onsdag 4 augusti 2021

Vem är Löfvenregimen lojal mot?

Varför har Löfvenregimen en bristande lojalitet till det svenska folket?.Det kan förklaras med att förutom Löfvenregimens etniska förändring, är de mycket obildade.
Obildning beror på dels att en allt större andel av
deras inkomster inte kommer av arbete, grundat i merit, utan grundat i politik. Bildning är något för "bag-of-deplorables", som är de som har incitament för att lära sig mer för att förstå bättre. Dessutom kan vi notera att det går starka rykten på nätet att fyra av ministrarna har alkoholproblem. Vad som är sanningen bakom detta rykte, går inte att bekräfta

 Regeringen vill dessutom inte erkänna sin elitstatus eller axla det ansvar som alla aristokratier måste göra för samhällsstabilitet, även en meritokratisk aristokrati.
De som bestämmer i väst ser sig inte som samhällets skyddsvakt, snarare dess avant-garde. "Avant-gard"-känslan är en överbyggnad, en efterhandskonstruktion för att självbedra om ett "högre moraliskt värde" för en politik för att vidmakthålla en babylonisk mångkulturell splittring, och därmed försvåra motstånd/konkurrens. En nationell sammanhållning är det största politiska hotet, på grund av möjligheten att synkronisera mellan annars olika människor, med olika intressen. Samtidigt som kapitalinkomster kommer av möjligheter att "skära emellan", av arbitrage, och det förutsätter stora volymer av transaktioner bortom landsgränser.
Eliten har växlat fot från prestationens till politikens område. Det gör egentligen "eliten" mera volatil och samhället mera våldsamt eftersom politik alltid är mera våldsam än prestation.

Sverige är ett vackert land med guldbyxor på sig enligt Löfvenregimen. Landet där solen alltid skiner och folk är snälla och förstående mot varandra. Olyckan och bekymren finns på andra platser - inte i Sverige. Man måste förstå och tolka allt till det bästa. Skulle det finnas lite skit i hörnen någonstans så är det olyckliga omständigheter som ligger bakom som kan organiseras och administreras bort.

Brottsligheten är ett övergående fenomen som beror på fattigdom och brist på fritidsgårdar
fick vi höra av en sossepamp. Den löses med goda avsikter och inkludering och i värsta fall med kaffe och bullar. Skjutningar? Nej de är isolerade händelser och risken att bli skjuten är minimal. Det skriver NSD, Norrländska Socialdemokraten efter att en 25-årig kvinna blivit ihjälskjuten på en badplats i Luleå efter att Shottaz åkt upp från Stockholm för att hålla ordning på sina kontakter där. Tidningen verkar inte vilja skriva om händelserna. Det man inte ser och inte beskriver, det finns inte. Sverige är världens modernaste och bästa land.

Att alla ska ha samma värde och lika utfall är sedan länge norm i Sverige. Det är det som kallas jämlikhet och jämställdhet. Fast det är mest ett skådespel och ett bländverk.
På arbetsplatserna finns det både maktutövning och hierarkier. Där finns ingen rädsla för auktoritet. Chefen bestämmer. Däremot har familjen och skolan plattats till och förvandlats till rätt så förvirrade ställen där det är oklart vad som gäller och vem som bestämmer. Det är väl klart att otydligheten här skördar sina offer. Matbordet hemma i köket förvandlas till en krigszon när barnen ska bestämma i matsituationen som det heter. Barnet ska ju vara i centrum. I övrigt finns inga normer numera kring barnuppfostran. Föräldrarna är osäkra och pedagogerna som en gång bestämde och angav tonen har numera kapslat in sig på universiteten.

Foliehatten undrar om det inte bara handlar om att den vänsterliberala hegemonin i västvärlden som ingått en sorts legering med den ekonomiska makten. Även om det gnisslar i länderna i västvärlden så anser den ekonomiska makten tills vidare att den tjänar på sakernas tillstånd. De ger sitt stöd till rödgröna partier eller motsvarande över hela linjen. Den auktoritära personligheten betyder nog inte så mycket därvidlag. Ökar den sociala oron i väst ytterligare kan det gå fort att återgå till det som varit normaltillstånd tidigare i historien, det vill säga att auktoritet inte är fel.

Adolf Hitler och de andra nazistledarna var helt öppna med sina politiska mål. De brunskjortor som terroriserade socialdemokrater, kommunister och fackligt aktiva gjorde det i dagsljus.
Att Hitler hatade judar och Schindlers list filmades på plats i det Tredje Riket fick vi nog alla lära
sig i skolan. Men vad var det "socialdemokrater, kommunister och fackligt aktiva" gjorde för att bli "terroriserade? Det gamla talesättet ingen rök utan riksdagseld gör sig påmint.

Med tanke på vad som hände i Tyskland på 30-talet undrar Foliehatten därför vilka mål har sossarna som de inte offentliggör. Hittills har de ”smugit” och inte offentliggjort vad de sysslar med och mot vilka de är lojala. Vem som helst kan se, att det inte är svenska folket!

2 kommentarer:

 1. Ännu en bra analys. Allt är satt i system.
  ”Avant-gard"-känslan är en överbyggnad, en efterhandskonstruktion för att självbedra om ett "högre moraliskt värde" för en politik för att vidmakthålla en babylonisk mångkulturell splittring, och därmed försvåra motstånd/konkurrens. En nationell sammanhållning är det största politiska hotet,”

  De jobbar målmedvetet på att avskaffa oss.
  Vem är deras uppdragsgivare ?
  Vem betalar betalar Reinfeldt Borg Åsbrink eller Wallström deras fantasilöner efter avslutat värv? Vad levererar de som är så värdefullt?

  SvaraRadera
 2. Nazisterna var National socialister i Sverige har vi också socialister
  sug å den.

  SvaraRadera