torsdag 22 juli 2021

På sin födelsedag igår svamlade Stefan Löfven som vanligt!

Igår hade allas var Stefan Löfven en jäktig dag! Först en intervju i Dagens Eko och sedan nedläggningen av blommor för att det är 10 år sedan Utöyaattentatet! Dessutom passade han på att fylla 64 år! Statsministern har till dags dato inte lyckats uttala en enda grammatiskt korrekt mening. Pinsamt är bara förnamnet.

I Dagens Eko kom det vanliga svamlet Eko där han säger, att han fortsatt skall stå upp för att bekämpa de högerextremistiska och våldet! Är det autism eller vad är det som gör att vår s.k. statsminister inte kan uttala sig om något ämne utan att gråta om högerextremister? En statsminister får inte vara så korkad och han har noll karisma!

Enligt Löfven ska ”vi ska fortsätta förtrycka” alla som inte är globalister eller har en åsikt som inte faller inom ramarna för kulturmarxism och vi ska "bekämpa" våldet i samhället genom att stå och se på! Alla som inte röstar rött är ett hot mot demokratin. Sossarna tror att de har ensamrätt till begreppet demokrati, iofs förståligt de det heter socialdemokraterna.

Stefan
Löfven har inte gjort annat än att svamla sedan han kom upp till toppen i S. Deras politik är bara käbbel! Detta konstanta gnäll om att SD är bruna och högerextrema har medborgarna insett sedan länge att det inte är sant och fler vill ha ett skifte! Har det ens funnits ett högerextremt dåd i Sverige förutom stollen Lasermannen på 80/90 talet.

Statistik från SÄPO för något år sedan, visade att fördelningen mellan vänsterextrema brott är 80/20 jämfört med högerextrema. Foliehatten anser det är mycket tveksamt till att det plötsligt ett par år senare skulle dykt upp högerextrema hot som är värre än vänsterextrema. Vi har en statsminister som ljuger flagrant eller så är han totalt okunnig.

De
t Stefan Löfven håller på med är bara den vanliga sosse maffiapropagandan. Det är repetition av idioti. Ingen argumentation biter på de där dårarna. De bryr sig bara om sitt ruttna "parti", allt annat kan gå åt helvete enligt dem. De har hela sina liv i "rörelsen." Fruar och män, karriär, villalånen, kompisar osv. Allt. En stat i staten. En parasitorganisation. Det är naturligtvis inte högerextremt att inte vilja förvandla sitt land till ett rykande kaos fyllt med kriminella och islamister.

Att Stefan Löfven och S ännu ligger 10 år efter i tiden vet alla vid det här laget. Vem tror att högerextrema är ett hot i dagens Sverige? Högerextrema får nog börja syssla med skottlossningar mot barn, mord på poliser, droghandel, mord och förnedringsrån för det har Löfven tydligen inget problem med.

Utöya säger Löfven "alla människors lika värde" och han stod upp för detta. Foliehatten undrar vad Löfven egentligen menar med "allas lika värde?" Skall norrmän bytas ut mot araber? Att sossarna vill ha massimmigration av ett bidragsberoende trasproletariat känner alla till? Vilka är isf "emot" "allas lika värde?" Hur fan vet han det?
Sossar och vänsterextremister är inte direkt kända för att respektera andras åsikter, det är "their way or the highway." Den där stollen Ali Esbati var på ön
under attentatet, hade han kunnat komma undan straff skulle det inte förvåna mig om han börjat skjuta av SDare och "rasister!” Esbati är en mycket obehaglig människa.

Det handlar om att skuldbelägga etniska svenskar så de skräms till tystnad precis som man gör i USA. Det är lite svårare här pga den kognitiva dissonans som uppstår då vi hade väldigt lite med negerslaveriet och kolonialismen att göra. Men Löfven och hans anhang kommer att gå all in på sektionalism nu och de kontrollerar myndigheter, utbildningsväsendet och gammelmedia. I andra europeiska länder där nationalistiskt självhat (i stort sett alla europeiska länder utom Tyskland och England) så är sånt här en omöjlighet, men svensken i gemen är kuvad och väldresserad av DN, Aftonbladet och sosseriet. Det korrupta svenska etablissemanget måste bytas ut om vi skall överleva som nation, men det är tyvärr omöjligt när man hela tiden fyller på med sosseväljare och det i KD och moderaterna finns folk som var OK med Reinfeldts destruktiva försvars- och invandringspolitik. Framtiden är inte ljus.

Högerextrema är en halmdocka för att skrämma väljare. Speciellt unga kvinnor.
Foliehatten såg på Brevik dokumentären och spydde lite i sin mun över propagandan. Oavsett hur hemskt dådet är, så är det uppenbart att man försöker utnyttja dådet för att vinna politiska poäng har hemma och försöka stämpla SD som Breivik och högerextrem.
SD är idag som
socialdemokraterna var förr, när de var vettiga. Och man börjar känna makten försvinna därför man agerar så desperat och uppenbart med sin propaganda.
Vilka är landets fiender egentligen? De naiva unga politiker och de äldre som utnyttjar dessa som
släpper in
invandring och kriminalitet så våra barn indirekt skadas eller Breivik? Kanske bäst att börja prioritera vad som är ett hot på landet, på riktigt.


6 kommentarer:

 1. Jag förstår mej inte på dej hatten ,,,, du skriver klockrena inlägg för det mesta , men så fort sd kommer på tal sänker du dej direkt ,,,, sd är lika kontrollerad som de andra pertierna ,, globalisterna styr över alla partier ,, har du inte förstått det ?

  Sd är dom största skitstövlarna för att folk tror dom kommer att göra nåt

  Titta vad dom gjort ,,, ett parti som ska värna landet ,, fy faan säger jag ,,, uteslutningar av sanna nationalister ,,, hets mot ryssland ,,osv

  Sd var ett parti jag röstade på , var o tittade på när dom åkte land o rike runt o ville att sverige lämnade eu ,,, då var jag stolt sd kille ,,, det var innan sd blev kontrollerade ,,,

  Varför varnar du inte för detta skitparti eller deras ledning ?

  Detta borde du svara på hatt

  SvaraRadera
 2. Pelle! Jag skriver att sossarna försökte stämpla SD för Utöya och gör en jfr mellan gamla S och SD och de var ganska lika!

  SvaraRadera
 3. Men känner inte du dej sviken av sd ,,,, ledningen , ?

  SvaraRadera
 4. Tack för välbehövligt klarspråk beträffande Löfven och S.
  Snart sagt varje förändring beträffande regering innebär en förändring till det bättre. En mer inkompetent svammelpelle har vi väl aldrig beskådat som statsminister.

  SvaraRadera
 5. Träffsäker krönika

  ”Löfven och hans anhang kommer att gå all in på sektionalism nu och de kontrollerar myndigheter, utbildningsväsendet och gammelmedia.”

  Stefans Thorssell med insyn i statsmedia beskriver en helkorrumperad värld.

  Vi är utsatta för en cynisk målmedveten hjärntvätt.

  Jag röstade på Afs med litet resultat. Säga vad man vill om SD men i dagsläget är det vårt enda hopp.

  SvaraRadera
 6. https://swebbtv.se/w/c4226aa7-b603-4c9d-b3b7-65004e53fbb1

  Sommar i Swebbtv 20 juli med Stefan Torssell, sjökapten, författare, medv Swebbtv.
  Hörvärt

  SvaraRadera