lördag 24 juli 2021

Finns det någon tillit i Sverige för den förda politiken?

När man tittar på resultatet och siffrorna från Tillitsbarometern undrar Foliehatten vad som händer med Sverige. Precis som många andra redan förstått sedan årtionden tillbaka, så visar statistiken att i städer med stor mångfald har massinvandringen och det mellanmänskliga förtroendet blivit betydligt lägre.

Expressen: ”Den nationella trenden visar tydligt att lokal samhälles tilliten i svenska kommuner är på nedåtgående. Konsekvenserna riskerar att bli ödesdigra. Tillit kallas ibland det nordiska guldet, eftersom medborgarnas förmåga att lita på varandra anses förklara varför vi här i Norden har lite korruption och lever i samhällen som på det stora hela fungerar ganska bra."
”Men bläddrar man till rapportens nästa sida visar en graf en tydlig orsak: segregation. Ju mer mångfald, desto mindre tillit. Sambandet är betydligt starkare än vänsterns favoritförklaring ekonomisk ojämlikhet.”

I Sverige har det länge funnits
hos vänstern en slags föreställning om att integrationen kommer gå bra bara alla tar del av varandras liv och leverne. Foliehatten undrar hur de de tänker dessa PK- journalister och politiker när de tror att integrationen kommer att gå bra om alla ställer upp. Det är totalt vansinnigt att tro att Svenssons ställer upp!
Det finns mängder av artiklar när naiva Svenssons bjudit hem invandrare, där det verkligen har gått snett.

Foliehatten anade aldrig att hans barndoms lugna kullerstensgator bara ett par årtionden senare skulle bli skådeplats för upplopp eller att affärerna längs med skulle hotas av maffialiknande gäng. Mångfald är en garant för segregation. Folk vill leva bland människor från sin egen världsdel, sin egen kultur, religion, liknande värderingar osv. Tänk klansamhällen. Våra politiker vill inte inse och förstå att vi idag har hundratusentals invandrare i Sverige som inte vill bli en del av det svenska samhället. Invandrare som tycker att lättklädda kvinnor är lika med horor och kan våldtas. De kom hit för bidragen, inte för kräftan, surströmming eller ishockey.

Runt om i småsamhällen  segregerar sig invandrare umgängesmässigt och det gäller också alla samhällsfunktioner, där skolan är ett praktexempel.

Om vi backar 30 år bakåt i tiden behövdes det inte poliser i samma utstäckning som idag. Det fanns ett socialt tryck att man behandla
de varandra med respekt och man behövde inte vara rädd för att bli nedslagen, om man sade till någon yngling att sluta väsnas. Det har inte med hudfärg att göra, utan värderingar, kanske framförallt synen på kvinnor/"svagare" och mäns upphöjda status i Mena och Afrika, många av sönerna får göra lite vad de vill. Klansamhälle som upprättas av styrka, inte allas lika rätt i ett samhälle. I större samhällen hänger det "killgäng" som har som specialité att råna äldre, trakassera tjejer m.m.

Personligen känner
Foliehatten mindre tillit/trygghet pga bristen på poliser, inte för att grannarna eventuellt pratar ett annat språk eller firar andra högtider. Men kombinerar vi det med en allmän tillbakarullning av viktiga samhällsfunktioner tycker han det säger sig självt att människor upplever otrygghet.

Den politik som förts av Löfvenregimen de senaste sju åren är en segregationspolitik som baserar sig på mångfald. Vår välfärdsstat (nationalstaten) på en sammanhållning och hur ska vi lyckas hålla Sverige samman. Hur skall detta ske, om vi inte ens kan kommunicera med varandra?

Viktiga samhällsfunktioner i den traditionellt
svenska meningen börjar
bli irrelevanta. Sverige arbetar inte längre mot att vara kollektiva, utan den kollektiva tanken fungerar inte dessa institutioner.

Olika raser kan inte leva sida vid sida i några större mängder. Det har historien visat otaliga gånger nu. Segregation är heller inte bara fysisk utan en vanlig gata eller bro kan skilja somalier och svenskar åt och du kommer fortfarande se lite kontakt mellan dem och lågt intresse för den andra gruppen om det inte rör sig om att förklara varför man ska hålla sig därifrån. Vad har en
äldre svensk kvinna för gemensamt med en äldre somalisk kvinna klädd enligt somalisk sed eller en äldre svensk man gemensamt med en skäggig Imam som anser att allt i Sverige är haram? De svenskar som försvarar mångkulturalismen är inte involverade i segregation på riktigt utan på pappret och de förstår inte heller vad det innebär. Det är väl där som tillitsproblemet ligger och pyr - mellan svenskarna.

Att tilliten eroderats har
vi sett de senaste15-20 åren. Inte bara mellan nya "medborgare" och vanliga svenskar utan mellan vanliga svenskar också. Det går inte att lita på vänsterblivna, de säljer ut sina egna barn om de skulle få leka goda och värre människor finns inte. Det kanske allra värsta är att dessa vänsterblivna utnyttjar kriser för att tjäna pengar och bygga karriär.Sanningen är att vänstern skor sig på människors olycka och har varit så läääänge nu!

Foliehatten personligen kommer aldrig ha tillit till invandrare eller vänsterblivna. Dessutom är 7klövern bränd för evigt. Kommer för all framtid rösta utanför 7klövern.
SD hade bra intentioner i början, men efterhand har de också inrättat sig i ledet, för att de har inset, att skall de få makt så gäller det att anpassa sig. Det är det samhället de ville ha så nu kan dom sluta klaga när de nu fått resultatet, med ett Sverige i total kaos. Foliehatten hoppas ni vänsterblivna är nöjda, ni har förstört Sverige från grunden, hoppas ni är nöjda och det är era barn som kommer få betala för ert svulstiga kalas!

Bengt Nilsson som bott i Afrika mer än 30 år hade en blogg  Ethno Press, där han tog upp mycket av problemen i Afrika. Foliehatten kan verkligen rekommendera att ni går in och läser de inlägg han skrivit. Bengt har skrivit om just de problem vi har i Sverige där olika folkslag ”inte” kan leva sida vid sida, utan afrikanen är en stor rasist. Han har skrivit om Nelson Mandela(myckt intressant) och SIDAs bidragsregn och SIDApengar som har försvunnit!

När ni läst många av hans inlägg så tror Foliehatten att ni också inser att den politik som Löfvenregimen för är en fullständig katastrof. Foliehatten kan inte få in i sin hjärna – vad är det som driver dessa kompletta idioter, att släppa in totalt ointegrerbara personer i Sverige. Att dessutom ta emot 20% av FNs flyktingkvot från Afrika övergår Foliehattens förstånd! Att Löfven & CO ökat på denna kvot med 100% är också ofattbart!

Läs: "den mångkulturella utopin.
Bengt: "
När jag tar del av svenska opinionsbildares trosvissa lärosatser i det här ämnet, så tycker jag mig höra den gamla slagdängan Internationalen i bakgrunden. Det som kallas det mångkulturella samhället synes mig vara en remake på det lyckorike som kallades kommunismen. En vacker utopi som krackelerade i samma ögonblick den utsattes stresstest."

1 kommentar:

  1. Jag håller med om allt du skriver och jag ska läsa den rekommenderade bloggen. Framförallt känner jag mig så ledsen över att precis som du tycker ATT SVERIGE ÄR FÖRSTÖRT! Det är så tragisk så det går inte att beskriva.Jag är född tidigt 50 -tal och har upplevt det bästa av Sverige och nu är allt raserat och jag tror inte att det går att återställa. Det är politikerna för fega för. Dessutom tror jag att Löfven och andra sålt sin själ till djävulen. Därför kommer han aldrig att ändra sin politik.

    SvaraRadera