fredag 13 augusti 2021

Klimatmaffian tål inte kritik!

Det går inte att kritisera den för några dagar sedan släppta domedagsprofetian av IPPC. Det fick centerpartisten Ingrid Vesterlund i Luleå erfara som kallade rapporten för fake news och skrämselpropaganda. Foliehatten applåder att det trots allt fanns en person och dessutom kvinna som genomskådat århundradets största fake news!
Centerpartiet via Annie Lööf är mycket starkt troende i klimatkyrkan och
gå emot vad vad denna giftorm har bestämt finns bara en sak – avgå! Givetvis efter besked från partiledningen.
Ingrid satt hon i kommunfullmäktige och uttalade sig i en fråga som inte är en kommunal angelägenhet och tänkte kanske att hon kunde göra det. Hade hon sagt att det var hennes privata uppfattning hade hon kanske klarat sig.

I en intervju med lokaltidningarna i Luleå sågade Ingrid Vesterlund FN:s klimatrapport. Nu avgår hon.
Ingrid till SVT: ”Jag vill inte skada partiet och har avslutat mina uppdrag i dag.”
Det var u
nder tisdagen som Vesterlund gick hårt åt klimatrapporten i en intervju med Norr media. Hon motiverade sina uttalanden med att det inte finns några klimatförändringar och kritiserade dessutom medias bevakning.
Ingrid; ”Förnekar inte innehållet i FN:s klimatrapport utan ville belysa att det finns andra rapporter som visar en annan bild än den som oftast målas upp i media.”

Det kanske mest intressanta i denna såpa är att den linje som partiledningen pekat ut skall följas av alla förtroendevalda. Foliehatten anser att personer som har den sakkunskaper/utbildning som kanske inte partiledningen har, skall såklart få säga saker som går emot partiets hållning. Här ser vi ännu ett rejält ”hack” i demokratin, där bara en åsikt gäller! Foliehatten hör tonerna från 30-talet!

Klimatet är nog oviktigt i sammanhanget, men FN är ett av globalismens verktyg numera och kritiserar man globalismen ryker man omgående.

SvD talade med Annie Lööf efter hennes famösa Almedalstalet 2018. Hon säger att C är ett parti med högt i tak och att det finns personer med andra åsikter än hon i många frågor, inte bara kring migration och integration.

Centerpartiet i ett nötskal:
Avvikande åsikt om hur omfattande "klimathotet" är: Avgå.
Syssla med "pedofili" (Federley) : inga problem.
Viktigt med rätt värdegrund.

FN (nya världsordningen där inga stater eller gränser ska få finnas, styr givetvis numera världen
via sin s-k- klimatpolitik. Sedan att FN fått fram forskare som kommit med ”rätt” resultat är givetvis lägligt för att fortsätta klimathetsen och propagandan för att föra fram sina agendor. Mer skatter osv. Forskning kan även den korrumperas. Ideologiskt, girighet, hot om uppsägning osv.
Kritik kan endast förekomma i demokratier. FN är inte en demokrati.
Globalister med andra ord.

Klimatkätteri är ett allvarligt brott. Fördumningen sprider ut sig som en våt filt. ”Lyd blint, följ konsensus och ifråga sätt inte.” Att kritisera fel är vår tids stora religion och det är bara att glömma allt vad jobb och karriär heter. Man får vara glad att slippa omskolningsläger, men det kommer säkert. Sådant skapar varken utveckling eller välstånd.

En gång i tiden var Sverige ett av världens ledande kärnkraftsnationer. Via ett förbud har svensk industri helt missat den utveckling som är på gång o
ch där man kan återanvända det som varit utbränt avfall och få ut en betydligt större mängd energi, mindre skadligt avfall etc. Det förbudet kan vi tacka centern, MP och sossarna för.
Sverige
missade chansen till att bli ledande i koldioxidfri energiproduktion och lösa världens kärnkraftsavfalls problem.

Det finns inget klimathot. I alla fall inget klimathot som människor kan påverka.
Globalisterna och deras lakejer
s.k. "forskare" som säljer sig för pengar vill få oss att tro att vi kan påverka klimatet för att du ska sluta leva och bli klimatslavar istället.

 

1 kommentar:

 1. Knivskarpt
  ” globalisternas lakejer säljer sig för pengar och troligtvis karriär”

  https://youtu.be/0LRynFe0Dzw
  Miljöpartiet och C dirigenten för klimathysterin i Sverige.
  SVT och gammelmedia lydiga femtekolonnare.
  Och svenskarna blir allt fattigare allteftersom vindmöllorna skjuter upp som svampar ur jorden,
  Allt utan konsekvensanalys som vanligt.

  SvaraRadera