onsdag 18 augusti 2021

Svenskt etablissemang och media visar upp en fasad som en fårskock utan insikt!

Svenskt etablissemang och media visar upp med alla sina artiklar och värst är Magda Gad som är Expressens stora stjärna upp en fasad, där inte någon av dessa fåntrattar inser vilket fuck-up Afghanistan var för väst och den "värdegrunden" som de försökt påtvinga afghanerna!

Foliehatten häpnar! Alla former
av avsikt, självinsikt och självkritik saknas helt hos denna liberaldemokratiska fårskock. Deras avsikt är idag riktigt PK. Utfallet struntar man i och det är en ansvarslös inställning och föranleder inget klander. Det är en politik för vackert väder. Man ser inte molnen. Eller vill inte se dem. Man alla vet någonstans att dåligt väder också är en realite. På många sätt är det den mest fundamentalistiska gruppering Foliehatten någonsin stött på.

Inser inte dessa journalister att detta är vad som är att vänta i Sverige och i vissa begränsade fall redan existerar i de så kallade "utsatta områden!"
Det verkar, i
Foliehattens ögon som om självkritiken inte existerar i dessa kretsar. Istället försöker man köra linjen "Men, men... vi skulle ha infört fler genusutbildningar och förstärkt bekämpningen av maskulina stereotyper!"

En festlig
eller patetisk iakttagelse är att alla som nu gormar om "flickors situation i Afghanistan" och liknande, inte verkar ha några problem när invandrargrupper i Sverige gör exakt samma sak mot sina flickor här. Att påtala det som sker i Sverige anses av dessa hjon/idioter som renodlad "rasism." "Man måste ha förståelse för andra kulturer" och liknande.
Det är OK när invandrarna gör det här, men om afghanerna gör det i Afghanistan, så måste vi ta emot hela jävla landet som flyktingar.

Imperiet förlorade i Afghanistan kan kanske jämföras med Augustus förlust i Teutonburgerskogen mot den tidens barbarer. Alla drönare och sofistikerade vapensystem kunde inte i slutändan motstå ett gäng hängivna religiösa skägg i sandaler med Kalasjnikovs.

Det finns flera alternativa vägar som utvecklingen kan ta nu. Imperiet kanske gör sig "pivot to Asia" för att på allvar ta upp kampen mot den kinesiska draken vilket innebär att de måste lämna Europa att sköta sin egen säkerhet och sina egna affärer.

Alternativt så kommer globo homo att förstärkas för att Imperiet anser att de måste behålla järngreppet om sina allierade (vasaller
med Sverige i spetesen) i Europa. Vi kanske i det perspektivet måste genomlida en fördubbling av radikalfeminism, HBTQ(P)+ med pride-halvår, skydd av minoriteter etc.
En intressant jämförelse är att det Sovjetiska imperiet kollapsade två år efter att man tvingades lämna Afghanistan.

Framtiden är spännande och intressant minst sagt.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar