torsdag 12 augusti 2021

Pling plong Rasmus Ling vill höja dagsersättningen för invandrare!

Pling plong Rasmus Ling den mest intelligenta MP muppen som dessutom är deras migrationspolitiske talesperson har nappat på de klagomål från asylsökande som anser att dagersättningen är för låg. Nu vill denne Ling höja dagsersättning och att det skall komma i kommande budgetförhandlingar. Ersättningen har varit på samma nivå de senaste 27 åren. Ensamstående vuxen asylsökande 71 kronor per dag, vuxna i en familj 61 kronor och barn beroende på ålder 37-50 kronor per barn. Även vänsterpartiet vill höja denna ersättning.

Det Rasmus Ling för fram är grundersättningen, som dessa "välfärdsmigranter" får men han nämner inte med ord vad som tillkommer för ytterligare bidrag.
Barnbidrag, flerbarnstillägg, barnbidrag retroaktivt för tid i hemlandet, efterlevnadspension för unga som påstår att deras föräldrar är döda, extrabidrag till mobil och kläder m.m.
Därutöver fri sjukvård, tandvård, i flera fall fri körkortsutbildning, fria resor inom kommun och närkommuner, fria inträden till badhus och andra aktiviteter!!!
Äldre som kommer som anhöriginvandrare för högre ersättning (pension) än vad många av våra pensionärer får, efter ett helt arbetsliv, plus att de får näst intill fri tandvård
och medicin!
När de får uppehållstillstånd ökar förmånerna till att få betald lägenhet, förtur till s.k enkla arbeten, vilket en stor del inte sköter tillfredsställande! Foliehatten känner en God man som berättat för honom att den Gode Man ordnat ett arbete i en butik med varu uppplockning och efter dag 3 kom inte detta ”barn!”
Det Sverige istället borde göra är att som Danmark sänka bidragen och aktivt arbeta för en "
återvandring."

Etableringsersättningen och alla andra bidrag räcker tydligen inte. Det finns en stor anledning till att migranterna vill till Sverige och det är Europas generösaste bidrag.

Sossarna har målat in sig i ett hörn. Sossarna vill inte förlora makten och MP vet om detta. Sossarna är i händerna på MP och har den fulla kontrollen. Säger sossarna nej till något – hotar bara MP med att avgå och hittills har MP fått igenom alla sina vansinnigheter.

Dessutom så har sossarna lämnat över Sveriges suveränitet av det som var kvar till Bryssel. Försök att finna en större ”driftcuccu” än Stefan fven - en som inte fortfarande ” har sett något komma!”

SVT nyheter: Det svenska Migrationsverket har tillfälligt avbrutit alla avvisningar till Afghanistan på det afghanska regerings begäran. Men nu kräver sex EU-länder att avvisningarna till Afghanistan från EU fortsätter i ett brev till den svenske EU-kommissionären Ylva Johansson. Att stoppa återsändandet skickar fel signal och kommer troligen motivera fler afghanska medborgare att lämna sitt hem för att resa till EU, skriver ministrar från Tyskland, Nederländerna, Danmark, Österrike, Belgien och Grekland. ”

Frågan är hur mycket MP hinner förstöra och slösa bort våra skattepengar innan man förhoppningsvis får en spark ut i nästa riksdagsval. MP verkar skita i alla andra utom invandrarna. Välfärden och samhällsservicen håller på att paja. Ändå är skattetrycket extremt för vanliga människor och i synnerhet pensionärer. Orsaken är avgifter till EU, bistånd och att vi tagit emot så många människor att alla instanser i samhället är under extrem stress. Samhället var inte byggt för en plötslig demografisk explosion.

MP och sossar samt moderater har med sin politik förstört landet med centerns hjälp. Nu står vi där och ingen blir nöjd. Varken invandrare eller vanliga medborgare. Vem fan har bestämt att utlänningar kan åka hit och leva på pensionärernas skatter? Det måste vara idioter.

2100 kronor i månaden är inget man kan leva på, men nu får de även en drös med andra bidrag också. Så höj gärna
dagersättningen, men genomför då också följande ändringar:

Borttagande av alla specifika bidrag för alla i Sverige, och dela ut ett enda bidrag till alla per automatik, samma för invandrare, flyktingar, svenskar och pensionärer. Detta bidrag jämkas ned med ökande lön (0.5 kronor per 1 krona i ökad lön, från och med en viss lägsta lön - viss lägsta lön kräves för att inte ta bort arbetsincitament, det är också viktigt att bidraget inte jämkas 1 till 1 mot ökad lön då det också hämmar arbetsincitament)
Stopp för flyktingmottagande och anhöriginvandring, där den anhörige i Sverige inte är medborgare eller sysselsatt med arbete/studier.
Utvisning per automatik efter en andra dom som leder till fängelsestraff eller motsvarande, utvisning direkt efter avtjänat straff vid ett grövre brott
Ökade krav för att erhålla medborgarskap -språkkrav.
Skapa överenskommelser med andra länder om att personer under ett visst antal år efter att ha erhållit sitt svenska medborgarskap även har kvar sitt ursprungliga. Detta för att ge en form av övergångsperiod där personen fortfarande kan utvisas och fråntagas sitt svenska medborgarskap i fall att den begår grova eller upprepade brott.

Låt företag anställa fängelseinterner så att de kan får göra lite nytta, skaffa sig arbetserfarenhet och till viss del betala av på de skadestånd de annars vanligen inte kan betala en enda krona av.

Det finns flertal hårt arbetande människor som inte ens har tvåtusen efter att alla räkningar/mat är betalda. Det finns gott om pensionärer som inte ens har något kvar efter att alla räkningar och mat är betalda. Det finns svenska pensionärer som lever på gatan. Men MP vill höja för lyxmigranterna!

Man kan se av mediarapporteringen att PK-etablissemanget ligger i startgroparna för ett nytt välkomnande av migranter. Öppna era hjärtan och töm resten som är kvar i plånboken!


Tyskland kommer inte att ge Afghanistan ekonomiskt stöd om talibanerna griper makten. Det rapporterar flera medier.
Sverige kommer att fortsätta oavsett, har Ann Linde meddelat.

Vi avslutar med dagens skämt!
Märta Stenevi, språkrör för Miljöpartiet via TT: ”Vi befinner oss i ett klimatnödläge och det är dags för politiska partier att visa vilken politik de vill gå fram med för att minska utsläppen. Vi är redo att ta de beslut som krävs och förbjuda fossila bilar och bränslen, skydda den biologiska mångfalden och snabbt ställa om svensk industri, byggbranschen och jordbruket.”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar