tisdag 17 augusti 2021

Nu kallar även regimmedia Annie Lööf för landsförädare!

 Ett långt krig är över i Afghanistan och inte oväntat är det talibanerna som återigen tagit makten. Europa bävar nu inför en stor flyktingvåg och Sverige är beredda att ta emot åtskillga tusen. SVT börjar hjärntvätta Svensson hur synd det är om kvinnorna och barnen!

Alla målar ”satan” på väggen. Foliehatten anser att vi skall ge talibanerna minst 30 dagar för att se i vilken riktning de kommer att ta. Han anser att de styrande måste ha lärt sig någonting av de misstag de gjorde förra gången, när de hade makten. Foliehatten har läst flera artiklar där det framgår att de ledande/styrande numera har kostym och slips. Intressant skall det bli se vilken påverkan Kina kommer att ha och kanske även Ryssland på utvecklingen i det krigströtta Afghanistan. Foliehatten kan ha fel, med låt oss följa utvecklingen de närmaste veckorna för att se, vilken riktning det nya styret kommer att ta!

Annie Lööf visar ännu en gång sin samhällsomstörtande syn på det svenska samhället. En individ. utan ´konsekvenstänkande och Bilderberggruppens  nickedocka. Rödskrikan är verkligen inte populär hos många. Hon ses på ungefär samma sätt som man ser på Stenevi och Bolund. En person som vill sabba Sverige enbart för att tillfredsställa sin ideologi. Dessutom är man trött på hennes arroganta och medietränade fejk-personlighet. Det som förvånar allra mest är, att tom viss regimmedia kallar henne för landsförädare, vilket många anser är en korrekt beskrivning.

Rödskrikan i sällskap med Stefan Löfven måste gå i frontlinjen för en hållbar svensk politik och inte för en ohållbar global och kulturell kaospolitik. Sverige badar idag i mord, våldtäkter och alla typer av våld på grund av sådana politiker som Annie Lööf och hennes extremistpolitiker. Låt Islam klara upp sina egna religiösa/politiska problem och sprid inte den ideologin som är grunden till muslimsk fundamentalism till Sverige.

Anne Lööf skriver i ett inlägg på sin FB-sida:
Vi kan inte stillatigande se på och acceptera det lidande vi nu ser i Afghanistan och det bakslag det innebär för kvinnors rättigheter i regionen. Läget är akut och kräver handling för att skydda och hjälpa civilbefolkningen. Regeringar världen över måste visa handlingskraft och arbeta tillsammans för att säkra människors trygghet, såväl som den internationella säkerheten.”

Större delen av svenska folket visar en enorm avsky mot Rödskrikan råder det nog inget tvivel om. I en artikel i Expressen så kopplar Arne Lapidus ihop hatet mot Rödskrikan och beskrivningen av henne som förrädare, med högerns påstådda historia av att behandla klassavfällingar på detta sätt. Vi som var med när det begav sig minns att Olof Palme beskrevs just som förrädare av sina mer hatiska motståndare.

Expressen: ”Hat från höger drabbar sedan mer än 100 år svenska politiker som uppfattas ha svikit sin klass eller sitt politiska läger. Punschpatrioter fimpade sina cigarrer i askkoppar med bild på den liberale ledaren Karl Staaff, moderata ungdomar kastade pil på en nidbild av Olof Palme – och i dag är C-ledaren Annie Lööf i skottgluggen.”

Statsvetaren Jenny Madestam: ”Annie Lööf sätter käppar i hjulet för en borgerlig regering, hon blir hatad som förrädare av högern och av överklassen.”

Jenny har nog inte riktig koll på läget. Vad Foliehatten förstår är Rödskrikan lika hatad av gråsossar och "riktig" vänster, som hon är av högern.

Den dagen Jimmie Åkesson blir bjuden till Nobelfesten ska Foliehatten fundera på om detta ens är i närheten av de hot och hat han fått utstå. Jimmie Åkesson har varit portad från Nobelfesten i alla år på grund av sin politik och tvingas ha livvaktsskydd för sig och sina närmaste.”

Första stora sveket, det andra och tredje när hon släppte fram Löfven.
Partiet borde vid det här laget inte ha en enda sympatisör, men det har väl med förståndet att göra?

Centerpartiet och Annie Lööf anser att de värnar om miljön. Det är bara snack. C vill bygga ännu fler vindkraftverk och ett verk är varken fossilfritt, förstör naturen och dyr, lägga ner kärnkraften. Rödskrikan vill införa en massa meningslösa skatter, är vek och daltande mot brottslingar, vill fylla Sverige med betydligt mer ointegrerbara invandrare (får kosta hur mycket som helst) och sedan anpassa Sverige till dem istället för tvärt om. Rödskrikan gillar islamism, vill byta ut svensk kultur mot utländsk genom stora bidrag till föreningar och organisationer som uppmuntrar kulturer som vi importerar från Mellanöstern och Afrika.

FN består av 193 medlemsländer. Över 100 av dessa är politiska/religiösa diktaturer. En organisation som accepterade Kairodeklarationen. En deklaration för de muslimska länderna som har accepterat sharialagarna.
En organisation som vill få makt via sina lögnaktiga påstående om klimatet. IPCC har domedags varnat ett antal gånger de senaste 20 åren och inget av de varnat för har inträffat.
En organisation, i händerna på dom mest fruktansvärda diktaturerna.
Fakta måste komma ut om denna organisation. en organisation för
global spridning av
Islam.
En organisation som enligt den svenska revisorn Inger Alenius är genomkorrupt och pengar bara försvinner.
Ett extra möte i säkerhetsrådets genomfördes för någon dag sedan, där den mycket märklige lögnhalsen FN:s generalsekreterare António Guterres vädjade att alla partner ska vara återhållsamma och skydda liv men även att andra länder ska lösa problematiken i Afghanistan genom att ta emot flyktingar och även upphöra med utvisningar till landet.
Österrike meddelar att man kommer att fortsätta att utvisa afghaner efter talibanernas maktövertagande. Regeringen vill ha stöd från EU att upprätta "utvisningscentrum" i länder runtom Afghanistan för att möjliggöra detta.

Macron: "Det viktigaste för europeiskt vidkommande är att Europa nu sätter ned foten och gör allt för att skydda EU mot flyktingarna. Tyskland är denna gång med på båten och kommer inte att upprepa misstagen från 2015."

Det är uppenbart att
Rödskrikan och centerpartiet vill öka på Sveriges problem, att ytterligare öka på antalet brottsoffer, inget konsekvenstänk!?

Kan det vara möjligt att många ledare i EU har lärt sig läxan, utom Stefan Löfvén och Annie Lööf!

2 kommentarer:

 1. Eftersom talibanerna är en av de mest bokstavstroende muslimska varianterna och anser att det bara finns ett sätt att läsa och tolka koranen, deras sätt, så kommer Afghanistan inom mycket kort tid åter bli det helvete det var innan USA kastade ut talibanerna förra gången.
  En annan sak är att 99% av afghanerna vill ha sharia och hälsar talibanerna som befriare från den demokrati USA försökte tvinga på dem.
  Lev och låt leva, vi lever här i ett i grunden kristet land med en kanske lite udda form av demokrati, men i alla fall demokrati.
  Låt Afghanerna och alla andra människor leva i de kulturer de vill.
  Om dessa kulturer innebär att terrorisera oss så stänger vi gränserna för dem och om detta inte räcker så låser vi in dem på livstid alternativt avlivar dem.
  EN säger EN regel skall gälla i hela världen, lev och låt leva.
  Hur människor väljer att leva är deras ensak och inte vår.
  Vill de kasta ut sina fruar och döttrar från 8de våningen så får de göra så i sitt land inte vårt. Vill de skrika ut sina böner från torn så gör det där, inte här.

  SvaraRadera