lördag 3 juli 2021

Ebba Busch skall nu hängas av DN och vänstern efters sitt erkännande!

Ebba Bush erkänner sig skyldig till brott. Att hon blev åtalad har nog med kändisfaktorn att göra, men framför allt hon tillhör ”inte” det rätta lägret- de rödgröna! Skitord kastas i tid och otid mot folk utan att det blir rättssak av det. Åklagare lägger ner om det någon gång blir en anmälan. När en känd person är inblandad och dessutom från högerblocket, ska rättvisa skipas enligt regelboken för att rättsväsendet ska signalera trovärdighet.

Detta är ren politisk förföljelse. KDs kontakter med SD är orsaken. Att skriva en ren sanning är åtalbart. Helt makalöst. Vart ska detta sluta om dessa vänsteraktivister som dominerar svenskt rättsväsende ska få fortsätta sin verksamhet,
Nu ville Ebba Busch avsluta ärendet och förhindra ännu mer uppmärksamhet i medierna som skulle bli fallet om det gick till rättegång. Klokt kanske.
Ebba har rätt när hon säger att i Sverige kan man dömas för förtal även om man talar sanning. En riktigt skitlag som bör ses över och göras om, det enda som är bra med lagen är straffet på spridning av bilder men textmässigt så finns är lagen fånig.

Här är hela historien som Foliehatten har uppfattat det:
Husköpet var helt i sin ordning, säljaren var vid sina sinnes fulla bruk, men två finurliga damer i hans absoluta närhet - någon hemtjänst, hade egna planer. Vilka är inte svårt att räkna ut. Den ena damen hade redan tidigare haft ”turen” att få ärva sin skyddsling. Detta om husköpet, det är avklarat och det är heller inte detta den aktuella domen handlar om.
När den ”hjälpsamma” damen insåg att farbrorn faktiskt sålt huset satte hon igång en kampanj för att få köpet ogiltigförklarat, med hänvisningar till hans ålderdom, svaghet osv. Farbrorn höll faktiskt på att bli omyndigförklarad på kuppen. Kärringen borde enligt Foliehattens förmenande stenas för detta övergrepp. Farbrorn undersöktes senare och befanns naturligtvis vara fullt frisk.

I kampen för att roffa åt sig annans egendom anlitade kärringen en erkänt skum jurist som hantlangare och han fortsatte jävlas med Busch med alla knep han kunde komma på och några till. Resultatet av hans agerande blev att Busch utpekades i media, riskerade att bli av med huset som farbrorn alltså frivilligt sålt till henne för fullt rimliga pengar.

Helt förståeligt lackade Ebba Busch ur och skrev ett inlägg där hon avslöjade juristens moral och historia. Den s.k. juristen är fälld för tre olika brott, fridskränkning,
våldtäktsförsök på barn samt skadegörelse. Dömd till två års fängelse för dessa.
Detta har hon
åtalats för och nu erkänt, att hon avslöjade honom som en tvivelaktig jurist.. Ingenting annat. De som trots bakgrunden inte uppfattar Ebba Busch som moralisk vinnare i den här soppan är antingen rättshaverist eller vänstermänniska, fenomenen är ofta ömsesidigt överlappande.

Nu går DN all in för att sänka Ebba Busch. Man staplar attack på attack överst i nättidningen. Nu har Wolodarski fått sin blotta hos Busch och går på som en slugger. "Hon kan inte sitta kvar" skriver någon av alla som kallats upp i ringen att bistå sin judiske master.

Som om det inte fanns annat att skriva om i regeringskrisen. Hur Lööf och Dadgostar skall kunna samarbet
a. Det bekommer inte Wolodarski, det är en futilitet.
Foliehatten anser att Binninge är en brännvinsjurist med mycket solkigt förflutet som de facto dömts för det Busch skrev på twitter.
Eller att två skjutningar senaste dygnen skördat två liv.
Nej hellre då måla ut Ebba Busch som den största skurken för svenska folket
och det blir precis som vanligt. SVT, TV4 och hela gänget låtsas bara som inget hänt.

Vill man se vad DN går för i alla lägen är dagens DN bästa exempel. Man vill inget annat än fortsatt Löfven och Lööf att styra
svenska folket utför stupet. DN kommer att säga nej till annat alternativ, än dagens skämt till regering.
Varför måste man fråga sig? Svaret är i
Foliehattens värld är formidabelt.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar