? En sak är säker det är inte demokrati…

  SvaraRadera