söndag 22 augusti 2021

Är det MP som styr Sverige?

Det ett svårt pussel att få ihop miljö med produktion i ett modernt samhälle som MP kräver. MP noga med att de vill bevara skogarna. Det är tom så viktigt att man saboterat den svenska skogsindustrin och gett avslag på avverkning av skogsägarnas mark. Så även om du äger marken, kan du inte hugga ner skogen. Allt för miljöns skull så klart. Då sätts även äganderätten på spel. MP vill bruka skogen utan att hugga ner träd och bygga mer i trä utan att såga virke till det... Det är deras miljöpolitik i ett nötskal!

Det verkar nästan som MP med 4,2% i det senaste valet som sätter den politiska agendan! Det var rösterna från kvinnorna i Stockholm som räddade kvar MP i riksdagen. Hur tänker dessa kvinnor, när de gav sina röster till detta extrema parti? Problemet för alla vänstervridna MP är att de tror att politiken både kan och ska lösa alla problem.

Bostadsministern Märta Stenevi
hotar nu byggbranschen med lagstiftning om de inte "ställer om" från att bygga med cement till att istället bygga med trä!

D
et blir svårare nästan omöjligt att bygga stora hus med trä. Märta S verkar vara en typisk vidsynt och som resultat av det lätt vindögd människa med ett riktigt suddigt fokus på djur, natur och politik. Hon har dessutom ett förflutet i bokbranschen, som borde diskvalificera henne från MP.

MP har sett till att införa en skatt på plastpåsar ett förslag ursprungligen från liberalerna som MP gjorde till sitt och hänvisade till Miljön istället för enbart ökade skatteintäkter. MP rekommenderade svenska folket att använda tygpåse istället. En tygpåse som kan vara sydd av barnarbetare har 500 gånger större miljöpåverkan än en plastpåse.

Den här bron mellan Helsingborg och Helsingör som man pratat om kan väl bli ett bra pilotprojekt för byggingenjörerna i MP. Vindsnurror gjorda med fundament av trä låter genomtänkt. I Japan
har man sett vad  MP i Sverige  håller på med! En japanen kan tänka och han inser att det inte går att bygga en skyskrap i bara trä. De kommer att stå till nästa jordbävning!
Det var inget fel på träbron över floden Kwai. Det var de otäcka vita männen i filmen som saboterade den bara.

På twitter sprids Google maps-bilder på hela MP-Märtas tomt och till skillnad mot sina grannar har hon mängder av betong på sin tomt. Diesel-Åsa som också gillar att måla sin båt med de giftigaste färgerna marknaden har att erbjuda vilket tar oss till topic. Miljögifterna du måste behandla bärande/fundament trä med för att utstå väder och vind samtidigt som materialet ska uppfylla svensk rigorös hälso -och säkerhetsstandard får cement (från allt råmaterial genom processande, transporter och fram till härdad produkt) att framstå som lika miljöfarligt som koskit i jämförelse. Sedan har vi underhållet av all trä!

Hoppas ni fattar att detta inte har med MP, utan de följer slaviskt påbuden från vänstermaffian i Bryssel. Det är EU´s Agenda 30, där de vill stoppa allt framgång - vilket kan innebära matkris, elkris och vattenkris, etc en total kollaps inom 10 år - 2030.

EUs tanke är att allt materiellt ägande ska flyttas till EU tillsammans med alla ekonomiska tillgångar. "Du ska inte äga något och du ska bli lycklig". Man ska bara låna ett fordon när det behövs och ha tillgång till en del av en bostad osv. Dvs har du en stor lägenhet så ska den delas av, så att två familjer kan dela den och gärna invandrare från MENA. Men för att kunna expropriera allas materiella och ekonomiska tillgångar måste alla bli utfattiga först och det är detta man håller på med nu med hjälp av att framkalla en massa kriser.

När Foliehatten gått igenom vilken utbildning Märta Stenevi har, är det totalt uteslutet att hon känner till något om byggnadsteknik. Hon och hennes kamrater är hippies som byggt sina politiska karriär på marxistiska teorier blandat med gröna vågen-flum. De här intelligensian vet absolut ingenting om hållfasthetslära, de har läst humanistiska ämnen under sin utbildning och därför rycker man bara på axlarna åt sakfrågor och svarar att det är väl bara att uppfinna miljövänliga alternativ. Fort ska det gå, annars lagstiftar vi och börjar bötesbelägga verkligheten. Man förstår inte hur världen fungerar men har likväl makten att förändra den. En skrämmande kombination.

Det här slutar i gråt och tandagnisslan och blir direkt kontraproduktivt, precis som alla andra dumheter Miljöpartiet ligger bakom.

Om forskningen leder till något som politiker kan acceptera och riskerna är en helt annan fråga. En mycket aktuell fråga idag är slutförvaringen av kärnbränsleavfall, där frågan legat på politikernas bord i tio år, utan att ett beslut har tagits. Ett beslut måste ske innan utgången av augusti. Om ingen beslut kommer, är risken stor att alla svenska kärnkraftverk för stänga.
För en gångs skull vill Foliehatten ge TT en eloge, de ställde en rak fråga till miljöminister MPs Per Bolund när ett beslut kommer och Bolund ville inte svara på frågan.
I veckan
gick Karolina Skog ut och kräver att staten skall låna upp stora lån för att satsa dessa på klimatåtgärder. Skog meddelade och att de inte kommer att släppa igenom en budget om dessa villkor inte uppfylls.
Det är kanske hög tid för sossarna att fundera på om just MP alltid ska vara deras främsta samarbetspartner och få eftertraktade ministerposter. De närmaste veckorna kommer att bli mycket högintressanta . Hur Stefan Löfven skall få ihop denna ekvation? Allas vår rödnäsa har också vänsterpartiets krav att ta ställning till.
Klämd mellan sköldarna passar bra i detta sammanhang.
Att ta en risk och få energi är rimligt, att skapa problem för framtida generationer inte alls lika rimligt. Men att inte utforska möjligheterna är riktigt korkat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar