söndag 1 augusti 2021

Försvaret inträtter nytt stridsförband "Toms of Finland."

Den minst sagt kontroversiella Patrik Oksanen tycker att: Snygg etta i morgon hos @SvD där @Forsvarsmakten köpt förstasidan. #svfm #Värtattförsvara #Säkpol

En flagga värd att försvara!

Foliehatten undrar vad försvaret sysslar med? Han trodde i sin enfald att försvaret skulle ”försöka” eller i alla fall ställa upp med de få trupper, för åstadkomma något försvar som är värt namnet och inte syssla med annonsering av HBTQ!


Foliehatten kan inte skriva vad denne Patrik O hittat på får du kan han riskera att bli anmäld av denna Patrik för förtal. Så långt kan Foliehatten skriva, att det handlar om
att Patrik har haft samröre med rättsväsendet.

Försvarsmakten tycker att reklam likt denna är passande i en av landets största dagstidningar. Ibland tror man att man gör saker likt detta främst för att demoralisera svenskarna så mycket som möjligt.

I September 2019 släppte EU den nya EU-barometern som visar hur de olika EU-länderna ser på hbtq-personer. En av frågorna som ställdes var huruvida homosexuella personer skulle ha samma rättigheter som heterosexuella. Slovenien fick en bottenplacering där endast en tredjedel tyckte att homosexuella förtjänade samma rättigheter som övriga befolkningen. Bland svenskarna blev det ett betydligt mer upplyftande resultat när hela 98 % svarade att homo- och bisexuella visst förtjänade lika rättigheter.

Foliehatten har stora frågetecken för dessa 98%. Var hade de ställt frågan? På RFSL? Hur har man kommit fram till denna siffra? Det finns två saker som media i regel inte får göra: att fråga vad svenskar tycker är NO, att fråga vad invandrare tycker är really Big NO.

Det innebär inte per automatik att alla instämmer med att Försvarsmakten ska springa omkring och vifta med Pride-flaggor (som alla vet är en symbol för patologisk liberalism, allmän dekadens och globalism). Knappast en generell, opolitisk symbol för ”lika rättigheter”, som man gärna vill ge sken av.

När det gamla försvaret fortfarande fanns så gjorde vi honnör till den svenska flaggan. Folehatten undrar om HBTQ-Bydén nu har lärt soldaterna att göra honnör till HBTQflaggan? Så man gör honnör till flaggan som symboliserar det man är satt att försvara.

Försvarsmakten borde löpa linan ut och styla uniform och persedlar till ett Tom of Finland-stuk.
"Vi har vår nya regnbågsvärdegrund men vi är fortfarande Sveriges Kompani med svajande ballar. Mer än nånsin, faktiskt."

Det totalt okunniga mediavänstern känner inte till Tom Of Finland.  Skaparen Touko Laaksonen var djupt imponerad av stora starka handlingskraftiga män i läderkläder med svällande manslemmar och han hämtade mycket av sin inspiration kanske tom det mesta från just nazister och deras styrke/maktsymbolik, couture-uniformer. Den genomgående linjen i hans konst är just starka män i uniformsliknande kläder.

Undrar om inte Försvaret skulle tänka på,  att inrätta ett nytt förband med 10 000 Toms of Finland? De skulle sätta stor skräck i Försvarets stående fiende – ryssen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar