fredag 27 augusti 2021

Gökungen Lars Aduktusson försöker fälla KD!

Vad håller Lars Aduktusson på med? Försöker han på egen hand slå sönder det konservativa blocket och se till att KD hamnar under 4%?
För att polletten skall trilla ner hos er så kanske inte alla känner till att Lars Aduktusson är ordförande i Vänskapsförbundet Sverige -Israel. Kontakter med Urwitz & co? Börjar sammanhanget klara nu?
Försöker sig Aduktusson på en palatskupp i KD nu när Ebba Busch är försvagad. Media har insett att KD är den svagaste länken i högerblocket
och då är alla drev och skriverier som kan sänka KD av högsta prioritet.

Den senaste veckan har LA varit mycket aktiv och bara för några veckor sedan när Ebba Busch gjorde det enda möjliga i den ”affär” som media skapat för slakta KD, erkänna att hon begått ett brott, trots att hon ”inte” gjorde något fel i denna affär.

Trots detta gick Lars Adaktusson i tidningen Dagen till attack mot Ebba Busch. Han är orolig för den osunda partikulturen utan intern debatt och för att partiet leds av en person som dömts för ett grovt förtal och ger inte mycket för hennes tal om att hon är oskyldig. Alla ni som läst länken inser att LA inte håller sig till sanningen och man skulle kunna tro att han representerar vänstern.
LA framhåller istället att brottsofferperspektivet är centralt hos KD och begär att Busch skall be om ursäkt till den som drabbats av hennes brottslighet.
Lars Adaktusson: “Jag känner en oro för partiet”
LA till Dagen i riksdagen:”Jag känner en oro över den situation som uppstått. Det finns inget annat parti som haft en partiledare som är dömd för grovt förtal, vi har inte en aning om hur detta över tid kommer att påverka tilltron till Kristdemokraterna."

LA tycker att kommunikationen borde ha varit tydligare. Ebba började med att säga att hon är oskyldig till brottet, men ställd inför ett åtal så erkänner hon det ändå. Sedan säger hon att det är fel på lagstiftningen. Det blir svårt att få ihop.”

Han instämmer därför med tidningen Dagens ledarsida och anser att Ebba Busch borde träda fram och be om ursäkt, inte minst till den förtalade personen.
LA: ”För KD som parti är brottsofferperspektivet centralt. Det saknas i dag forum för partiintern debatt. Vid riksdagsgruppens möten blir det påfallande ofta tyst när ordet är fritt."
Att LA kör sitt eget race och inte representerar KD kunde vi notera för några dagar sedan när han var ute i Expressen och yrade om amnesti åt afghaner.

Aduktusson är definitivt ute på uppdrag för kosmopoliter och globohomo. Detta är inget han har kokt ihop på egen hand. Det är definitivt inte på KD ledningens uppdrag som han skriver i SvD: ”Därför kan KD inte bilda block med SD.”

Expressen har tydligt förstått vad Aduktsson är ute efter:
”Lars Adaktussons nya attack mot partilinjen.”
Fundera varför Expressen har skrivit denna artikel!
Är bara Adaktusson ute för att jävlas med partiledningen i KD och ingen skulle bli gladare än han om KD åkte ur riksdagen i nästa val.
Den stora frågan är varför han genomför detta? Har han blivit ”lovad ”något annat ” av vänstern”om han lyckas sänka KD? Hans egen politiska karriär är ändå slut med den här mandatperioden.

Om väljarna börjar tvivla på att KD kommer att acceptera en M-regering med stöd av SD så kan det bli botten ur för KDs opinionssiffror och det är det som är hans syfte. Redan nu ligger man på fyra% i senaste Ipsos
(ser man på de andra siffrorna inser man direkt att de är riggade).
Enda effekten av den här artikeln är att Ebba Busch kommer anstränga sig ännu mer för att visa hur nära hon står Jimmie Åkesson, särskilt om KD skulle dippa under spärren i någon mätning framöver.

Media/vänstern har identifierat KD som den svaga länken. Sannolikt kommer KD, snarare än SD, att vara dom som hela media drevar mot när vi närmar oss valet.

Foliehatten reagerade mest på att LA anklagade SD och mångkulturkritken allmänt, för att drivas av "egenintresse"
LA blev uthängd i DN häromåret för abortmotstånd. Botgöring?.
Kommer vänstermedia lyfta fram Adaktusson som alternativ KD-ledar
e?

Lars Adaktusson förstör allt han går in i. SvT, TV8 och KD. Han har backas upp av judarna i Sverige. De enda, men så mäktiga, vänner han har kvar.

Hans vurm för Israel är taktisk och inte ideell. Stötta Israel i allt och du har alltid plattformar i Sverige och come back-möjligheter. Adaktusson är en klinisk narcissist. Hänsynslöst obeveklig, förrädisk, oemottaglig för konsekvenserna av sina svinerier, en goyim. Men inte ens en Adaktussom skulle hålla på så här om han inte hade judarna i ryggen och lovats ekonomisk trygghet i fortsättningen. Ny medarbetare på DN snart? Slå sönder KD och status quo härskar i riksdagshuset. Expressen med sina allt tydligare signaler om en Kristersson som statsminister
är bäst för Sverige är bara alibi för en illusion om den frisinnade mediekoncernen.

Det är såna här personer som vi läser om i media idag. Löfven var en
stor supernolla. Varför skriver man km av texter om en supernolla? Skulle avfärdats kort och rättvist. En annan stor bluff narcissisten Jonas Sjöstedt gör nu stor reklam för sina snart släppta memoarer. Om det stannade i Bonniers tidningar är det väntat som marknadsföring av förlaget.

Varför Public service hoppade på tåget förstår säkert alla och de hade en söndagsskoleintervju med Sjöstedt och hans kvinnliga medarbetare för boken och tidigare sekreterare.
Det är så vämjeligt att man inte kan tro sina öron.
Sjöstedt har inte uträttat ett skvatt politik i Sverige utan klamrat sig fast vid köttgrytorna genom att sälja ut sina väljare till supernollan. Med Dadgostar har V fått en ny partiledare som satt skräck hos hjärntrusten på Sveavägen 68. Sjöstedt skall nu rädda sig själv genom ett kompakt hopkok av lögner där han framställer sig som om hans politiska skådespel är ett hjärnspöke som aldrig har funnits. Tanken var att Dadgostar är Sjöstedts lärjunge och Sjöstedt är den som skall hyllas för V:s slutliga uppror mot S som inte är något annat än ett mediespektakel i sin sak, men det är en annan fråga.

Allt detta går hem hos den mindre intelligente Svensson. Det sväljs med hull och hår. SR:s journalist ställde inte en enda kritisk fråga till Sjöstedt och den kvinnliga rövslickaren. Det hade räckt med en fråga: "Du la dig platt för Löfven och Lööf och fick inget ut av din politik, hur kan du då tro att din memoar kan vara intressant?"
Rövslickaren fick handha utläggen om hur Sjöstedt offrade sin hälsa för sin stora insats för svenska folket. Inte ett dugg har han åstadkommit som rikspolitiker för att förbättra Sverige. Men mycket elände har han ställt till med som jasägare till S, C, M
P.

D
et fanns fler som varnade KD för att ta sig Lars Aduktusson. Hämndlystnaden väger tyngre än mogen avhållsamhet och att gå vidare utan att sarga. Nu skall partiet och Ebba Busch skadas när han gjort bort sig och valts bort.

Sveriges nya nationalkaraktär: svek, lögner, missunnsamhet, stukad självkänsla och maktbegär. Finns mest hos politiker på vänsterkanten och allmänt hos narcissister av alla färger.

Alla partier har någon gammal avpollettera politiker som är hämndlysten. De större partierna som S och M kan betala dem så att de håller käften vilket inte L och KD har råd med. M har svårt att få Carl Bildt att hålla käften! Foliehatten gick in på hans blogg och ställde några kritiska frågor som genast plockades bort.

Det därför det dyker upp artiklar med hämndlystna idioter som Bengt Westerberg och Lars Adaktusson som försöker att splittra sina gamla partier.3 kommentarer:

 1. Tack Marcus, Det är mycket som jag ----son inte vet. Nu vet jag mer att när som helst sticker någon kniven i ryggen på mig och dig för att vi inte tänker som dom vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sjuklövern tolererar inte andra åsikter än den gällande doktrinen.
   Kritisera klimathot invandring sprutan och du åker ur partiet utan pardon.
   Det kallas för demokrati i Sverige.

   Radera
 2. Adaktusson är en falsk typ som försöker sänka KD. Han borde sparkas ut ur partiet för han är en obehaglig person med en mycket illa dold agenda!

  SvaraRadera