torsdag 12 augusti 2021

Kommer Morgan Johansson att avsättas efter alla sina eskapader?

En klok man sa en gång. Man ska akta sig för att ha med korta män att göra.
De behöver alltid hävda sin litenhet på något sätt.
En del av er har kanske räknat ut att Foliehatten menar Morgan Johansson.

Många känner kanske inte till att Morgan Johansson var en utmanare om partiledarposten efter Mona Sahlin. Han var också den mest ambitiöse av partiledarkandidaterna, en kandidat som bemödade sig om att lägga fram något som kan liknas vid ett politiskt program. Håkan Juholt däremot var ett oskrivet blad när han tillträdde och det var nog just därför som båda falangerna kunde enas om honom.

 Morgan Johansson är en minister på två väldigt tunga poster - integration och rättsfrågor. De
ssa två områden har haft mest negativ påverkan på samhället sedan han tillträde.
Morgan tillåts ljuga om att Sverige minsann har EU:s strängaste migrationspolitik när det samtidigt årligen kommer runt 100000 migranter till landet är häpnadsväckande!
Varför visar inte
SVT upp statistik som visar att Morgan står och blåljuger i direktsändning? SVT är regimstyrd media med en agenda där de skyddar Löfvenregimen. Självklart vill man gömma sanningen så långt möjligt utan riktigt kritiskt bemötande.

Foliehatten hittade att Morgan 2015 blev kritiserad av en sosse!
Sosse kommunalrådet i Årjäng, Daniel Schützer går till rasande angrepp på partikollegan Morgan Johansson.

Daniel på sin FB-sida: ”Morgan Johansson är ta mig f-n helt dum i huvudet! Jag står för det. Jag blir riktigt, riktigt irriterad. Han är ju så dum att klockorna stannar och blommorna vissnar! Han får det att låta som om det är tegel och plankor vi saknar när det är behöriga lärare. Det är otroligt naivt av honom.”

Det är en intervju med Morgan Johansson i SVT Nyheter Värmland om skolgång och kommunal service med anledning av flyktingsituationen i flera kommuner som retat upp kommunalrådet.

Hur kan Morgan tillåtas sitta kvar som minister när han totalt har misslyckats med
att vara minister? Är det för att han är en man med ormtunga som gör att folk inte vågar kritisera honom ? Men Amanda Lind i en betydligt mindre relevant fråga uppmanas att avgå av bögar på tv. Hur kommer det sig att Morgan Johansson klarar sig från kritik? Han är i ju i särklass den värsta ministern i Sveriges historia så varför daltas det så mycket med honom? Är det inte dags att han avgår?

Självklart är Morgan en värdelös pajas
och han är ett bra exemplar på en sådan fjant som tillhör den bräkande fårskocken. Men man ska komma ihåg att Morgan inte för den politik han vill föra, utan han är tvungen att förhålla sig till kollegerna i landsförrädarpartiet MP. 

Måste kännas jobbigt att se landet gå under när man själv sitter som minister på två så tunga poster.  Det krävs en fullständig psykopat för att sätta sig själv före landets bästa, men är man 150cm lång och aldrig har fått bestämma nåt i sin barndom, och alltid blivit vald sist så är det klart att det färgar en. . Att han nu gått och kärat ner sig i en sinnesslö vänstermupp förbättrar ju inte direkt läget.

Självklart bör hela regeringen avgå men det är faktisk Morgan Johansson som är den direkt ansvarige ministern för den misslyckade integrationen, för den skenande gängkriminaliteten osv. Varför kommer han undan kritik när Amanda Lind uppmanas att avgå på TV för att hon "inte kan något" om kultur? Det är ju absurt! Hur folk har mage att kritisera Amanda Lind men saknar ryggrad och stake att kritisera Morgan är pinsamt. Kul att veta att manliga korrupta ministrar åker på en räkmacka genom politiken i Sverige på 2020-talet. Kritiken av Amanda Lind drevs av tigg
ande miljonärer som ville ha mera skattepengar som bidrag i sina fickor.

I
går skriver Oisín Cantwell i Aftonbladet att "Politiskt elände som tolkarna i Afghanistan och cementkrisen trollades bort inom några timmar."

Foliehatten blev mer ån förvånad över att denna Oisin Cantwell så öppet kritiserar sossarna och drar den slutsatsen att detta är början på ”att få bort Morgan Johansson” som är mer än en belastning för partiet!

Oisin: ”Sossarna är bäst i världen på cynisktmaktspel.
Svenska sossars cynism och fräckhet är i världsklass. Hängde ni med i uppvisningen i går i hur maktutövning ska bedrivas? Först ut var justitieminister Morgan Johansson. Han har i dagar tvått sina händer om de afghanska tolkarna. Regeringen kunde inget göra för att hjälpa människor som riskerar att mördas för sina insatser i det svenska försvarets tjänst. Grundlagen sätter stopp. Hur lösa en sådan knipa? Naturligtvis genom att plötsligt ge Försvarsmakten och Migrationsverket i uppdrag att titta på frågan. Vad hände med hindren som grundlagen reser? Horderna av afghaner som var på väg hit? Allt försvann mystiskt ner i något slukhål.”

Ingen kan väl på fullt allvar påstå att det idag finns något som kan kallas "socialdemokratisk politik!" När till och med en sossetidningen öppet erkänner hur maktgalna S är - då har det gått riktigt långt. Sossarna är som ett maktparti och driver den linje som ger dem bäst förutsättningar att behålla regeringsmakten. Någon sorts ideologisk kompass eller genomgående politisk idé var det rätt länge sedan de hade.

Cantwell har
till skillnad från många andra journalister hyfsad insyn i vad som händer på Sveavägen 68 och detta är det mest relevanta han skrivit. Att Aftonbladet delat ut små dolkhugg mot den nuvarande toppen i S under några år tolkar Foliehatten som att det finns andra krafter - ängre till vänster i partiet som har en del styrka att påverka narrativet.

Kan historien/såpan om de afghanska tolkarna få bägaren att rinna över och sossarna ”fimpar” Morgan Johansson? Det har helt enkelt blivit för mycket även för dem. Morgan är en korrupt sociopat med extrem narcissism och en inkompetent mytoman som uttalar sig utan att tagit reda på fakta

Morgan Johansson hävdade att Försvarsmakten och Migrationsverket fått i uppgift att lokalisera afghanska tolkar i behov av skydd.
Men Försvarsmakten förnekar att de fått någon sådan uppgift.
Johan Lundgren:” Den kanske är på väg någonstans i cyberrymden, men vi har inte fått den ännu.”

Fredrik Helmertz, som är presstalesperson vid Försvarsmakten, säger till Expressen: "2014 när vi gick över till RSM kamperade vi ihop med tyskarna. Sedan dess har vi inte haft några egna tolkresurser i området utan har vid behov fått använda oss av de personer som varit anställda av den tyska försvarsmakten. Där har tyska myndigheterna sagt att de har ansvar, vi har så att säga bara lånat dem."

Ljuger Morgan? Det är fråga om 15-20 tolkar och med deras familjer räknas det bli uppåt 100 personer som kan komma.

Foliehatten är mest upprörd i hela denna historia att när Sverige deltog i kriget i Afghanistan så avlönade Försvaret över 10 000 personer i Afghanistan!
Varför då och till vilken nytta? Snart kommer talibanerna ta över och allt är likadant som innan. Detta visste man ju redan för 10-20 år sedan att det skulle hända.

Det är inte konstigt vi har hög skatt i Sverige när pengar går lite till vad som helst.

1 kommentar:

 1. Vi får aldrig glömma sjuklöverpolitikernas gigantiska svek mot det svenska folket.
  Vi har fortfarande i stort sett samma folk i polikertopparna som är de ansvariga för den katastrofal utvecklingen.

  Att tro och hoppas på just de ska ha intelligensen viljan och mannakraften att få moder Svea på rätt köl är en utopi.
  De har förverkat sin rätt till vårt förtroende.
  De klamrar sig fast vid köttgrytorna, och verkar vara beredda till vilket fulspel som helst.
  Morgan är den värste och den med mest makt av dem alla
  Det blir vår första uppgift att byta ut dom.
  Och till det går det först åt ett ärligt val……

  SvaraRadera